Nil 266 ارسال شده در 9 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد (ویرایش شده) سلام شب بخیر در خواست نقد رمانم رو داشتم. ویرایش شده 11 مرداد توسط Delsa.s ⋆🧸ྀིܮܢܚ݅ܦ̈ܙ ܢܚ݅یطوܔ ܢ̣ܠߊܨ ܩܝ̇ߺ(ܦ̇صܠܙ ܥوܩܢ ܢܚیߊܘ ܦ̈ܠܥ̣ߺ)⋆🧸ྀི 𓇢𓆸♡ܢܚࡅ࡙ߊܘ ܧܠܢ̣ߺ♡𓇢𓆸 ❀࿐𓃵گل صبا𓃵࿐❀ 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.H.M 426 ارسال شده در 12 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد در ۱۴۰۵/۲/۱۹ در 22:45، Delsa.s گفته است: سلام شب بخیر در خواست نقد رمانم رو داشتم. سلام، وقت بخیر؛ رمان شما در صف قرار گرفت. منتقد @راویِ امید 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 4,330 ارسال شده در 15 مرداد مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد فکر کنم منم درخواست نقد رمانم رو دارم دانلود رمان جدید نودهشتیا 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.H.M 426 ارسال شده در 15 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد 3 ساعت قبل، هانیه پروین گفته است: فکر کنم منم درخواست نقد رمانم رو دارم سلام، وقت بخیر؛ خیلیم عالی، در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @راویِ امید 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
خانوم سین 623 ارسال شده در 17 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد سلام وقت بخیر، درخواست نقد رمانم رو دارم آرتِریـا🪔 جهـان لاغـر🪐 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطمه آرمده 70 ارسال شده در 17 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد https://forum.98ia.net/topic/5855-رمان-منکوب-فاطمه-آرمده-کاربر-انجمن-نودهشتیا 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ario Seoda 596 ارسال شده در 18 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد درود، من خواستار نقد رمانم هستم.🤍 امیدوارم قابل قبول باشه براتون🫂 https://forum.98ia.net/topic/5843-رمان-رینگ-زندگی-𝑲𝒊𝒎-𝑺𝒆𝒐𝒅𝒂-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.H.M 426 ارسال شده در 19 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد در ۱۴۰۵/۲/۲۷ در 22:06، خانوم سین گفته است: سلام وقت بخیر، درخواست نقد رمانم رو دارم سلام، وقت بخیر؛ در صف بررسی قرار گرفت. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.H.M 426 ارسال شده در 19 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد در ۱۴۰۵/۲/۲۷ در 22:15، فاطمه آرمده گفته است: https://forum.98ia.net/topic/5855-رمان-منکوب-فاطمه-آرمده-کاربر-انجمن-نودهشتیا سلام، در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @راویِ امید 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.H.M 426 ارسال شده در 19 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد 21 ساعت قبل، Kim Seoda گفته است: درود، من خواستار نقد رمانم هستم.🤍 امیدوارم قابل قبول باشه براتون🫂 https://forum.98ia.net/topic/5843-رمان-رینگ-زندگی-𝑲𝒊𝒎-𝑺𝒆𝒐𝒅𝒂-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ درود، وقت بخیر؛ رمان شما در صف بررسی قرار گرفت، با تشکر منتقد: @راویِ امید 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,547 ارسال شده در 20 مرداد نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد درخواست نقد ۱۲۶ پارت 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطمه آرمده 70 ارسال شده در 20 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد (ویرایش شده) https://forum.98ia.net/topic/5960-داستان-کام-کلام-فاطمه-ارمده-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ درخواست نقد ویرایش شده 20 مرداد توسط فاطمه آرمده 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.H.M 426 ارسال شده در 22 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد در ۱۴۰۵/۲/۳۰ در 13:42، آتناملازاده گفته است: درخواست نقد ۱۲۶ پارت سلام، در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @Roshana 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.H.M 426 ارسال شده در 22 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد در ۱۴۰۵/۲/۳۰ در 14:46، فاطمه آرمده گفته است: https://forum.98ia.net/topic/5960-داستان-کام-کلام-فاطمه-ارمده-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ درخواست نقد سلام، در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @Omid 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 906 ارسال شده در 24 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد سلام علکم منم درخواست نقد رمانمو دارم 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 799 ارسال شده در 24 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد سلام درخواست نقد رمانم و دارم. 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.H.M 426 ارسال شده در 24 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۳/۳ در 11:37، سایان گفته است: سلام علکم منم درخواست نقد رمانمو دارم سلام، وقت بخیر؛ در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @Roshana ویرایش شده 25 مرداد توسط A.H.M 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.H.M 426 ارسال شده در 24 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد 8 ساعت قبل، زهره تقیزاده گفته است: سلام درخواست نقد رمانم و دارم. سلام، وقت بخیر؛ در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @Roshana 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shahrokh 1,093 ارسال شده در 24 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد درود بر شما خسته نباشید درخواست نقد رمانم رو دارم.سپاسگزارم🥰 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.H.M 426 ارسال شده در 25 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد در ۱۴۰۵/۳/۳ در 21:25، Shahrokh گفته است: درود بر شما خسته نباشید درخواست نقد رمانم رو دارم.سپاسگزارم🥰 سلام، وقت بخیر؛ خیلی ممنون، سلامت باشید. رمان شما در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @Omid 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی زینب چرمگر 1,544 ارسال شده در 28 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد (ویرایش شده) سلام خسته نباشید در خواست نقد رمانم رو دارم ویرایش شده 28 مرداد توسط زینب چرمگر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.H.M 426 ارسال شده در 2 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۳/۷ در 18:04، زینب چرمگر گفته است: سلام خسته نباشید در خواست نقد رمانم رو دارم سلام، وقت بخیر؛ در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @Roshana ویرایش شده 2 شهریور توسط A.H.M 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sogand_Az 115 ارسال شده در 2 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور سلام وقت بخیر. درخواست نقد رمانم رو داشتم. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.H.M 426 ارسال شده در 8 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۳/۱۲ در 18:19، sogand_Az گفته است: سلام وقت بخیر. درخواست نقد رمانم رو داشتم. سلام، وقت بخیر؛ در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @Omid ویرایش شده 11 شهریور توسط A.H.M لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 498 ارسال شده در 12 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور سلام علیکم امیدوارم حال همگی خوب باشه. درخواست نقدر و نظر حرفهای داشتم بابت رمان عاشقانه و درام یک روح در دوتن رو داشتم. با تشکر از وقت و ارزشی که برای ما میگذارید🫠 رمانی با طعم درد و عذاب❤️🩹 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری