زینب چرمگر 1,230 ارسال شده در 1 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور سلام خسته نباشید من در خواست نقد دادم ولی فکر کنم دیده نشده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی A.H.M 414 ارسال شده در 2 شهریور مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۳/۷ در 18:04، زینب چرمگر گفته است: سلام خسته نباشید در خواست نقد رمانم رو دارم سلام، وقت بخیر؛ در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @Roshana ویرایش شده 2 شهریور توسط A.H.M 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sogand_Az 20 ارسال شده در 2 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور سلام وقت بخیر. درخواست نقد رمانم رو داشتم. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی A.H.M 414 ارسال شده در 8 شهریور مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۳/۱۲ در 18:19، sogand_Az گفته است: سلام وقت بخیر. درخواست نقد رمانم رو داشتم. سلام، وقت بخیر؛ در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @Omid ویرایش شده 11 شهریور توسط A.H.M لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 253 ارسال شده در 12 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور سلام علیکم امیدوارم حال همگی خوب باشه. درخواست نقدر و نظر حرفهای داشتم بابت رمان عاشقانه و درام یک روح در دوتن رو داشتم. با تشکر از وقت و ارزشی که برای ما میگذارید🫠 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 253 ارسال شده در 14 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور در ۱۴۰۵/۳/۲۳ در 00:23، پری بانو گفته است: سلام علیکم امیدوارم حال همگی خوب باشه. درخواست نقدر و نظر حرفهای داشتم بابت رمان عاشقانه و درام یک روح در دوتن رو داشتم. با تشکر از وقت و ارزشی که برای ما میگذارید🫠 سلام دوباره. چیشد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
راویِ امید 106 ارسال شده در 14 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور 5 ساعت قبل، پری بانو گفته است: سلام دوباره. چیشد؟ درود بر شما... مطمئن باشید در اولین فرصت و زمان مناسب، درخواستتان مورد بررسی قرار خواهد گرفت. قدردان شکیبایی و درک متقابل شما هستیم. 💚🙏 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 253 ارسال شده در 14 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور 2 ساعت قبل، راویِ امید گفته است: درود بر شما... مطمئن باشید در اولین فرصت و زمان مناسب، درخواستتان مورد بررسی قرار خواهد گرفت. قدردان شکیبایی و درک متقابل شما هستیم. 💚🙏 خواهش میکنم پس منتظر پاسخ گویی شما هستم🌱🦋 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی A.H.M 414 ارسال شده در 15 شهریور مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور در ۱۴۰۵/۳/۲۳ در 00:23، پری بانو گفته است: سلام علیکم امیدوارم حال همگی خوب باشه. درخواست نقدر و نظر حرفهای داشتم بابت رمان عاشقانه و درام یک روح در دوتن رو داشتم. با تشکر از وقت و ارزشی که برای ما میگذارید🫠 سلام، وقت بخیر؛ در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @Roshana 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 253 ارسال شده در 15 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور 19 دقیقه قبل، A.H.M گفته است: سلام، وقت بخیر؛ در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @Roshana ممنونم🥰 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی سایه مولوی 1,589 ارسال شده در 16 شهریور نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور (ویرایش شده) سلام و درود شما رمان تکمیل شده رو هم نقد میکنید؟ ویرایش شده 16 شهریور توسط سایه مولوی عاشقانهای جدید و متفاوت (حس خوب عشق زیر بام کلکل و خنده را در اینجا تجربه کنید) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی A.H.M 414 ارسال شده در 28 شهریور مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور در ۱۴۰۵/۳/۲۶ در 17:26، سایه مولوی گفته است: سلام و درود شما رمان تکمیل شده رو هم نقد میکنید؟ سلام، وقت بخیر؛ بله اما اولویت با آثار در حال نوشتنه ... 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hananeh 158 ارسال شده در 28 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور (ویرایش شده) سلام روزتون بخیر ممنون میشم رمان من رو نقد کنید @A.H.M ویرایش شده 30 شهریور توسط Hananeh 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hananeh 158 ارسال شده در 2 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر وقت بخیر درخواست نقد رمانم رو داشتم ولی فکر کنم پیامم دیده نشده @A.H.M لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی A.H.M 414 ارسال شده در 2 مهر مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر در ۱۴۰۵/۴/۷ در 16:43، Hananeh گفته است: سلام روزتون بخیر ممنون میشم رمان من رو نقد کنید @A.H.M در صف بررسی قرار گرفت. منتقد : @راویِ امید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hananeh 158 ارسال شده در 2 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر 47 دقیقه قبل، A.H.M گفته است: در صف بررسی قرار گرفت. منتقد : @راویِ امید متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری