راویِ امید 106 ارسال شده در 8 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد 1 ساعت قبل، A.H.M گفته است: سلام، وقت بخیر؛ متاسفانه رمان ارسالی شرایط لازم را به علت نداشتن تعداد قسمتهای کافی برای نقد ندارد؛ اما با توجه به شرایط حال حاضر از منتقد عزیز @راویِ امید میخواهم که در صورت امکان و داشتن زمان، رمان ارسالی را مطالعه نموده و نکات مربوطه را با نویسنده گرامی در میان بگذارند. با تشکر درود بر شما ... نکاتی خدمت نویسنده بااستعداد با قلم زیبایشان ارسال شدهاست ... با توجه به صلاحدید مدیر محترم و نویسنده گرامی مانعی برای صورت گرفتن این امر نیست ... در صورت تمایل، نویسنده گرامی در بخش PV لینک رمان مربوطه را ارسال نماید ... راویِ امید💚🙏 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nil 157 ارسال شده در 9 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد (ویرایش شده) سلام شب بخیر در خواست نقد رمانم رو داشتم. ویرایش شده 11 مرداد توسط Delsa.s 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nil 157 ارسال شده در 11 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد سلام من در خواست نقد رمانم رو داده بودم اما فکر کنم پیامم دیده نشده. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی A.H.M 414 ارسال شده در 12 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد در ۱۴۰۵/۲/۱۹ در 22:45، Delsa.s گفته است: سلام شب بخیر در خواست نقد رمانم رو داشتم. سلام، وقت بخیر؛ رمان شما در صف قرار گرفت. منتقد @راویِ امید 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 15 مرداد مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد فکر کنم منم درخواست نقد رمانم رو دارم دانلود رمان جدید نودهشتیا 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی A.H.M 414 ارسال شده در 15 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد 3 ساعت قبل، هانیه پروین گفته است: فکر کنم منم درخواست نقد رمانم رو دارم سلام، وقت بخیر؛ خیلیم عالی، در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @راویِ امید 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی خانوم سین 613 ارسال شده در 17 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد سلام وقت بخیر، درخواست نقد رمانم رو دارم آرتِریـا🪔 جهـان لاغـر🪐 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطمه آرمده 70 ارسال شده در 17 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد https://forum.98ia.net/topic/5855-رمان-منکوب-فاطمه-آرمده-کاربر-انجمن-نودهشتیا 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 18 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد درود، من خواستار نقد رمانم هستم.🤍 امیدوارم قابل قبول باشه براتون🫂 https://forum.98ia.net/topic/5843-رمان-رینگ-زندگی-𝑲𝒊𝒎-𝑺𝒆𝒐𝒅𝒂-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی A.H.M 414 ارسال شده در 19 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد در ۱۴۰۵/۲/۲۷ در 22:06، خانوم سین گفته است: سلام وقت بخیر، درخواست نقد رمانم رو دارم سلام، وقت بخیر؛ در صف بررسی قرار گرفت. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی A.H.M 414 ارسال شده در 19 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد در ۱۴۰۵/۲/۲۷ در 22:15، فاطمه آرمده گفته است: https://forum.98ia.net/topic/5855-رمان-منکوب-فاطمه-آرمده-کاربر-انجمن-نودهشتیا سلام، در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @راویِ امید 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی A.H.M 414 ارسال شده در 19 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد 21 ساعت قبل، Kim Seoda گفته است: درود، من خواستار نقد رمانم هستم.🤍 امیدوارم قابل قبول باشه براتون🫂 https://forum.98ia.net/topic/5843-رمان-رینگ-زندگی-𝑲𝒊𝒎-𝑺𝒆𝒐𝒅𝒂-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ درود، وقت بخیر؛ رمان شما در صف بررسی قرار گرفت، با تشکر منتقد: @راویِ امید 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطمه آرمده 70 ارسال شده در 20 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد در ۱۴۰۵/۲/۲۷ در 22:15، فاطمه آرمده گفته است: https://forum.98ia.net/topic/5855-رمان-منکوب-فاطمه-آرمده-کاربر-انجمن-نودهشتیا کی در صف نقد قرار میگیره 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
راویِ امید 106 ارسال شده در 20 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد 4 ساعت قبل، فاطمه آرمده گفته است: کی در صف نقد قرار میگیره درود بر شما... تا الان ده پارت بررسی شده ولی بخاطر کارای شخصی و اتمام تازه یک نقد روند نقد یکم زمان بر هستش... از صبر و شکیباییتون سپاسگزارم 💚🙏 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی آتناملازاده 1,377 ارسال شده در 20 مرداد نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد درخواست نقد ۱۲۶ پارت 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطمه آرمده 70 ارسال شده در 20 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد (ویرایش شده) https://forum.98ia.net/topic/5960-داستان-کام-کلام-فاطمه-ارمده-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ درخواست نقد ویرایش شده 20 مرداد توسط فاطمه آرمده 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی A.H.M 414 ارسال شده در 22 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد در ۱۴۰۵/۲/۳۰ در 13:42، آتناملازاده گفته است: درخواست نقد ۱۲۶ پارت سلام، در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @Roshana 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی A.H.M 414 ارسال شده در 22 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد در ۱۴۰۵/۲/۳۰ در 14:46، فاطمه آرمده گفته است: https://forum.98ia.net/topic/5960-داستان-کام-کلام-فاطمه-ارمده-کاربر-انجمن-نودهشتیا/ درخواست نقد سلام، در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @Omid 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 836 ارسال شده در 24 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد سلام علکم منم درخواست نقد رمانمو دارم 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 771 ارسال شده در 24 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد سلام درخواست نقد رمانم و دارم. 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی A.H.M 414 ارسال شده در 24 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۳/۳ در 11:37، سایان گفته است: سلام علکم منم درخواست نقد رمانمو دارم سلام، وقت بخیر؛ در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @Roshana ویرایش شده 25 مرداد توسط A.H.M 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی A.H.M 414 ارسال شده در 24 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد 8 ساعت قبل، زهره تقیزاده گفته است: سلام درخواست نقد رمانم و دارم. سلام، وقت بخیر؛ در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @Roshana 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shahrokh 996 ارسال شده در 24 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد درود بر شما خسته نباشید درخواست نقد رمانم رو دارم.سپاسگزارم🥰 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی A.H.M 414 ارسال شده در 25 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد در ۱۴۰۵/۳/۳ در 21:25، Shahrokh گفته است: درود بر شما خسته نباشید درخواست نقد رمانم رو دارم.سپاسگزارم🥰 سلام، وقت بخیر؛ خیلی ممنون، سلامت باشید. رمان شما در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @Omid 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زینب چرمگر 1,230 ارسال شده در 28 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد (ویرایش شده) سلام خسته نباشید در خواست نقد رمانم رو دارم ویرایش شده 28 مرداد توسط زینب چرمگر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری