مدیر ارشد روشـنـا 2,381 ارسال شده در 13 ساعت قبل مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل (ویرایش شده) “به نام خداوندِ آفرینندهی ساناز” به وقت: ۲۹ شهریور ۴۰۵ درود بر همهی شما امروز دور هم جمع شدیم تا این روز فرخنده رو در کنارِ ساناز عزیزم باشیم🥹 مهم نیست اون رو یاماخ میشناسی یا ساندیس شایدم گیلاس شاید هم سان اَز مهم اینه این دختر خانم خوشگل «من دیدمش واقعا خوشگله» امروز به دنیا اومده و همه جا رو نورانی کرده. ساناز عزیزم تو نه تنها تو دل من، بلکه تو دل خیلی از بچهها به یاد موندنی هستی برات تو ۳۶۵ روز زندگیت آرزوی دل خوش، لب خندون و جیب پر پول دارم✨ از خدا برای اوردن این فرشتهی زیبا به زمین سپاسگزارم^^ حالا بریم موزیک تولدت رو تقدیمت کنیم: ذوق زده ام *چشمک* https://cdn.imgurl.ir/uploads/m4001_Tavalod-Story-02.mp3 حالا نوبت هدیهی تولد ساناز خوشگلمه🎁🛍️ این هدیه با عشق دانلود شده مبارکت عسلچهی من * قهقهه* 🥺😂 دست و جیغ و هورا بزنین میخوام کیک تولدش رو نشون بدم انرژیا کمههااا آها آها افرین بریم برای کیک؟ بریممممم حالا تا ده بشمریم شمعها فوت بشن سانی آرزو کن🥹 ۱،۲،۳،۴،۵،۶،۷،۸،۹،۱۰ هورا تولدت مبارک😍🎂🎈 همه بیان وسط باهم یک صدا: تولد، تولد تولدت مبارک🥹 مبارک، مبارک تولدت مبارک✨ حالا بریم سراغ دیزاین تولدش😌🩵 و حرفای اخر تو این شب قشنگ ساناز مهربون من، دختر خوش قلب و همکار زیبای من خوشحالم از وقتی که در کنار تو گذروندم، ازت ممنونم که پذیرفتی پا رو زمین بزاری و راه نوشتن رو برگزیدی بودنت کنارمون واقعا با ارزشه پس الهی تا سالیانِ سال کنارمون بمونی دوست مهربون من🧡📝 تولدت پرتکرار قشنگم🧡🎂 @سان آز جهت ثبت تاریخ تولدتون تو تاپیک زیر پیام بزارین: -تاریخ-تولد-بچههای-انجمن🎂🎈/ میتونین همین پایین تو این روز زیبا همراه سان اَز باشین✨ ویرایش شده 2 ساعت قبل توسط سان آز تاریکی زادهی نور است، ونور، در دل تاریکی میدرخشد. 5 1 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سان آز 3,461 ارسال شده در 13 ساعت قبل مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل روشنای عزیزم🥹 مــــــــــــــــــــرســـــــــــــــــــی😍♥️ لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 1 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سان آز 3,461 ارسال شده در 13 ساعت قبل مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل میخوام اولین تبریک رو خودم بگم (البته آرزونامهست) *** ساناز، اگر تنها سه آرزو در چنته داشتم، اولی را به بلندای خوشیهایت میخواستم تا دیرپا بمانند، و به کوتاهیِ ناخوشیهایت تا زود بگذرند. دومی را به دستِ لحظههایت میسپردم تا نه حسرتی به دلت بماند، نه پشیمانی به گذشتهات، و نه دریغی به امروزت. و سومی را به پای تلاشهایت میبستم تا به قدری قد بلند شوی که سرانگشتانت به رویاهایت برسند. تولدت مبارک، منِ دوستداشتنی من؛ امیدوارم سالِ پیشِ رو، سالِ رسیدنت به این آرزوها باشد. 🎂✨ *** امیدوارم توی این 365 روز، این آرزوهام برام برآورده شه. 🥳 لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 4 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,646 ارسال شده در 13 ساعت قبل نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل تولد مبارکهههه 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
غـزل 876 ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل تولددد تولددد تولدتتت مبااااارک🥹🎉 نبض مرگ، روایتی تاریک و پرتعلیق از عشق، راز و زخمهاییست که هیچکس نمیتواند از آنها فرار کند. (جنایی)🖤 خاکزاد، قصهی مردیست که میان عشق، فقدان و دنیای تاریک گذشتهاش، با زنی روبهرو میشود که رازهای تازهای را به زندگیاش میآورد. (تراژدی)🌒 هفتمین سالِ آل، قصهی بازگشتِ رازیست که هفت سال در تاریکی منتظر مانده بود. (ترسناک)🕯️ پروندهی صفر، آزمایشی هولناک که مرز میان علم و کابوس را میشکنند.(علمی تخیلی)🧬 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 827 ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل تولدت مبارک ساناز جونم امیدوارم تو تمام طول زندگیت خوشحال باشی و لبت خندون🥹💘 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 13 ساعت قبل نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل تولدت مبارک عزیزم امیدوارم همیشه حال دلت خوب و آرامش سهم قلبت باشه🥰🥹😍🫂 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سان آز 3,461 ارسال شده در 13 ساعت قبل مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل 14 دقیقه قبل، ملیکا ملازاده گفته است: تولد مبارکهههه مرسی دختر قشنگ 😍♥️ 12 دقیقه قبل، غـزل گفته است: تولددد تولددد تولدتتت مبااااارک🥹🎉 مرسیییی آهو خانوم😍♥️ 11 دقیقه قبل، زهره تقیزاده گفته است: تولدت مبارک ساناز جونم امیدوارم تو تمام طول زندگیت خوشحال باشی و لبت خندون🥹💘 مرسی قیزیم😍♥️ 3 دقیقه قبل، QAZAL گفته است: تولدت مبارک عزیزم امیدوارم همیشه حال دلت خوب و آرامش سهم قلبت باشه🥰🥹😍🫂 مرسی غزال عزیزم😍♥️ **** الهی تولداتون برف شادی بزنم🥳 لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 1 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی زینب چرمگر 1,679 ارسال شده در 13 ساعت قبل مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل بهبه تولد ساناز خانومه تولدت مبارک عزیزدلم انشالله همیشه سالم و سلامت باشی و به کل آرزوهای قشنگت برسی😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🎂🎈 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nil 342 ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل تولدت مبارک دختر خوش ذوق، آرزوهات خاطره شن،خاطرههات موندگار و تکرار شونده. 💞💐💕🎂🎂 ⋆🧸ྀིܮܢܚ݅ܦ̈ܙ ܢܚ݅یطوܔ ܢ̣ܠߊܨ ܩܝ̇ߺ(ܦ̇صܠܙ ܥوܩܢ ܢܚیߊܘ ܦ̈ܠܥ̣ߺ)⋆🧸ྀི 𓇢𓆸♡ܢܚࡅ࡙ߊܘ ܧܠܢ̣ߺ♡𓇢𓆸 ❀࿐𓃵گل صبا𓃵࿐❀ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سان آز 3,461 ارسال شده در 13 ساعت قبل مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل 1 دقیقه قبل، زینب چرمگر گفته است: بهبه تولد ساناز خانومه تولدت مبارک عزیزدلم انشالله همیشه سالم و سلامت باشی و به کل آرزوهای قشنگت برسی😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🎂🎈 مرسی بانو زینب 😍🩸 1 دقیقه قبل، Nil گفته است: تولدت مبارک دختر خوش ذوق، آرزوهات خاطره شن،خاطرههات موندگار و تکرار شونده. 💞💐💕🎂🎂 مرسی نیل قانومی 🩸♥️ *** بادکنکای تولدتونو فوت کنم لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بهاره شیرین سخن 40 ارسال شده در 13 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سان آز 3,461 ارسال شده در 13 ساعت قبل مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل هم اکنون، بهاره شیرین سخن گفته است: مرسی بهاره خانومی ♥️😍 *** تو تولدت قر بدم لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی هانی بانو 1,874 ارسال شده در 12 ساعت قبل مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل به بهههه تولدتت مبارککک ساناز قشنگممم دختر هنرمندمم🥹🥹🩷✨✨✨ رو به تو، پشت به او✨ آبیِ مرگ، سبزِ وسوسه💚🩵 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطیما هاشمی 674 ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل تولدت مبارک خانم💖از ته دل واست آرزو میکنم همیشه خوشحال باشی✨ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سان آز 3,461 ارسال شده در 5 ساعت قبل مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل 6 ساعت قبل، هانی بانو گفته است: به بهههه تولدتت مبارککک ساناز قشنگممم دختر هنرمندمم🥹🥹🩷✨✨✨ مرسی عسلم 😍♥️ 6 ساعت قبل، فاطیما هاشمی گفته است: تولدت مبارک خانم💖از ته دل واست آرزو میکنم همیشه خوشحال باشی✨ مرسی خانومی😍♥️ *** رقص چاقوی تولدتونو برم لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 570 ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل ساناز عزیزم ایشالا تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی. مبارکــــ🥹⭐ رمانی با طعم درد و عذاب❤️🩹 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سان آز 3,461 ارسال شده در 5 ساعت قبل مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل 37 دقیقه قبل، پری بانو گفته است: ساناز عزیزم ایشالا تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی. مبارکــــ🥹⭐ مرسی بانوی سبز♥️ *** تو تولدت دست بزنم لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ستاره درخشان نیا 475 ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل 9 ساعت قبل، سان آز گفته است: میخوام اولین تبریک رو خودم بگم (البته آرزونامهست) *** ساناز، اگر تنها سه آرزو در چنته داشتم، اولی را به بلندای خوشیهایت میخواستم تا دیرپا بمانند، و به کوتاهیِ ناخوشیهایت تا زود بگذرند. دومی را به دستِ لحظههایت میسپردم تا نه حسرتی به دلت بماند، نه پشیمانی به گذشتهات، و نه دریغی به امروزت. و سومی را به پای تلاشهایت میبستم تا به قدری قد بلند شوی که سرانگشتانت به رویاهایت برسند. تولدت مبارک، منِ دوستداشتنی من؛ امیدوارم سالِ پیشِ رو، سالِ رسیدنت به این آرزوها باشد. 🎂✨ *** امیدوارم توی این 365 روز، این آرزوهام برام برآورده شه. 🥳 تولدت مبارک عزیزم برات بهترینا رو آرزو دارم🥰 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سان آز 3,461 ارسال شده در 3 ساعت قبل مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل 37 دقیقه قبل، ستاره درخشان نیا گفته است: تولدت مبارک عزیزم برات بهترینا رو آرزو دارم🥰 مرسی ستاره خانومی🤩 *** تو تولدت کیک بخورم لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shahrokh 1,112 ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل ساناز عزیزم درست که اونطور دوست داشتیم دنیامون رنگی و شگفتانگیز نبود درست که حقمون خوشیهای بیشتر و زندگی شادتر بود ولی همین انرژیهای مثبت و محبت اطرافیان میتونه روزهای پیشرو رو پر از امید و آرزو بسازه برامون پس در این روز زیبا برای تو دست از جنگیدن و تلاش برای روزهای بهتر برندار و موهبت زندگی در این دنیا رو با همه کاستیهاش قدر بدون. دوست عزیزم تولدت رو تبریک میگم و برات خاطره شدن آرزوهات رو آرزو میکنم.🙏💖🥳🥳 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سان آز 3,461 ارسال شده در 2 ساعت قبل مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل 38 دقیقه قبل، Shahrokh گفته است: ساناز عزیزم درست که اونطور دوست داشتیم دنیامون رنگی و شگفتانگیز نبود درست که حقمون خوشیهای بیشتر و زندگی شادتر بود ولی همین انرژیهای مثبت و محبت اطرافیان میتونه روزهای پیشرو رو پر از امید و آرزو بسازه برامون پس در این روز زیبا برای تو دست از جنگیدن و تلاش برای روزهای بهتر برندار و موهبت زندگی در این دنیا رو با همه کاستیهاش قدر بدون. دوست عزیزم تولدت رو تبریک میگم و برات خاطره شدن آرزوهات رو آرزو میکنم.🙏💖🥳🥳 مرسی بانوی من😍🫂 *** توی تولدت دکلمه بخونم ... لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نرگس رحیم آبادی 81 ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل تولدت مبارک ساناز عزیز😍 آرزو دارم برات که به هرچی میخوای دیر یا زود برسی ❤️ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nafas.shahpori 78 ارسال شده در 20 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دقیقه قبل تولد تولد تولدت مبارک دستو جیغو هورااااا🎂 🎉 🎁 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری