مل مل 73 ارسال شده در 14 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد دلیلشم بگید 🤗 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 2,376 ارسال شده در 14 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد غریبه. چرا که اگر روزی جدا شدین دیگه چشم تو چشم نمیشین😂 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,210 ارسال شده در 14 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد غریبه دلیلشم فقط خودم میدونم😂😑 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مل مل 73 ارسال شده در 14 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد اما بنظر من گه دو نفر عاشق هم باشن غریبه و فامیل بودنشون مهم نیست هرچند هرکیو دیدم ازدواج فامیلی کرده ناراضی بوده 😂 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد روشـنـا 2,192 ارسال شده در 14 مرداد مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد غریبه با فامیل یه بار ناخواسته فامیل شدی باز خواسته هم خودت دوباره فامیل میشی؟ تاریکی زادهی نور است، ونور، در دل تاریکی میدرخشد. 3 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 537 ارسال شده در 3 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر غریبه. من خودم به شخصه به نظر هیچ کس جز اینکه نظرش رو نخوام و به حرف مردم اهمیت نمیدم. ولی از من به شما نصیحت خاعرا برارا.... با فامیل به چیز بشه بین همه میچرخه، ولی غریبه خوبه که نشناخته نشون رو میزنی باهاشون خوب میشی🫣😂 رمانی با طعم درد و عذاب❤️🩹 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی هانی بانو 1,849 ارسال شده در 3 آذر مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر ازدواج فامیلی مسخره ترین چیز دنیاست این و به عنوان کسی میگم که مامان بابام باهم دخترخاله پسرخاله بودن و خواهرام جفتشون با دوتا از پسرخالههام ازدواج کردن😂😂 رو به تو، پشت به او✨ آبیِ مرگ، سبزِ وسوسه💚🩵 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ستاره درخشان نیا 399 ارسال شده در 3 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر بستگی ب شخص داره ب نظرم هیچ چیزی مطلق نیستش ک خوب باشه یا بد باشه 🤷🏻♀️ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shahrokh 1,107 ارسال شده در 3 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر ازدواج توی این دوران کلا سخت شده ولی ازدواج فامیلی قطعا سختتره. چون کوچکترین اختلافات توی سطح فامیل ناخواسته پخش میشه و این شناختی که از قبل هست همیشه بر علیه آدم استفاده میشه تا به نفعش. اگه بشه غریبهی خوب و مناسب خودت پیدا کنی، قطعا از ازدواج فامیلی که چالشای زیادی داره بهتره. 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 4,460 ارسال شده در 3 آذر مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر فامیلی!؟ شوخی میکنی دیگه! دانلود رمان جدید نودهشتیا 1 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 824 ارسال شده در 4 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر با فامیل ازدواج که سهله تو رابطه هم نباید رفت. فکر کن امروز کات میکنی با طرف فرداش نشسته روبروت داره اجیل کوفت میکنه😭🤣🤣 2 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,450 ارسال شده در 4 آذر نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر من با فامیلامون سلام به زور میکنم چه برسه به ازدواج🧑🦯😆😂 صد در صد غریبه بهتره چون طبق چیزایی که دیدم تو بحث بین زن و شوهرا اگه غریبه باشن، خانوادهها سعی میکنن بهشون کمک کنن تا مشکلاتشون حل بشه اما فامیل همیشه دنبال مقصر میگرده که بگه بچه من بیتقصیره. همیشه هم تو ازدواجهای فامیلی پشت سر آدم حرف زیاده... 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 537 ارسال شده در 4 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر 2 ساعت قبل، زهره تقیزاده گفته است: با فامیل ازدواج که سهله تو رابطه هم نباید رفت. فکر کن امروز کات میکنی با طرف فرداش نشسته روبروت داره اجیل کوفت میکنه😭🤣🤣 تا ابد حق🤣🤣🤣🤣💥 رمانی با طعم درد و عذاب❤️🩹 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 537 ارسال شده در 4 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر ولی بچهها مهمتر از همه اون عشق قشنگیه که بینشونه. عشق تو نسل جدید نسل z خیلی سخته. طوری که گفتند عشق وجود داره ولی نسل ما وجودش رو نداره. امیدوارم واقعا یه عشق قشنگ رو تجربه کنید و به دنیا بفهمانیم این جمله رو ما خط خطی کردیم🙃🫠 رمانی با طعم درد و عذاب❤️🩹 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرام 580 ارسال شده در 4 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر (ویرایش شده) هیچ کدوم😐 خدایی حال دارین اونایی که میگین فامیلی طرف اعصابش خورد بشه بخواد دوتا فحش خانوادگی بده میبینه داره به خودش لطمه میزنه😶 غریبه هم خوب نیست حالا چرا؟ چون من بعضی ها رو دیدم گه طرف نمیشناخته طرفو بعد اونم قبل از ازدواج خودشو خیلی خوب نشون میداده رفته ازدواج کرده الان زندگیش از دوران مجردیش هزار و هزار و هزار برابر بدتره 🤕 ویرایش شده 4 آذر توسط آرام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی سایه مولوی 1,849 ارسال شده در 4 آذر نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر ۱ ساعت قبل، آرام گفته است: هیچ کدوم😐 خدایی حال دارین اونایی که میگین فامیلی طرف اعصابش خورد بشه بخواد دوتا فحش خانوادگی بده میبینه داره به خودش لطمه میزنه😶 غریبه هم خوب نیست حالا چرا؟ چون من بعضی ها رو دیدم گه طرف نمیشناخته طرفو بعد اونم قبل از ازدواج خودشو خیلی خوب نشون میداده رفته ازدواج کرده الان زندگیش از دوران مجردیش هزار و هزار و هزار برابر بدتره 🤕 والا حرف حقه الان دیگه ازدواج کلاً درست نیس حالا چه با غریبه چه فامیل ولی اگه انتخاب بین بد و بدتر باشه با فامیل بدتره مسلماً چون به قول دوستان اگر اتفاقی هم بیوفته دیگه کل طایفه ازش باخبر میشن😂😂😂😭 عاشقانهای جدید و متفاوت (حس خوب عشق زیر بام کلکل و خنده را در اینجا تجربه کنید) 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرام 580 ارسال شده در 4 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر 2 ساعت قبل، سایه مولوی گفته است: والا حرف حقه الان دیگه ازدواج کلاً درست نیس حالا چه با غریبه چه فامیل ولی اگه انتخاب بین بد و بدتر باشه با فامیل بدتره مسلماً چون به قول دوستان اگر اتفاقی هم بیوفته دیگه کل طایفه ازش باخبر میشن😂😂😂😭 آره خدا نکنه توی فامیل آدم بخواد از کسی جدا بشه 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوا جون هو 12 ارسال شده در 4 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر بسته به خوانواده خودت و فامیل ها اتون داره که چجور آدمایی هستن تو خوشت میاد یا نه من خودم غریبه چون فامیلی اصلاََ خوب نیست غریبه بهتره البته باید از هم آشنایی داشته باشید بهتر هست 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرام 580 ارسال شده در 4 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر اره واقعا اینم هست ولی من تا اونجایی که دیدم ازدواج فامیلی توی ۸۰ درصد از موقعیت ها خیلی خوب از آب در نیومده من که قطعا ازدواج فامیلی نمیکنم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
غـزل 821 ارسال شده در 5 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر با فامیل یبار ناخواسته فامیل شدی کافی نیست؟:) نبض مرگ، روایتی تاریک و پرتعلیق از عشق، راز و زخمهاییست که هیچکس نمیتواند از آنها فرار کند. (جنایی)🖤 خاکزاد، قصهی مردیست که میان عشق، فقدان و دنیای تاریک گذشتهاش، با زنی روبهرو میشود که رازهای تازهای را به زندگیاش میآورد. (تراژدی)🌒 هفتمین سالِ آل، قصهی بازگشتِ رازیست که هفت سال در تاریکی منتظر مانده بود. (ترسناک)🕯️ پروندهی صفر، آزمایشی هولناک که مرز میان علم و کابوس را میشکنند.(علمی تخیلی)🧬 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری