نویسنده اختصاصی سایه مولوی 1,827 ارسال شده در 11 مهر نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر 12 ساعت قبل، نسترن اکبریان گفته است: بچه ها رماناتون در چه حاله خوب پیش میره؟ بله در حال رسیدن به پارت صد و پنجاهم هستم. عاشقانهای جدید و متفاوت (حس خوب عشق زیر بام کلکل و خنده را در اینجا تجربه کنید) 1 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ستاره درخشان نیا 296 ارسال شده در 14 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر در ۱۴۰۵/۲/۱۶ در 03:29، نسترن اکبریان گفته است: 🎉 مسابقه بزرگ رماننویسی انجمن نودهشتیـا 🎉 اگه تو هم از اونایی هستی که هزار تا داستان توی سرت میچرخه و دلت میخواد رمانت خونده بشه، وقتشه دست به قلم شی! ما توی انجمن نودهشتیـا یه مسابقه رماننویسی هیجانانگیز راه انداختیم تا نویسندههای خلاق خودشونو نشون بدن. پس آمادهای؟ 😏 ژانر اصلی این مسابقه عاشقانه هست، اما برای اینکه داستانها هیجانانگیزتر بشن میتونی کنارش یکی از این ژانرها رو هم اضافه کنی: طنز 😄 پلیسی 🔍 مافیایی 🖤 تاریخ شروع مسابقه: 1405/03/1 (یک خرداد) تاریخ پایان: 1405/05/20 (بیست مرداد) قوانین شرکت در مسابقه: - رمان باید حداقل ۱۰۰ پارت داشته باشه. - هر پارت حداقل ۸ بند باشه. - هر نویسنده میتونه حداکثر ۲ رمان همزمان در مسابقه شرکت بده. - مدت زمان مسابقه بعد از باز شدن تاپیک ۵۰ روزه و توی این مدت باید رمانتون رو به حد نصاب برسونید. - مدیران و مقامدارها هم میتونن در مسابقه شرکت کنن. - تاپیک های رمان برای حفظ عدالت و زمان بندی باید بعد از تاریخ این تاپیک ساخته شده باشند. - طبق قوانین انجمن، هر نویسنده میتونه حداکثر ۳ رمان درحال تایپ همزمان توی انجمن داشته باشه پس اگه رمان درحال تایپی دارید که شامل مسابقه نمیشه، برای شرکت دو اثر همزمان، موظف به پایان رمان فعلی خود هستید(انتقال به متروکه به هیچ عنوان بابت مسابقه پذیرفته نمیشه) 🏆 جوایز مسابقه: 🥇 نفر اول: ۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان + مقام نویسنده اختصاصی 🥈 نفر دوم: ۵۰۰,۰۰۰ تومان + مقام نویسنده انجمن 🥉 نفر سوم: ۲۰۰,۰۰۰ تومان + مدال قلم برتر 👩💼 برگزارکنندگان مسابقه: نسترن اکبریان فاطمه عیسیزاده هانیه پروین 👀 مدیران ناظر: نسیم معرفی فاطمه سادات هاشمی زهرا بهمنی به همراه سه برگزارکننده مسابقه ✍️ تیم داوری: مدیریت کل انجمن، مدیران ارشد انجمن و مدیر بخش نقد و ویراستاری این یه فرصت عالیه که داستانت دیده بشه، خواننده پیدا کنی و خودتو به عنوان یه نویسنده قوی توی انجمن نشون بدی. پس اگه ایدهای توی ذهنت داری، معطل نکن… شروع کن به نوشتن و بیا توی این رقابت جذاب شرکت کن! 🔥 منتظر رمانهای خفن شما هستیم 😉 منم میخوام توی مسابقه شرکت کنم✨ تاپیک رمان زده شد✨ 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Raiya 180 ارسال شده در 14 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر در ۱۴۰۵/۴/۲۰ در 03:12، نسترن اکبریان گفته است: بچه ها رماناتون در چه حاله خوب پیش میره؟ من برای خودم تمومش کردم اما هنوز پارتبندیش نکردم بذارم🤦🏻 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 796 ارسال شده در 16 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر در ۱۴۰۵/۴/۲۰ در 03:12، نسترن اکبریان گفته است: بچه ها رماناتون در چه حاله خوب پیش میره؟ خوب پیش میرفت که شروع شدن امتحانام خرابش کرد🫠💔 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی هانی بانو 1,723 ارسال شده در 16 مهر مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر در ۱۴۰۵/۴/۲۰ در 03:12، نسترن اکبریان گفته است: بچه ها رماناتون در چه حاله خوب پیش میره؟ افتاد توی کارورزی و امتحانای رانندگیم و نوشتنِ آزموده😭😂 تا بیست مرداد قطعا تموم نمیشه💔 رو به تو، پشت به او✨ آبیِ مرگ، سبزِ وسوسه💚🩵 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 473 ارسال شده در 16 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر وای بچه ها من خودم تا پارت صد و بیست و چهار نوشتم ولی ویراستاری امونم رو بریده. آر اونور کارهای خونه و اینا با گرافیست بود.... کلا اسپم یادم رفته🥺🥲 رمانی با طعم درد و عذاب❤️🩹 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,313 ارسال شده در 17 مهر نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر سلام رمان مسابقه من به اتمام رسید.✌️ 1405/4/26 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Raiya 180 ارسال شده در 18 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر سلام وقت به خیر رمان منم تموم شد میتونیم هنوزم تاپیک جدید بزنم و رمان دیگهای شرکت بدم؟ جلد دوم همین رمانه 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی سایه مولوی 1,827 ارسال شده در 25 مهر نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر رمان من هم به پایان رسید😊 عاشقانهای جدید و متفاوت (حس خوب عشق زیر بام کلکل و خنده را در اینجا تجربه کنید) 2 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.reyhan. 220 ارسال شده در 25 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر در ۱۴۰۵/۴/۲۰ در 03:12، نسترن اکبریان گفته است: بچه ها رماناتون در چه حاله خوب پیش میره؟ متاسفانه خوردم به کاراموزی 😭 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بنیانگذار نسترن اکبریان 912 ارسال شده در 25 مهر سازنده بنیانگذار اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر در ۱۴۰۵/۴/۲۷ در 13:17، Raiya گفته است: سلام وقت به خیر رمان منم تموم شد میتونیم هنوزم تاپیک جدید بزنم و رمان دیگهای شرکت بدم؟ جلد دوم همین رمانه سلام عزیزم مهلت شرکت تو مسابقه تموم شده فقط دیگه باید تکمیل کنید 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد روشـنـا 1,769 ارسال شده در 4 آبان مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان درود رمان منم به پایان رسید. تاریکی زادهی نور است، ونور، در دل تاریکی میدرخشد. 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی ملیکا ملازاده 1,538 ارسال شده در 8 آبان نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان رمان من هم به پایان رسید 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 473 ارسال شده در 8 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان در ۱۴۰۵/۲/۲۴ در 15:46، پری بانو گفته است: رمان یک روح در دوتن برای مسابقه. رمانی با ژانر درام و عاشقانه به قلم 🌙پری بانو. خوشحالم که وقت با ارزشتون رو صرف این رمان کامل میکنید. امیدوارم دوست داشته باشید عزیزان🌱 @پری بانو رمان یک روح در دو تن هم به حد نصاب رسید.✨ ولی فکر نکنم برای مسابقه تموم بشه💔🥲 رمانی با طعم درد و عذاب❤️🩹 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 4,276 ارسال شده در 17 آبان مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان ⚠️ مهلت مسابقه رماننویسی نودهشتیا تمدید شد ⚠️ بنا به درخواست نویسندگان محترم و برای فراهم کردن فرصت بیشتر جهت تکمیل آثار، مهلت شرکت در مسابقه رماننویسی تا ۳۰ شهریور تمدید شد. پیشنهاد میکنیم از این فرصت یکماهه برای به پایان رساندن رمانتان استفاده کنید و شانس حضور در مسابقه و برنده شدن را از دست ندهید. موفق باشید. دانلود رمان جدید نودهشتیا 9 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری