A.H.M 426 ارسال شده در 15 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور در ۱۴۰۵/۳/۲۳ در 00:23، پری بانو گفته است: سلام علیکم امیدوارم حال همگی خوب باشه. درخواست نقدر و نظر حرفهای داشتم بابت رمان عاشقانه و درام یک روح در دوتن رو داشتم. با تشکر از وقت و ارزشی که برای ما میگذارید🫠 سلام، وقت بخیر؛ در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @Roshana 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطیما هاشمی 496 ارسال شده در 28 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور (ویرایش شده) سلام روزتون بخیر ممنون میشم رمان من رو نقد کنید @A.H.M ویرایش شده 30 شهریور توسط Hananeh 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطیما هاشمی 496 ارسال شده در 2 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر وقت بخیر درخواست نقد رمانم رو داشتم ولی فکر کنم پیامم دیده نشده @A.H.M لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.H.M 426 ارسال شده در 2 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر در ۱۴۰۵/۴/۷ در 16:43، Hananeh گفته است: سلام روزتون بخیر ممنون میشم رمان من رو نقد کنید @A.H.M در صف بررسی قرار گرفت. منتقد : @راویِ امید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطیما هاشمی 496 ارسال شده در 2 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر 47 دقیقه قبل، A.H.M گفته است: در صف بررسی قرار گرفت. منتقد : @راویِ امید متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ستاره درخشان نیا 336 ارسال شده در 19 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر در ۱۴۰۳/۸/۶ در 23:30، سادات.۸۲ گفته است: ☘️درود خدمت نویسندگان عزیز☘️ 💢از آنکه انجمن ما را برای انتشار آثار خود انتخاب کرده اید نهایت تشکر را داریم. 💢 🟡در صورتی که بین ۲۰ الی ۵۰ پارت از رمانتون رو نوشتید، میتونید توی این تاپیک درخواست نقد حرفهای بدید. ارکان بررسی نقد: عنوان خلاصه و مقدمه ژانر شروع رمان پیرنگ قلم توصیفات نسبت مونولوگ و دیالوگ سیر داستان 🔴زمان تحویل نقد ۳۰ الی ۶۰ روز است. لطفا صبوری کنید تا نقد سازندهای دریافت کنید. 🟠حد فاصل درخواست نقد دو اثر از یک نویسنده یکسان، حداقل 30 روز میباشد. 🟢برای درخواست، لطفا لینک اثر را در این تاپیک ارسال کنید. با تشکر وقت بخیر درخواست نقد رمانم رو دارم🌹 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.H.M 426 ارسال شده در 20 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر 18 ساعت قبل، ستاره درخشان نیا گفته است: وقت بخیر درخواست نقد رمانم رو دارم🌹 سلام، وقت بخیر؛ در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @Roshana 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nawrgoon 79 ارسال شده در 23 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر سلام درخواست نقد رمانم _حریرشکستہ_ رو دارم https://forum.98ia.net/topic/6132-رمان-حریرشکستہ-م_ملک-کاربر-انجمن-نودھشتیا/?do=findComment&comment=36961 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
راویِ امید 107 ارسال شده در 24 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر در ۱۴۰۵/۴/۱۱ در 14:29، Hananeh گفته است: متشکرم سلام و درود... پوزش که نتونستم رمانتون رو بررسی کنم؛ چند روزی به دلیل سفرم اینجا نبودم اگر دوستان زحمتشو نکشیدن و هنوز تمایل داشتین لینکش رو برام در PV ارسال کنید 💚🙏 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahare 166 ارسال شده در 31 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مهر در ۱۴۰۳/۸/۶ در 23:30، سادات.۸۲ گفته است: ☘️درود خدمت نویسندگان عزیز☘️ 💢از آنکه انجمن ما را برای انتشار آثار خود انتخاب کرده اید نهایت تشکر را داریم. 💢 🟡در صورتی که بین ۲۰ الی ۵۰ پارت از رمانتون رو نوشتید، میتونید توی این تاپیک درخواست نقد حرفهای بدید. ارکان بررسی نقد: عنوان خلاصه و مقدمه ژانر شروع رمان پیرنگ قلم توصیفات نسبت مونولوگ و دیالوگ سیر داستان 🔴زمان تحویل نقد ۳۰ الی ۶۰ روز است. لطفا صبوری کنید تا نقد سازندهای دریافت کنید. 🟠حد فاصل درخواست نقد دو اثر از یک نویسنده یکسان، حداقل 30 روز میباشد. 🟢برای درخواست، لطفا لینک اثر را در این تاپیک ارسال کنید. با تشکر سلام وقت بخیربهاره شیرین سخن هستم نویسنده رمان من وماه،تحربه نوشتن کتاب وچاپ اثرراهم دارم،لطفااگه میشه رمانم رابررسی کنید،باتشکر https://forum.98ia.net/topic/6175-رمان-من-و-ماه-بهاره-شیرین-سخن-کاربر-انجمن-نودهشتیا/?do=findComment&comment=37839 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری دریایی 18 ارسال شده در 2 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.H.M 426 ارسال شده در 3 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان در ۱۴۰۵/۵/۱ در 12:59، Nawrgoon گفته است: سلام درخواست نقد رمانم _حریرشکستہ_ رو دارم https://forum.98ia.net/topic/6132-رمان-حریرشکستہ-م_ملک-کاربر-انجمن-نودھشتیا/?do=findComment&comment=36961 سلام، وقت بخیر؛ در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @Roshana 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.H.M 426 ارسال شده در 3 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان در ۱۴۰۵/۵/۱۰ در 01:33، bahare گفته است: سلام وقت بخیربهاره شیرین سخن هستم نویسنده رمان من وماه،تحربه نوشتن کتاب وچاپ اثرراهم دارم،لطفااگه میشه رمانم رابررسی کنید،باتشکر https://forum.98ia.net/topic/6175-رمان-من-و-ماه-بهاره-شیرین-سخن-کاربر-انجمن-نودهشتیا/?do=findComment&comment=37839 سلام، وقت بخیر؛ در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @راویِ امید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.H.M 426 ارسال شده در 3 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان 19 ساعت قبل، پری دریایی گفته است: در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @Roshana نکته: از آنجایی که حداقل تعداد پارت برای درخواست نقد ۲۰ پارت میباشد، درخواست شما در اولویت قرار ندارد. با تشکر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
راویِ امید 107 ارسال شده در 3 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان در ۱۴۰۵/۵/۱۰ در 01:33، bahare گفته است: سلام وقت بخیربهاره شیرین سخن هستم نویسنده رمان من وماه،تحربه نوشتن کتاب وچاپ اثرراهم دارم،لطفااگه میشه رمانم رابررسی کنید،باتشکر https://forum.98ia.net/topic/6175-رمان-من-و-ماه-بهاره-شیرین-سخن-کاربر-انجمن-نودهشتیا/?do=findComment&comment=37839 درود بر شما عزیزم... بررسی در حال انجام است، در اولین فرصت نتیجه خدمتتون ارسال میگردد راویِ امید 💚 🙏 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی زینب چرمگر 1,543 ارسال شده در 7 آبان مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان سلام درخواست نقد رمانم رو دارم ممنونم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahare 166 ارسال شده در 8 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان در ۱۴۰۳/۸/۶ در 23:30، سادات.۸۲ گفته است: ☘️درود خدمت نویسندگان عزیز☘️ 💢از آنکه انجمن ما را برای انتشار آثار خود انتخاب کرده اید نهایت تشکر را داریم. 💢 🟡در صورتی که بین ۲۰ الی ۵۰ پارت از رمانتون رو نوشتید، میتونید توی این تاپیک درخواست نقد حرفهای بدید. ارکان بررسی نقد: عنوان خلاصه و مقدمه ژانر شروع رمان پیرنگ قلم توصیفات نسبت مونولوگ و دیالوگ سیر داستان 🔴زمان تحویل نقد ۳۰ الی ۶۰ روز است. لطفا صبوری کنید تا نقد سازندهای دریافت کنید. 🟠حد فاصل درخواست نقد دو اثر از یک نویسنده یکسان، حداقل 30 روز میباشد. 🟢برای درخواست، لطفا لینک اثر را در این تاپیک ارسال کنید. با تشکر سلام وقت بخیر درخواست نقداثردارم رمان من وماه، بهاره شیرین سخن 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.H.M 426 ارسال شده در 8 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان 19 ساعت قبل، زینب چرمگر گفته است: سلام درخواست نقد رمانم رو دارم ممنونم سلام، وقت بخیر؛ در صف بررسی قرار گرفت. منتقد: @روشـنـا 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.H.M 426 ارسال شده در 8 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان 6 ساعت قبل، bahare گفته است: سلام وقت بخیر درخواست نقداثردارم رمان من وماه، بهاره شیرین سخن سلام، وقت بخیر؛ شما یکبار درخواست نقد اثر خود را ثبت کرده بودید و در صف بررسی قرار گرفته است. منتقد: @راویِ امید 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نرگس رحیم آبادی 59 ارسال شده در 11 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان سلام خسته نباشید رمان منم نقد میکنید مخصوصا از نظر پاراگراف بندی و نگارشی خیلی نیازه ممنون 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطیما هاشمی 496 ارسال شده در 12 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان سلام وقت بخیر من قبلا درخواست نقد رمانم رو داده بودم و منتقدم رو راوی امید معرفی کرده بودید اما متاسفانه ایشون نیستند حتی pvهم بهشون پیام دادم و جوابی دریافت نکردم. اگر امکانش هست یک منتقد جدید برای من در نظر بگیرید. @A.H.M 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی زینب چرمگر 1,543 ارسال شده در 19 آبان مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۵/۲۰ در 16:58، نرگس رحیم آبادی گفته است: سلام خسته نباشید رمان منم نقد میکنید مخصوصا از نظر پاراگراف بندی و نگارشی خیلی نیازه ممنون سلام عزیزم در صف بررسی قرار گرفت، لطفا صفحه نقد هم برای رمان زیباتون بزنید که نقدتون بعد آماده شدن اونجا قرار بگیره❤️ منتقد: @روشـنـا ویرایش شده 19 آبان توسط زینب چرمگر 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahare 166 ارسال شده در دوشنبه در 07:48 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 07:48 در ۱۴۰۳/۸/۶ در 23:30، سادات.۸۲ گفته است: ☘️درود خدمت نویسندگان عزیز☘️ 💢از آنکه انجمن ما را برای انتشار آثار خود انتخاب کرده اید نهایت تشکر را داریم. 💢 🟡در صورتی که بین ۲۰ الی ۵۰ پارت از رمانتون رو نوشتید، میتونید توی این تاپیک درخواست نقد حرفهای بدید. ارکان بررسی نقد: عنوان خلاصه و مقدمه ژانر شروع رمان پیرنگ قلم توصیفات نسبت مونولوگ و دیالوگ سیر داستان 🔴زمان تحویل نقد ۳۰ الی ۶۰ روز است. لطفا صبوری کنید تا نقد سازندهای دریافت کنید. 🟠حد فاصل درخواست نقد دو اثر از یک نویسنده یکسان، حداقل 30 روز میباشد. 🟢برای درخواست، لطفا لینک اثر را در این تاپیک ارسال کنید. با تشکر سلام دوست خوبم، وقت بخیر درخواست نقداثروانتقال به تالاربرتری دارم، رمان من وماه https://forum.98ia.net/topic/6175-رمان-من-و-ماه-بهاره-شیرین-سخن-کاربر-انجمن-نودهشتیا/?do=findComment&comment=37839 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی زینب چرمگر 1,543 ارسال شده در دوشنبه در 16:50 مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 16:50 8 ساعت قبل، bahare گفته است: سلام دوست خوبم، وقت بخیر درخواست نقداثروانتقال به تالاربرتری دارم، رمان من وماه https://forum.98ia.net/topic/6175-رمان-من-و-ماه-بهاره-شیرین-سخن-کاربر-انجمن-نودهشتیا/?do=findComment&comment=37839 سلام عزیزم منتقد رمانتون بنده هستم. لطفا صفحه نقد برای رمان زیباتون بزنید که نقد بعد انجام اونجا قرار بگیره ❤️❤️❤️ و برای انتقال به تالار برتر تو خود تاپیک درخواست انتقال به تالار برتر پیام بدید. البته من پیشنهادم اینه که بعد نقد این کار رو انجام بدید ❤️❤️❤️ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahare 166 ارسال شده در دوشنبه در 16:59 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 16:59 8 دقیقه قبل، زینب چرمگر گفته است: سلام عزیزم منتقد رمانتون بنده هستم. لطفا صفحه نقد برای رمان زیباتون بزنید که نقد بعد انجام اونجا قرار بگیره ❤️❤️❤️ و برای انتقال به تالار برتر تو خود تاپیک درخواست انتقال به تالار برتر پیام بدید. البته من پیشنهادم اینه که بعد نقد این کار رو انجام بدید ❤️❤️❤️ سلام عزیزم، چجوری بایداین کاروانجام بدم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری