نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 28 مهر، 2025 نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، 2025 بی تو هر شب این دیوونه مست نگاهت زیر بارونه اینقده امشب دلتنگم، از همه حرفام معلومه🎼 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 28 مهر، 2025 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، 2025 خانه ای ویرانم بدنی بی جانم لامکانم بی تو روح سرگردانم یک خزان بی باران خلسه ای بی پایان دور خود میگردم بی سر و بی سامان سرنوشتم بی تو بیقراری باشد🖤 دانلود رمان جدید نودهشتیا 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی سایه مولوی 1,589 ارسال شده در 28 مهر، 2025 نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، 2025 سلام ماه بلند مغرور ببین مرا بیقرار کردی تمام داراییام دلم بود که پای آن هم قمار کردی عاشقانهای جدید و متفاوت (حس خوب عشق زیر بام کلکل و خنده را در اینجا تجربه کنید) 2 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shadow 21 ارسال شده در 28 مهر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، 2025 کی میشه یار برات همدم و غمخوار برات شمع شب تار برات، جز من تنها!😁 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماسو 716 ارسال شده در 29 مهر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 2025 (ویرایش شده) همه اخلاقاتو گرفتم جاته رو چشمم رسیدی جایی که من واسه قلبم وصیت نوشتم توهم رفیق منی هم راه نجات هم عشقم همهی دلخوشیام واسه تو غماتو بدش من ویرایش شده 11 آبان، 2025 توسط ماسو 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی آتناملازاده 1,377 ارسال شده در 7 آبان، 2025 نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 2025 مادری گفت که مرد تکیه گه توست این تکیه گه صد ساله به خواب است 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماسو 716 ارسال شده در 11 آبان، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، 2025 میگن یکی تو زندگیته چی بگم تونسته دیگه😌 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 11 آبان، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، 2025 من عاشق چشماتم ماتم ماتم ماتم 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 11 آبان، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، 2025 شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم هنوز غرق نگاتم تو اون صحنه لب دره شدی چتر نجاتم نگرفت کسی بعدتم یه لحظه که جاتم 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahsa_zbp4 270 ارسال شده در 18 آبان، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 2025 هفت آسمان را بردرم و از هفت دریا بگذرم ای شعلهی تابان من، هم رهزنی هم رهبری هم این سری هم آن سری، ای نور بیپایان من 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زینب چرمگر 1,230 ارسال شده در 2 اسفند، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2025 آن ترک پری چهره که دوش از بر ما رفت آیا چه خطا دید که از راه خطا رفت 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 771 ارسال شده در 2 اسفند، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2025 همه دار و ندار منی بعد خدا، تو خدای منی اینو بدون تویی خط قرمزم مثل یه خون تو رگای منی! 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 3 اسفند، 2025 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2025 رها کن، به صحنه بسپرش زندگی میتونه بینهایت پرده بشمره گشودهتر از انتخابهای بسته توعه دانلود رمان جدید نودهشتیا 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماسو 716 ارسال شده در 3 اسفند، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2025 اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم؟ هجوم زخم تورا نمیکشد تن من برای کشته شدن چه کنم 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 30 اسفند، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، 2025 کاشکی تو رو سرنوشت ازم نگیره میترسه دلم بعد رفتنت بمیره ..... بمون؛ دل من به بودنت خوشه من و فکر رفتن تو میکشه 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alen 1,007 ارسال شده در 30 اسفند، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، 2025 چقدر نامــــرده براش عادیه خونـــسرده برسونید موزیک رو بهش، بلکه بــــرگرده... آخه قلبم بود🤫 moonecho 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 30 اسفند، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اسفند، 2025 11 ساعت قبل، Alen گفته است: چقدر نامــــرده براش عادیه خونـــسرده برسونید موزیک رو بهش، بلکه بــــرگرده... آخه قلبم بود🤫 قفلی منم شد👍🏼 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shahrokh 996 ارسال شده در 31 اسفند، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اسفند، 2025 آرزوهایی که داشتم بعد تو تو سینه میمیرن بعد تو روزای هفته مثل جمعه خیلی دلگیرن 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زینب چرمگر 1,230 ارسال شده در 9 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت زل بزن به شاهکارت به غمی که رو به روته! یشت خنده هام عزیزم گریه گریه برهوته… قلب غمگینم پرندست میخواد از پاییز رد شه… میتونه چشم بسته بغضم راه دریا رو بلد شه 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سجاد 1,231 ارسال شده در 9 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت تو عشق منی یا خدای منی تو درد منی یا دوای منی سرود منی سکوت منی صدای منی تو بیا که بخندم توبگو که بخوانم 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سـانـاز 2,353 ارسال شده در 9 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت از خون جوانان وطن لاله، وطن لاله، وطن لاله دمیده از ماتم سرو قدشان سروا، جانم سروا، خدا سروا خمیده لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mAHAK N 30 ارسال شده در 11 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت قلبمو پس به من بده بذار فراموشت کنم آتیش تو تنده تو قلبم بذار خاموشت کنم قلبمو پس به من بده بذار مجبور شم ازت فاصله بگیرم به زورم که شده رور شم ازت قلبمو پس به من بده ... بذار برم بشم یکی مثل خودت بد با همه این اولین باره که میخوام مثل تو بد باشمه بذار یادم بره هرچی که ازت خاطرمه این آخرین باره که قلبمو به یکی دادمه حامیم 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت گفته بودی بلدی حال مرا خوب کنی حال من خوب خراب است به آن دست نزن من گرفتار و پریشان شدهی دل بودم حال من خوب خراب است به آن دست نزن 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Banafshchee 15 ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت نگو بهم جوونیم رفته رنگین کمون،الان سواریم ابرای تیره نگو بهم اینا فقط یه خوابه صدامون باهم ادامه داره دستمو بگیر من کنارتم کامل نگو بهم آزادی فقط یه خوابه 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sabaya 19 ارسال شده در 22 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت گم بشم برم یا نه 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری