Amata 188 ارسال شده در 21 تیر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2025 (ویرایش شده) خب خودم می گفتم خیلی چیز ها ارزشش رو نداره، نه براش بجنگی، نه غصش بخوری، رها کن شما چطور؟ ویرایش شده 21 تیر، 2025 توسط Amata 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kahkeshan 802 ارسال شده در 21 تیر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2025 (ویرایش شده) خانوم باش خانوم! ویرایش شده 21 تیر، 2025 توسط Kahkeshan 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 21 تیر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 2025 آدمهایی که دوستت دارن رو از دست نده. شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماسو 716 ارسال شده در 22 تیر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 2025 میگم که نجنگ اینقدر برای یه نفر نجنگ ولش کن اگه تورو خواسته باشه خودش میاد سمتت 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Trodi 302 ارسال شده در 22 تیر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 2025 نکن اشتباهه پشیمون میشی! 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی آتناملازاده 1,377 ارسال شده در 23 تیر، 2025 نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 2025 (ویرایش شده) تحمل کن من نجاتت میدم ویرایش شده 23 تیر، 2025 توسط آتناملازاده 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 24 تیر، 2025 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 2025 اون چیزی که لایقشی بالاخره پیدات میکنه ^^ دانلود رمان جدید نودهشتیا 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alen 1,007 ارسال شده در 25 تیر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2025 تا حالا صبر کردی بازم صبرکن ببین آخرش چی میشه... moonecho 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیر بلوچ 6 ارسال شده در 26 تیر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2025 تو حق انتخابی نداشتی خدتو سرزنش نکن 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Paradise 1,680 ارسال شده در 26 تیر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 2025 بالاخره به اون چیزی که میخوای میرسی نا امید نباش 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ستایش گودرزی 17 ارسال شده در 7 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین فقط یه فکر خودت باش این ادمها دو روز حرف میزنن بعد یادشون میره. کافیه کاری که دلت میگه رو انجام بدی. برای دو روز خرف مردم کل زندگیتو تباه نکن 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سـانـاز 2,353 ارسال شده در 30 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین نوشتنو ترک نکن و اثرهاتو تموم کن لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 12 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت تمومش کن، این زندگی ارزش نداره 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 771 ارسال شده در 12 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت ازت ممنونم که دووم اوردی:) 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب اتم کوچک 381 ارسال شده در 12 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت (ویرایش شده) اگر خود سابقم یا وقتی جوانتر بودم قرار بود لحظاتی ازم کمک بخواد برای اینکه راحت در این جهان تاب بیاره من بهش چندتا نکته رو گوش زد میکردم: ۱.تا نرسیدی به هدفت حرفشو نزن حتی جلوی خودت توی آینه ۲.همه حسون همه بخیلن پس به هيچکس اعتماد کامل نکن. ۳.رفقا حتی اگر برات جانبر کف هم باشن، بیش از حد صمیمی شدن باهاشون سمه ۴.مسافرت تنها جائیه که همه خود واقعیشونو نشون میدن ۵.همیشه در جریان زندگی باش اگر وایسی این جریان آسیب بهت میزنه اما اگر حرکت کنی حتی اهستهتر از قبل فقط کمی فشارش رو احساس میکنی. ۶.گاهی سکوت از پشیمونی بعد از حرفی که زدی بهتره و گاهی تپش قلب و جواب دادن به کسی که ازش میترسی از افکار مزاحم بعدش خیلی بهتره. ۷.آقایون وقتی وسعت مالی دارند و خانمها وقتی در آزادی و استقلال رفتاری وسعت دارند بشناسشون. ۸.عشق بدترین درد برای یه آدم خودطلب انحصار طلبه که عین سرطان سرعتترو کند میکنه. و... حیف وقت کمه وگرنه تجربیات الان من، من قبلی رو خیلی زودتر به جایی خیلی جلوتر از الان من میرسونه ویرایش شده 12 اردیبهشت توسط خانم شاید 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد (ویرایش شده) اونی که فکر میکردی آدم خوبی هست... کاری کرده که توی آینده میخواد ازش انتقام بگیره. از لحظه هایی که با خونوادت بودی لذت ببر، چون دیگه هیچی مثل قبل نمیشه، از بچگیت لذت ببر چون توی الان داره با همه چیزه این زندگی سر و کله میزنه. تورو توی آخرای ذهنم خاک کردم:)) روت آواره های ذهنم ریخت و مردی:) دلم به حالت میسوزه، وجود توی الان و قبلاً سراسر اشتباست، ولی تو اینو نمیدونستی:) توی الان با چیزی که فکر میکنی فرق داره، توی الان داره میمیره؛ حتی دیگه گریشم در نمیاد. توی الان حتی احساساتش و خودش رو توی خرابههای ذهنش گم کرده... فقط دعا کن یه شب خودشو پرت نکنه پایین تا از زندگی لعنتیش... زندگی لعنتیمون، خلاص بشه... خلاصه بشیم... دلم به حالت میسوزه، فکر میکردی درست میشه ولی خراب شد، بدتر شد. امیدوارم زودتر خودتو بکشی تا الانتو نبینی. گوش کن... زندگی مزخرفه، خوب نیست. همش درده، حداقل برای من و توی گذشته:))) دوست؟.. هه! همینطور که کلاس اول دوستی نداشتی الانم نداری! حتی اونموقع هم خوب نقش بازی میکردیم مگه نه کوچولو؟ اونموقع هم الکی باهم میخندیدیم، بعدش گریه میکردیم. ولی اگه بیتیاس نبود زودتر میمردی میدونی؟... ولی در کل... تو هم کمی و هم زیاد تو هیچوقت کافی نیستی و بدرد نخوری ازت متنفرم، امیدوارم بمیری که وجودت سراسر اشتباهه حالم از وجودت به هم میخوره... هیچکس تورو دوست نداره، اصلا برای چی میخوای زندگی کنی؟ یادته چقد گریه میکردی بعد جلوی همه میخندیدی؟ خواستم بهت همه چیزو توی یه بند بگم: غمگین شد دختری که به خندههایش معروف بود و قشنگترین قسمت زندگی همونجایی بود که قسمت ما نبود... لطفا بخاطر من و خودت... بمیر. از طرف آیندت: .𝑺𝒆𝒐𝒅𝒂. ویرایش شده 2 مرداد توسط Seoda mohebby لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nsr 29 ارسال شده در 4 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد همه چیز در زمان خودش اتفاق میوفته... توکل کن! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مل مل 64 ارسال شده در 12 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد تو موفق شدی پس ادامه بده 😌 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری