مدیر ارشد روشـنـا 1,865 ارسال شده در 11 آبان مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان درود بانو درخواست انتقال داشتم تاریکی زادهی نور است، ونور، در دل تاریکی میدرخشد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نرگس رحیم آبادی 59 ارسال شده در 12 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان سلام درخواست انتقال به تالار برتر رو دارم 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 496 ارسال شده در 13 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان سلام. میخواستم زمانم به تالار زیبای رمانهای برتر راه پیدا کنه🔮 رمانی با طعم درد و عذاب❤️🩹 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 608 ارسال شده در 14 آبان مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۵/۲۲ در 14:50، پری بانو گفته است: سلام. میخواستم زمانم به تالار زیبای رمانهای برتر راه پیدا کنه🔮 انجام شد. در ۱۴۰۵/۵/۲۱ در 17:00، نرگس رحیم آبادی گفته است: سلام درخواست انتقال به تالار برتر رو دارم انجام شد. در ۱۴۰۵/۵/۲۱ در 02:52، روشـنـا گفته است: درود بانو درخواست انتقال داشتم انجام شد. ویرایش شده دوشنبه در 11:31 توسط سادات.۸۲ 1 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی زینب چرمگر 1,543 ارسال شده در 16 آبان مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان سلام در خواست انتقال رمانم به تالار برتر رو دارم ممنونم ❤️ 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
فاطیما هاشمی 496 ارسال شده در 22 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان سلام وقت بخیر درخواست انتقال رمانم به تالار برتر رو دارم 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 608 ارسال شده در 22 آبان مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۵/۳۱ در 15:10، فاطیما هاشمی گفته است: سلام وقت بخیر درخواست انتقال رمانم به تالار برتر رو دارم انجام شد. در ۱۴۰۵/۵/۲۵ در 23:49، زینب چرمگر گفته است: سلام در خواست انتقال رمانم به تالار برتر رو دارم ممنونم ❤️ انجام شد. ویرایش شده دوشنبه در 12:07 توسط سادات.۸۲ 2 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرام 454 ارسال شده در 23 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان (ویرایش شده) سلام وقتتون بخیر 🌷 درخواست انتقال رمانم به تالار برتر رو دارم. ممنون میشم در صورت امکان، رمانم رو بررسی کنید و در صورت تأیید، به تالار برتر منتقلش کنید. ویرایش شده 23 آبان توسط آرام 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 608 ارسال شده در 23 آبان مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۶/۱ در 12:00، آرام گفته است: سلام وقتتون بخیر 🌷 درخواست انتقال رمانم به تالار برتر رو دارم. ممنون میشم در صورت امکان، رمانم رو بررسی کنید و در صورت تأیید، به تالار برتر منتقلش کنید. انجام شد. ویرایش شده 11 ساعت قبل توسط سادات.۸۲ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 496 ارسال شده در 23 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان در ۱۴۰۵/۵/۳۱ در 17:12، سادات.۸۲ گفته است: در حال بررسی در حال بررسی سلام. خواهر بررسی شد؟ رمانی با طعم درد و عذاب❤️🩹 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ستاره درخشان نیا 336 ارسال شده در یکشنبه در 07:20 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 07:20 سلام وقت بخیر درخواست بررسی رمانم رو برای انتقال به تالار برتر دارم🌹 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 608 ارسال شده در یکشنبه در 08:17 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 08:17 (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۶/۱ در 17:26، پری بانو گفته است: سلام. خواهر بررسی شد؟ درود بله. در ۱۴۰۵/۶/۲ در 10:50، ستاره درخشان نیا گفته است: سلام وقت بخیر درخواست بررسی رمانم رو برای انتقال به تالار برتر دارم🌹 انجام شد. ویرایش شده 11 ساعت قبل توسط سادات.۸۲ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 608 ارسال شده در دوشنبه در 11:27 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:27 در ۱۴۰۵/۵/۲۱ در 02:52، روشـنـا گفته است: درود بانو درخواست انتقال داشتم منتقل شد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 608 ارسال شده در دوشنبه در 11:28 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:28 (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۵/۲۱ در 17:00، نرگس رحیم آبادی گفته است: سلام درخواست انتقال به تالار برتر رو دارم درود، فاصله های بیجای بین خطوط رو حذف کنید و مجدد بگید تا منتقل بشه. ویرایش شده دوشنبه در 11:35 توسط سادات.۸۲ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 608 ارسال شده در دوشنبه در 11:30 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:30 در ۱۴۰۵/۵/۲۲ در 14:50، پری بانو گفته است: سلام. میخواستم زمانم به تالار زیبای رمانهای برتر راه پیدا کنه🔮 همچنان مشکلات قبلی، پرش لحن، عدم استفاده درست از فعل 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 608 ارسال شده در دوشنبه در 11:38 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:38 در ۱۴۰۵/۵/۲۵ در 23:49، زینب چرمگر گفته است: سلام در خواست انتقال رمانم به تالار برتر رو دارم ممنونم ❤️ منتقل شد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی زینب چرمگر 1,543 ارسال شده در دوشنبه در 11:53 مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:53 15 دقیقه قبل، سادات.۸۲ گفته است: منتقل شد. ممنونم ❤️ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 608 ارسال شده در دوشنبه در 12:06 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 12:06 در ۱۴۰۵/۵/۳۱ در 15:10، فاطیما هاشمی گفته است: سلام وقت بخیر درخواست انتقال رمانم به تالار برتر رو دارم بیش از حد دیالوگ محوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نرگس رحیم آبادی 59 ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۶/۳ در 14:58، سادات.۸۲ گفته است: درود، فاصله های بیجای بین خطوط رو حذف کنید و مجدد بگید تا منتقل بشه. سلام اصلاح کردم. درخواست انتقال رمانم رو به تالار برتر دارم. ویرایش شده 17 ساعت قبل توسط نرگس رحیم آبادی 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 608 ارسال شده در 12 ساعت قبل مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل 5 ساعت قبل، نرگس رحیم آبادی گفته است: سلام اصلاح کردم. درخواست انتقال رمانم رو به تالار برتر دارم. منتقل شد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 608 ارسال شده در 11 ساعت قبل مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل در ۱۴۰۵/۶/۱ در 12:00، آرام گفته است: سلام وقتتون بخیر 🌷 درخواست انتقال رمانم به تالار برتر رو دارم. ممنون میشم در صورت امکان، رمانم رو بررسی کنید و در صورت تأیید، به تالار برتر منتقلش کنید. منتقل شد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرام 454 ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل هم اکنون، سادات.۸۲ گفته است: منتقل شد. ممنونم عزیز دلم🦋⚘️ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 608 ارسال شده در 11 ساعت قبل مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل در ۱۴۰۵/۶/۲ در 10:50، ستاره درخشان نیا گفته است: سلام وقت بخیر درخواست بررسی رمانم رو برای انتقال به تالار برتر دارم🌹 خط دیالوگ های پارت های بعدی خیلی نامفهومه از - استفاده کنید. ویرایش کنید و اطلاع بدید تا منتقل بشه. ن.خ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ستاره درخشان نیا 336 ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل ۱ ساعت قبل، سادات.۸۲ گفته است: خط دیالوگ های پارت های بعدی خیلی نامفهومه از - استفاده کنید. ویرایش کنید و اطلاع بدید تا منتقل بشه. ن.خ خیلی ممنونم از بررسی و پاسختون🤍 چشم حتما🤍🤍 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mmmahdis 163 ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل سلام درخواست انتقال داشتم https://forum.98ia.net/topic/5509-رمان-هِوارِجان-محدثه-اکبری-کاربر-انجمن-نودهشتیا/?do=findComment&comment=39990 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری