مدیر اجرایی زینب چرمگر 1,667 ارسال شده در 25 آبان مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان 4 دقیقه قبل، bahare گفته است: سلام عزیزم، چجوری بایداین کاروانجام بدم لینک زیر آموزش ایجاد صفحه نقد هست: لینک پایین هم تاپیک درخواست انتقال به تالار برتر هست عزیزم: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nil 318 ارسال شده در 2 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر سلام روز بخیر. درخواست نقد رمان عشق شیطون بلای من رو دارم. ⋆🧸ྀིܮܢܚ݅ܦ̈ܙ ܢܚ݅یطوܔ ܢ̣ܠߊܨ ܩܝ̇ߺ(ܦ̇صܠܙ ܥوܩܢ ܢܚیߊܘ ܦ̈ܠܥ̣ߺ)⋆🧸ྀི 𓇢𓆸♡ܢܚࡅ࡙ߊܘ ܧܠܢ̣ߺ♡𓇢𓆸 ❀࿐𓃵گل صبا𓃵࿐❀ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی زینب چرمگر 1,667 ارسال شده در 3 آذر مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر 16 ساعت قبل، Nil گفته است: سلام روز بخیر. درخواست نقد رمان عشق شیطون بلای من رو دارم. سلام عزیزم در صف بررسی قرار گرفت. لطفا صفحه نقد برای رمان زیباتون ایجاد کنید که نقد بعد انجام اونجا قرار بگیره.❤️ منتقد: @روشـنـا⚘️❤️ 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرام 580 ارسال شده در 3 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر (ویرایش شده) سلام، وقتتون بخیر. درخواست نقد رمان «آخرین قرار» رو داشتم🌷 ویرایش شده 3 آذر توسط آرام 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی زینب چرمگر 1,667 ارسال شده در 4 آذر مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر 18 ساعت قبل، آرام گفته است: سلام، وقتتون بخیر. درخواست نقد رمان «آخرین قرار» رو داشتم🌷 سلام عزیزم در صف بررسی قرار گرفت ❤️ منتقد: @راویِ امید 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
راویِ امید 113 ارسال شده در شنبه در 21:09 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:09 در ۱۴۰۵/۶/۱۳ در 11:47، زینب چرمگر گفته است: سلام عزیزم در صف بررسی قرار گرفت ❤️ منتقد: @راویِ امید بررسی انجام شد. طی چند روز آینده تایپ و خدمت نویسنده ارسال میگردد. راویِ امید 💚 🙏 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی زینب چرمگر 1,667 ارسال شده در شنبه در 21:12 مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:12 (ویرایش شده) 2 دقیقه قبل، راویِ امید گفته است: بررسی انجام شد. طی چند روز آینده تایپ و خدمت نویسنده ارسال میگردد. راویِ امید 💚 🙏 ممنونم. خسته نباشید ویرایش شده شنبه در 21:12 توسط زینب چرمگر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
غـزل 821 ارسال شده در دوشنبه در 17:14 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:14 سلام وقتتون بخیر درخواست نقد داشتم. @زینب چرمگر نبض مرگ، روایتی تاریک و پرتعلیق از عشق، راز و زخمهاییست که هیچکس نمیتواند از آنها فرار کند. (جنایی)🖤 خاکزاد، قصهی مردیست که میان عشق، فقدان و دنیای تاریک گذشتهاش، با زنی روبهرو میشود که رازهای تازهای را به زندگیاش میآورد. (تراژدی)🌒 هفتمین سالِ آل، قصهی بازگشتِ رازیست که هفت سال در تاریکی منتظر مانده بود. (ترسناک)🕯️ پروندهی صفر، آزمایشی هولناک که مرز میان علم و کابوس را میشکنند.(علمی تخیلی)🧬 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی زینب چرمگر 1,667 ارسال شده در سهشنبه در 05:43 مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 05:43 12 ساعت قبل، غـزل گفته است: سلام وقتتون بخیر درخواست نقد داشتم. @زینب چرمگر سلام وقت بخیر در صف بررسی قرار گرفت منتقد رمانتون بنده هستم عزیزم ❤️ لطفا صفحه نقد برای رمان زیباتون بزنید که نقد بعد انجام اونجا قرار بگیره❤️ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری