مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 4 بهمن، 2024 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، 2024 سلام خوبین؟ چطورین؟؟ 🤗 این تاپیک مختص اسکرین شاتهایی هست که توی انجمن گرفتیم و دوست داریم بعنوان خاطره اینجا ثبتش کنیم ^^ دانلود رمان جدید نودهشتیا 9 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 23 مرداد سازنده مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد به نام خدا. روزی روزگاری روی مبل خونمون نشسته بودم و نودلمو هورت میکشیدم که ناگهان پیامی از اف بی آی دریافت کردم: به خود لرزیدم! این یه موقعیت خیلی مهم بود پس تصمیم گرفتم خطراتش رو بپذیرم. مدارک هویت جعلیم رو گرفتم و سوگند یاد کردم که هرگز از ماموریتم دست برندارم. کشورم به من نیاز داشت. دانلود رمان جدید نودهشتیا 2 11 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
n.t 159 ارسال شده در 23 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد یک روز عادی. 2 4 2 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 23 مرداد سازنده مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد این تنها ماموریتی نبود که من در طول 4 سال دفاع مقدسم داشتم... بهاره جان، دلبندم، نمیدونم خودت الان کجایی ولی شماره ملیت تو کامپیوتر قدیمی منه داداش:)) اوه مای جیزز! تعهدنامه میگرفتیم در حد تیم ملی:)) فهمیدین اولین مدیر کلوپ من بودم یا چی؟! تازه فدایی هم داشتم: وی اینقدر دخترا رو لوس میکردم که روم کراش بودن:) دانلود رمان جدید نودهشتیا 2 10 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 23 مرداد سازنده مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد اون موقع مقام VIP هیبت عجیبی داشت فقط ریچ کیدها میرفتن سمتش:) پِنجاه تومن پیاده میشدی، بعد میتونستی با سرعت یوز ایرانی اسم کاربری عوض کنی:)) دانلود رمان جدید نودهشتیا 2 9 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 23 مرداد سازنده مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد اون آخرا مقام ناظر راهنما داشتیم:) میوفتادیم دنبال تازه واردا که تو رو ابوالفضل بیا رمان بنویس ! اونام واسه اینکه اینهمه تلاشمون پودر نشه، یه کوفتی آپ میکردن و در اولین فرصت میزدن به چاک! پشت سرمم میگفتن دیوونه ست طرف. اینم سلفی یهویی از می و خانم @گیلاس ! پ.ن: تیکه کلامم بود نیشولی بازووولی:) همینجور از بصل النخاع سمت چپم چیزمیز سرهم میکردم. دانلود رمان جدید نودهشتیا 9 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana 966 ارسال شده در 23 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد چون از قدیم چیزی ندارم از الان میزارم برای اینده:) اون موقع قدیمِ الانه دیگه^^ 4 5 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 23 مرداد سازنده مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد شاید با خودت بگی چه حوصله ای داشتین، بیکاری بودین؟! باید بگم بودیم:)) به ابولفضل که امتحان نمیخوندیم می نشستیم چت باکس رول پلی میکردیم. من اون موقع ها عمه گمشده یکی از بچه ها بودم که با زور خودمو به داداش یکیشون قالب کرده بودم:)) این آخریا خیلی نقشا داشت واقعی میشد کار به گیس و گیس کشی رسیده بود! ولی اینا فقط محدود به دنیای مجازی نبود... ما توی نقشیای هم بودیم! حتی توی بشقابای هم:)) اینم هدیه تولدم بود از یه هنرمند گمنام که اشاره نمیکنم یوقت معروف نشه:)) @نسترن اکبریان دانلود رمان جدید نودهشتیا 3 2 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب اتم کوچک 381 ارسال شده در 23 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد همه دوستان نیگا کنین. از بالا نفر دوم @رائوزین در حال بازدید از نمایهامه و نفر پنجم از بالا @خانوم سین در حال بازدید از رمانم. در این حد آدم محبوب و مشهوری هستم بمونه به یادگار از فِیمِس(famous) انجمن😎📿📿 پ.ن: famous= معروف 1 3 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Asra_p 49 ارسال شده در 23 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد من اسکرین مسابقه رو ندارم، اما توی یه مسابقه با ژانر پلیسی حدود سال 1401 مقام دوم آوردم... و اون دوران جلدامونو به این شکل میزدن :) 2 1 3 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی A.H.M 414 ارسال شده در 24 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد یادمه اون موقعها برای امکان ویرایش داشتن باید یه حداقل امتیازی بدست میاوردی شاید براتون سوال بشه که کدوم رمان مقدمه و صفحه نقد نداشت که باید بگم این رمان: 3 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
عسل 1,454 ارسال شده در 28 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد بماند به یادگار از من داخل نودهشتیا پیرمردی گیر افتاده در مرز خیال و واقعیت، توهم یا حقیقت 1 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سـانـاز 2,353 ارسال شده در 28 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد (ویرایش شده) از ۱۴ سالگی توی نودهشتیا مینوشتم اما هیچوقت چیزی رو تموم نکردم. یکی از آرزوهای نوجوونیم هم این بود که رمانم توی همین جمع کوچیک خودمون، توی تالار نخبگان برگزیده باشه. تا اینکه توی ۲۱ سالگی به سوی نویسندگی بازگشتم و به آرزوم هم رسیدم. درخواستم رو توی ساعت X ثبت کردم و @هانیه پروین توی ساعت X+1 منتقلش کرد. 😂😍 ویرایش شده 28 مرداد توسط گیلاس لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 4 2 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 28 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد پیامهای قشنگی که از شما گرفتم و اسمون دلم ستاره بارون شد. @زینب چرمگر @هانیه پروین @ململ @Paradise 5 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 771 ارسال شده در 1 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور وقتی تازه اومده بودم انجمن و از اینکه موقعیتی برام پیش اومده بود که می تونستم بنویسم خیلیییییی خوشحال بودم:))))) 2 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری