بنیانگذار نسترن اکبریان 865 ارسال شده در 25 دی، 2024 بنیانگذار اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2024 (ویرایش شده) ☘️درود خدمت نویسندگان عزیز☘️ 💢از آنکه انجمن ما را برای انتشار آثار خود انتخاب کرده اید نهایت تشکر را داریم. 💢 نویسندگانی که قصد ادامه ندادن موقت یا حذف یک رمان را دارند، از طریق این تاپیک به ما اعلام کنند تا اثر آن ها از دسترس عموم خارج شود. 1. لینک تاپیک رمان 2. علت انتقال رمان به متروکه لطفا در قالب یک پست برای ما ارسال کنید. لازم به ذکر است رمان هایی که در بخش تایپ رمان، بیش از یک ماه پارتگذاری نشوند، بصورت خودکار قفل و به بخش متروکه منتقل می شوند. چنانچه نویسنده ای قصد خروج رمان از تالار متروکه را دارد، اسم رمان یا تاپیک مربوطه را در همینجا ارسال کند تا مدیران انجمن پیگیری کنند. یا حق ویرایش شده 27 دی، 2024 توسط سادات.۸۲ 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 11 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت درخواست انتقال رمانم به تالار متروکه رو دارم شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 11 اردیبهشت مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت 9 دقیقه قبل، shirin_s گفته است: درخواست انتقال رمانم به تالار متروکه رو دارم ✅️ دانلود رمان جدید نودهشتیا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
شکوفه فدیعمی 136 ارسال شده در 17 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر درخواست متروکه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 17 تیر مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر 1 ساعت قبل، شکوفه فدیعمی گفته است: درخواست متروکه انجام شد دانلود رمان جدید نودهشتیا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
عسل 1,454 ارسال شده در 21 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر (ویرایش شده) درخواست انتقالشون به متروکه رو داشتم دلیل خاصی ندارم فقط ممکنه هیچوقت نتونم پارتگذاری انجام بدم @هانیه پروین ویرایش شده 21 تیر توسط عسل پیرمردی گیر افتاده در مرز خیال و واقعیت، توهم یا حقیقت 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 21 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر لطفا زحمت این و هم بکشید🩷 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
عسل 1,454 ارسال شده در 24 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر پیرمردی گیر افتاده در مرز خیال و واقعیت، توهم یا حقیقت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 24 تیر مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر در ۱۴۰۵/۲/۱ در 08:20، عسل گفته است: درخواست انتقالشون به متروکه رو داشتم دلیل خاصی ندارم فقط ممکنه هیچوقت نتونم پارتگذاری انجام بدم @هانیه پروین در ۱۴۰۵/۲/۱ در 11:04، مهدیه طاهری گفته است: لطفا زحمت این و هم بکشید🩷 7 ساعت قبل، عسل گفته است: ✅️ داستانها متروکه نمیشن. دانلود رمان جدید نودهشتیا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
عسل 1,454 ارسال شده در 24 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر 2 دقیقه قبل، هانیه پروین گفته است: ✅️ داستانها متروکه نمیشن. پس باید چکار کنم؟ پیرمردی گیر افتاده در مرز خیال و واقعیت، توهم یا حقیقت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 24 تیر مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر 38 دقیقه قبل، عسل گفته است: پس باید چکار کنم؟ اثرتون رو ادامه بدید. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی خانوم سین 613 ارسال شده در 24 تیر مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر درخواست انتقال به متروکه رو دارم به دلیل پاک شدن فایل ورد اصلی رمان آرتِریـا🪔 جهـان لاغـر🪐 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 24 تیر مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر 9 دقیقه قبل، SETAYESH_KH گفته است: درخواست انتقال به متروکه رو دارم به دلیل پاک شدن فایل ورد اصلی رمان رمان به این قشنگی، چرا باید بره متروکه؟ دوباره ورد کنید. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی خانوم سین 613 ارسال شده در 24 تیر مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر 6 دقیقه قبل، سادات.۸۲ گفته است: رمان به این قشنگی، چرا باید بره متروکه؟ دوباره ورد کنید. حقیقتش ادامهش رو اصلا یادم نیست چی نوشته بودم فایلش هم نیست، یه مدت متروکه بمونه بعد دوباره انگیزهش رو پیدا کنم مینویسم 😅 آرتِریـا🪔 جهـان لاغـر🪐 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 24 تیر مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر 11 دقیقه قبل، SETAYESH_KH گفته است: حقیقتش ادامهش رو اصلا یادم نیست چی نوشته بودم فایلش هم نیست، یه مدت متروکه بمونه بعد دوباره انگیزهش رو پیدا کنم مینویسم 😅 فرستادن رمان به متروکه باعث میشه کلا نتونی تمومش کنی. پیشنهادم اینکه حتما ادامه بدی. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی خانوم سین 613 ارسال شده در 24 تیر مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر 26 دقیقه قبل، سادات.۸۲ گفته است: فرستادن رمان به متروکه باعث میشه کلا نتونی تمومش کنی. پیشنهادم اینکه حتما ادامه بدی. چشم🥲🤍 آرتِریـا🪔 جهـان لاغـر🪐 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماسو 716 ارسال شده در 26 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر انتقال به متروکه 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
selin 9 ارسال شده در 19 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد در ۱۴۰۳/۸/۴ در 15:54، نسترن اکبریان گفته است: ☘️درود خدمت نویسندگان عزیز☘️ 💢از آنکه انجمن ما را برای انتشار آثار خود انتخاب کرده اید نهایت تشکر را داریم. 💢 نویسندگانی که قصد ادامه ندادن موقت یا حذف یک رمان را دارند، از طریق این تاپیک به ما اعلام کنند تا اثر آن ها از دسترس عموم خارج شود. 1. لینک تاپیک رمان 2. علت انتقال رمان به متروکه لطفا در قالب یک پست برای ما ارسال کنید. لازم به ذکر است رمان هایی که در بخش تایپ رمان، بیش از یک ماه پارتگذاری نشوند، بصورت خودکار قفل و به بخش متروکه منتقل می شوند. چنانچه نویسنده ای قصد خروج رمان از تالار متروکه را دارد، اسم رمان یا تاپیک مربوطه را در همینجا ارسال کند تا مدیران انجمن پیگیری کنند. یا حق درخواست انتقال رمان به متروکه دارم رمان سلطنت گرگها| celin کاربر انجمن نودهشتیا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 19 مرداد مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد 8 دقیقه قبل، selin گفته است: درخواست انتقال رمان به متروکه دارم رمان سلطنت گرگها| celin کاربر انجمن نودهشتیا سلام عزیزم شما تازه رمانتونو شروع کردید چرا درخواست انتقال به متروکه دارید؟ دانلود رمان جدید نودهشتیا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری