مدیر کل هانیه پروین 3,711 ارسال شده در 15 فروردین، 2025 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2025 سلام اینجا میتونی حرفی که میخوای رو بهش بزنی و اسم نبری... شاید خوند شایدم نه!🌝 دانلود رمان جدید نودهشتیا 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 21 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت خیلی دلم میخواد با هم یه داستان کوتاه بنویسیم ولی نمیتونم بهت بگم😂 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,899 ارسال شده در 21 اردیبهشت نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت دلم میخواد با دوتاتون یه رمان خیلی خوشگل طولانی بنویسیم و چاپ بشه🥹🙌 5 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 771 ارسال شده در 21 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت دلم میخواد تو نوشتن مث تو پیشرفت کنم و یه رمان طنز باهم بنویسیم😶 5 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سـانـاز 2,353 ارسال شده در 21 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت تنهام آرزوم اینه که رمانم تموم بشه و اگه من قبل از رمان تموم شدم، یکی از شماها بیاین سر وقت گوشیم؛ نرم افزار jotterpad و گفتگوهام با DeepSeek رو ببینین و با چیزایی که راجبش گفتم، کاملش کنین. لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 5 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد اممم... ناراحت نباش دختر؛ تا تهش پیشتم حتی اگه همه برن:))) 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماسو 716 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد خیلی خوبی❤️ 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد Silent 1,406 ارسال شده در 2 مرداد مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد فکر میکردم دوستمی اما دوست نبودی(: دانلود رمان حجرة تنهایی 3 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد (ویرایش شده) خیلی ماهی ولی روی مخی😁 ویرایش شده 2 مرداد توسط مهدیه طاهری 2 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دنیای کوچک من 268 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد خیلی دوست دارم رمان دوتاییمون رو ادامه بدیم. 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد در ۱۴۰۴/۱۲/۳ در 02:05، Yammakh گفته است: تنهام آرزوم اینه که رمانم تموم بشه و اگه من قبل از رمان تموم شدم، یکی از شماها بیاین سر وقت گوشیم؛ نرم افزار jotterpad و گفتگوهام با DeepSeek رو ببینین و با چیزایی که راجبش گفتم، کاملش کنین. به دیپ سیک چیزی گفتی آتو بگیرم ازت؟🤣🤍 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
هانی بانو 1,261 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد دلم میخواد باهم رمانامون و بنویسیم و اگه شد یه رمان مشترک منتشر کنیم😭✨ رو به تو، پشت به او✨ آزموده «فصل دوم آزمند»🫧 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
عسل 1,454 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد چرا بیشتریاتون با یکی میخواید بنویسید؟🤔 پیرمردی گیر افتاده در مرز خیال و واقعیت، توهم یا حقیقت 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد 5 دقیقه قبل، عسل گفته است: چرا بیشتریاتون با یکی میخواید بنویسید؟🤔 اولین نفر من گفتم ولی الان دلم نمیخواد باهاش رمان بنویسم. فقط میخوام بهش بگم: خیلی ماهی. کارت حرف نداره دختر. موفق باشی و همیشه خوش بدرخشی. 2 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری