بمب اتم کوچک 381 ارسال شده در 4 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد (ویرایش شده) سلام سلام روز بهاریتون بخیر بچهها یک اخلاق/ عادت/رفتار خوب و یدونه هم بد از نظر خودتون بگید. اینطوری میشه برای توصیفهای دقیق تر و بهتر، از این اخلاقا توی رمان هامون استفاده کنیم! . . . . خودمم شروع میکنم🤭: از نظر من یک اخلاق خوب اینه که آدم خونسرد باشه و زود جوش نیاره😂! و یه اخلاق بد هم حسادته نظر شما چیه؟ ویرایش شده 4 مرداد توسط هانابانو 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
هانی بانو 1,260 ارسال شده در 4 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد اخلاق خوب اینکه قدرت پذیرش ادم بالا باشه و اشتباهات و سختیهای زندگی رو بپذیره و زندگی رو کوفتِ خودش نکنه و اخلاق بد خشم و کینههه(خودم حسابی کینهایم😂) رو به تو، پشت به او✨ آزموده «فصل دوم آزمند»🫧 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب اتم کوچک 381 ارسال شده در 4 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد (ویرایش شده) 34 دقیقه قبل، هانی بانو گفته است: اخلاق خوب اینکه قدرت پذیرش ادم بالا باشه و اشتباهات و سختیهای زندگی رو بپذیره و زندگی رو کوفتِ خودش نکنه و اخلاق بد خشم و کینههه(خودم حسابی کینهایم😂) وای اره آدم انتقاد پذیر خیلی خوبه گلم ما کینهای نیستیم ما انتقامجو هستیم😌🤣 اخلاق خوب: کسی که زودباور نیست از نظر من یک اسطوره واقعیه! چون هر خبر کذبی رو باور نمیکنه اخلاق بد: کسی که تابع جامعه است! اونی که شهامت بروز انتخاب و اعتقاد خودشو نداره ویرایش شده 4 مرداد توسط هانابانو 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب اتم کوچک 381 ارسال شده در 4 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد تغییر فصل خیلی رو بچه ها تاثیر گذاشته ۱۵ نفر از تایپیک بازدید کردن کلا یک نفر جواب داده🤣. به نظرم بازدید کنی اما نظر ندی هم اخلاق بدیه😒😂 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 4 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد بنظر من یه عادت بد زود ناراحت شدن و دلخور شدنه عادت خوب هم اینه که با برنامه ریزی پیش بری (خودم هیچوقت نتونستم😂) 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 4 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد مهربونم و برای همه احساس به خرج میدم و همه رو دوست دارم / وقتی بهشون نیاز دارم انقد بهشون خوبی کردم محل سگ بهم نمیدن. الان بشدت بی احساس شدم.😂🙂 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب اتم کوچک 381 ارسال شده در 4 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد (ویرایش شده) 18 دقیقه قبل، s.a گفته است: بنظر من یه عادت بد زود ناراحت شدن و دلخور شدنه عادت خوب هم اینه که با برنامه ریزی پیش بری (خودم هیچوقت نتونستم😂) آره اینجوری خودتو زیاد آزار میدی یه سوال دارم، میتونم تایپیک جامع بزنم مثلا چالش ۷۵ روز سخت هرکس هدف خودشو مشخص کنه با برنامه هاشو بعد باهم رقابت کنیم و یکم شور و هیجان بهاری ایجاد کنیم مثلا هرشب درصد پیشروی روزانه مونو بگیم و... اهداف مون میتونه متفاوت باشه حتی بچه ها میتونن توی فقط و فقط ۱۰ روز از ۷۵ روز شرکت کنن. به نظرت مدیرا اجازه میدن؟ *خانم گل نظرت در مورد ایدهی بالا چیه؟ @هانیه پروین اخلاق خوب: ادمایی که زود باهمه صمیمی میشن رو دیدید؟ اینا به همه مثبت نگاه میکن اخلاق بد: وابستگی زیاد به فناوری و تکنولوژی ویرایش شده 4 مرداد توسط هانابانو 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب اتم کوچک 381 ارسال شده در 4 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد (ویرایش شده) 7 دقیقه قبل، Seoda mohebby گفته است: مهربونم و برای همه احساس به خرج میدم و همه رو دوست دارم / وقتی بهشون نیاز دارم انقد بهشون خوبی کردم محل سگ بهم نمیدن. الان بشدت بی احساس شدم.😂🙂 وای ننه منم برای دوستام همین بودم میدونم چی میگی😭🫂 اخلاق خوب: فضول نباشه! حرفم عجیبه اما به نظر کسی که سرش توی کار خودشه ادم پختهایه اخلاق بد: کسی که همه ی درد هاشو برای خودش نگه میداره و باکسی حرف نمیزنه ویرایش شده 4 مرداد توسط هانابانو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 4 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد 1 دقیقه قبل، هانابانو گفته است: آره اینجوری خودتو زیاد آزار میدی یه سوال دارم، میتونم تایپیک جامع بزنم مثلا چالش ۷۵ روز سخت هرکس هدف خودشو مشخص کنه با برنامه هاشو بعد با به ها رقابت کنیم و یکم شور و هیجان بهاری ایجاد کنیم مثلا هرشب درصد پیشروی روزانهاونو بگیم و... اهداف مون میتونه متفاوت باشه حتی بچه ها میتونن توی فقط و فقط ۱۰ روز از ۷۵ روز شرکت کنن. به نظرت مدیرا اجازه میدن؟ بنظرم پیشنهاد خوبیه من که شرکت میکنم باید از هانیه اجازه بگیری خوشگلم 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب اتم کوچک 381 ارسال شده در 4 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد (ویرایش شده) 2 دقیقه قبل، s.a گفته است: بنظرم پیشنهاد خوبیه من که شرکت میکنم باید از هانیه اجازه بگیری خوشگلم به به تایپیک هنوز تاسیس نشده اولین داوطلبش مشخص شد😌 اشکالی داره همینجا تگش کنم بپرسم؟ اخلاق خوب: آدمی که زود اعتماد نکنه اخلاق بد: آدم شکاک، اون کسی که بهش شک میکنی اگر واقعا بیگناه باشه خیلی اذیت میشه ویرایش شده 4 مرداد توسط هانابانو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 4 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد هم اکنون، هانابانو گفته است: به به تایپیک هنوز تاسیس نشده اولین داوطلبش مشخص شد😌 اشکالی داره همینجا تگش کنم بپرسم؟ اره دیگه😂 بپرس 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 4 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد 14 دقیقه قبل، هانابانو گفته است: وای ننه منم برای دوستام همین بودم میدونم چی میگی😭🫂 اخلاق خوب: فضول نباشه! حرفم عجیبه اما به نظر کسی که سرش توی کار خودشه ادم پختهایه اخلاق بد: کسی که همه ی درد هاشو برای خودش نگه میداره و باکسی حرف نمیزنه منم اینطوری بودم، ولی وقتی حالم بد بود انقد گاو بودن که نمیفهمیدن دارم به باد میرم. منم بی احساس شدم🙂 الان دیگه احساس ندارم 😂 💔 فقط شاید یکم توی مجازی... گیلاس خانم نظرت؟ تو هم بیا تو این تاپیک بحرف. @گیلاس 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب اتم کوچک 381 ارسال شده در 4 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد 11 دقیقه قبل، Seoda mohebby گفته است: منم اینطوری بودم، ولی وقتی حالم بد بود انقد گاو بودن که نمیفهمیدن دارم به باد میرم. منم بی احساس شدم🙂 الان دیگه احساس ندارم 😂 💔 فقط شاید یکم توی مجازی... گیلاس خانم نظرت؟ تو هم بیا تو این تاپیک بحرف. @گیلاس عزیز جان لطف میکنی پایین هر پیامت یک اخلاق خوب و یک اخلاق بد بنویسی که تایپیک بسته نشه🎀 11 دقیقه قبل، Seoda mohebby گفته است: منم اینطوری بودم، ولی وقتی حالم بد بود انقد گاو بودن که نمیفهمیدن دارم به باد میرم. دور از جونت عزیزم. عادت خوب: زود بیدار شدن بهترین عادته😭 عادت بد: قوز کردن! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 4 مرداد مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد ۱ ساعت قبل، هانابانو گفته است: آره اینجوری خودتو زیاد آزار میدی یه سوال دارم، میتونم تایپیک جامع بزنم مثلا چالش ۷۵ روز سخت هرکس هدف خودشو مشخص کنه با برنامه هاشو بعد باهم رقابت کنیم و یکم شور و هیجان بهاری ایجاد کنیم مثلا هرشب درصد پیشروی روزانه مونو بگیم و... اهداف مون میتونه متفاوت باشه حتی بچه ها میتونن توی فقط و فقط ۱۰ روز از ۷۵ روز شرکت کنن. به نظرت مدیرا اجازه میدن؟ *خانم گل نظرت در مورد ایدهی بالا چیه؟ @هانیه پروین اخلاق خوب: ادمایی که زود باهمه صمیمی میشن رو دیدید؟ اینا به همه مثبت نگاه میکن اخلاق بد: وابستگی زیاد به فناوری و تکنولوژی منم شرکت میکنم دخترا دانلود رمان جدید نودهشتیا 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.reyhan. 186 ارسال شده در 4 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد به نظر من اخلاق بد گستاخی و مغرور بودن بیش از حد طوری که فقط خودشو قبول داشته باشه و هیچ کس واسش مهم نباشه اخلاق خوب بنظر من مهربونی به اندازه است 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سـانـاز 2,353 ارسال شده در 4 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد اخلاق خوب: خوبی کردن به یه سری آدما اخلاق بد: خوبی کردن به یه سری آدما عمیق بهش فکر کنین! لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سـانـاز 2,353 ارسال شده در 4 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد اخلاق خوب: خشم و ابراز آن اخلاق بد: خشم و ابراز آن پ.ن: هیچ بدی و خوبی وجود نداره از نظرم و آدما متعادل آفریده شدن، اما خب یه سریا از این تعادل خارجن. لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 1 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 771 ارسال شده در 4 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد اخلاق خوب: مهربونی نکردن بیش از حد به بعضیا اخلاق بد: عصبی و پرخاشگر 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 4 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد 3 ساعت قبل، هانابانو گفته است: عزیز جان لطف میکنی پایین هر پیامت یک اخلاق خوب و یک اخلاق بد بنویسی که تایپیک بسته نشه🎀 دور از جونت عزیزم. عادت خوب: زود بیدار شدن بهترین عادته😭 عادت بد: قوز کردن! حتما. نه خب راست میگم! اخلاق خوب: بی اهمیت بودن اخلاق بد: عشق 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری