مدیر ارشد Silent 1,406 ارسال شده در 22 بهمن، 2024 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2024 سلااام دوستای عزیزم. بیایید با هم آشنا شیم یه بیوگرافی از خودتون بدین. اسم، سن، شهر، تاریخ تولد و هرچی که دوست داشتید. منتظرم که با هم بیشتر آشنا شیم♡ دانلود رمان حجرة تنهایی 5 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرنیکا 24 ارسال شده در 22 بهمن، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، 2024 ارنیکا ۱۷ ۱۲ دی ۸۶ 6 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saba 196 ارسال شده در 23 بهمن، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، 2024 6 ساعت قبل، Nasim.M گفته است: سلااام دوستای عزیزم. بیایید با هم آشنا شیم یه بیوگرافی از خودتون بدین. اسم، سن، شهر، تاریخ تولد و هرچی که دوست داشتید. منتظرم که با هم بیشتر آشنا شیم♡ اسمم نازنینه مشهدم روز بعد ولنتاین😊 اسم قبلیم نازی نیما بود 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
morganit 242 ارسال شده در 29 بهمن، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، 2024 سوگندم ۱۸ سالمه😌♥️ مال یاسوجم 💕 رشته طراح لباس خوندم و طراح و خیاط محشری هستم تو زندگیم🙃 تولدم سال ۱۳۸۵/۷/۱۰ 🤗🤗 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_MAHSA_ 263 ارسال شده در 30 بهمن، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، 2024 مهسا هستم ۲۰ سالمه! دوستهام نفس صدام میزنن. رشتم کامپیوتر بود و درحال حاظر درس نمیخونم، و اینکه متولد ۲۲ آبان ۱۳۸۳ هستم.🌝 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد Silent 1,406 ارسال شده در 1 اسفند، 2024 سازنده مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، 2024 خب انگار من یادم رفته بود خودمو معرفی کنم... نسیمم ۲۱ سالمه سه ماه دیگه میشم ۲۲ دانشجوی رشتهی فتوگرافیکم. تاریخ تولدم هم ۱۳۸۱/۱۲/۳ هست. دانلود رمان حجرة تنهایی 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی sarahp 385 ارسال شده در 15 فروردین، 2025 مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2025 سارا ۲۹ ساله از ساری. ارشد کامپیوتر دارم. در حال حاضر شغلم عکاسی 📸 هست. 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
marzii 34 ارسال شده در 19 فروردین، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، 2025 مرضیه ام ۲۵ ساله از اصفهان کارشناسی حقوق دارم.. 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
FAR_AX 211 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2025 فرخنده هستم، لقب نویسندگیم فاراکسه ۱۹ سالمه😁 اهل خراسان جنوبی هستم🗺 دانشجوی رشتهی طراحی پوشاک👕 یه رمان در حال تایپ دارم به نام لاجوردی☠️ 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tasnim9801 10 ارسال شده در 11 خرداد، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 2025 سلام فاطمه م 25سالمه مامان دوتا جوجه اهل قم رشته م طراحی لباس ادیتور و ادمین تولید محتوام و ویراستار 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Marde_Tanha 36 ارسال شده در 10 شهریور، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2025 حسامم ۳۱ ساله کاردانی الکترونیک دارم و در حال حاضر کارم ربطی به رشتهم نداره دلتنگ نودهشتیا بودم 5 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
HADi 132 ارسال شده در 10 شهریور، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2025 در ۱۴۰۳/۹/۲ در 23:20، Nasim.M گفته است: سلااام دوستای عزیزم. بیایید با هم آشنا شیم یه بیوگرافی از خودتون بدین. اسم، سن، شهر، تاریخ تولد و هرچی که دوست داشتید. منتظرم که با هم بیشتر آشنا شیم♡ حدیثم ۱۹ تهران زندگی میکنم رشته ی پرستاری میخونم 5 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Arameshx13 160 ارسال شده در 10 شهریور، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، 2025 آرامم متولد 13 دی 82 هستم مهندسی کامپیوتر میخونم : ) اصفهان زندگی میکنم Aramesh 4 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
..sogand.. 60 ارسال شده در 11 شهریور، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، 2025 در ۱۴۰۳/۹/۲ در 23:20، Nasim.M گفته است: سلااام دوستای عزیزم. بیایید با هم آشنا شیم یه بیوگرافی از خودتون بدین. اسم، سن، شهر، تاریخ تولد و هرچی که دوست داشتید. منتظرم که با هم بیشتر آشنا شیم♡ سلام سوگند 16 سالمه زاهدان زندگی میکنم قبلا کاربر اینجا بودم و ویراستاری میکردم، الان دوباره برگشتم که انشالله رمانمو بنویسم🫠💗 3 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
A.F 89 ارسال شده در 12 شهریور، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2025 (ویرایش شده) 💖 ویرایش شده 28 شهریور، 2025 توسط A.F 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mahy 22 ارسال شده در 24 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین سلام✨ من مهدیه ام 18سالمه رشتم ریاضیه و دارم رمان رد قدم هارو مینویسم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
هانی بانو 1,258 ارسال شده در 17 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر سلام و درووود عسلم معروف به هانی بانو 18 سالمه و اهل شیرازم خیاطی خوندم و علاقهی اصلیم تئاتره قبلا کاربر انجمن بودم و دوباره برگشتم تا اینبار قوی تر از قبل بنویسم و ادامه بدم🫠✨✨✨ رو به تو، پشت به او✨ آزموده «فصل دوم آزمند»🫧 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سـانـاز 2,353 ارسال شده در 25 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر ساناز، ملقب به یاماخ، زادهی میاندوآب، ساکن مشهد، ۲۱ ساله. از ۱۴ سالگی انجمن بودم و مینوشتم؛ اما هرگز چیزی رو به پایان نرسوندم. پس از سالها با قدرت برگشتم و بالاخره دارم آثارم رو تا انتها مینویسم و منتشر میکنم. در عرصهی نویسندگی، آرزوم اینه که کتابهام چاپ بشن تا روزی با صدای خودم بخونمشون و صوتیشون کنم. اما آرزوهای دیگهم؛ وارد آرایشگری بشم و پس از گرفتن کارشناسی برق، برند الکترونیکی خودم رو توی حیطهی آرایشی-بهداشتی داشته باشم. همچنین دوست دارم کلاسهای نوازندگی و آواز برم تا برای دل خودم بنوازم و بخونم. صد البته عاشق مجریگری، گویندگی و دوبلوری هم هستم و میخوام روزی توی اینها هم بدرخشم و توی یکی از استودیوهای مطرح ایران مثل سورن یا گلوری کار کنم. اگه موفق شدم مجری بشم؛ حتما یه رئالیتی شو میسازم که توش با نویسندههای ایران به ویژه نویسندههای نودهشتیا گپ و گفت داشته باشم. اما باید دید که به چندتاشون قراره برسم. : ) لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 2 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shahrokh 996 ارسال شده در 25 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر سلام مریم محرمی هستم لیسانس صنایع غذایی و خانه دار.مادر دو تا دختر ۱۷ و ۱۴ ساله. یه دهه شصتی بین کلی بچههای جوون و آیندهدار و لذت میبرم از آثار زیباتون. توی سن ۲۰ سالگیم سه تا رمان دست نویس داشتم و خیلی علاقه به رمان نویسی و خوندن داستان. بعدها توی مجازی اونها رو منتشر کردم و توی انجمن نیز با کمک دوستان خوبم چون نسیم جان هر سه رمان با همون نوع نگارش اون سالا و بدون تغییر منتشر شد. پارسال رمان احتمال صفر امکان رو با حالی جدید توی سایت نوشتم و منتشر شد و دو تا دلنوشته هم به اتمام رسوندم.رمان دختر یلدا هم در حال تایپ دارم و خیلی خوشحالم که با شما دوستان تبادل آثار میکنیم. با آرزوی موفقیت برای همگیتون. 2 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب اتم کوچک 381 ارسال شده در 25 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر مهم ترین چیزی که هستم شیدای آقای دالره بودنه همین:) از این جوونایی که عشق کورشون کرده 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری