مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 15 فروردین، 2025 مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2025 همانا حرف زدن درباره کتابها، خیلی لذتبخش تر از خواندن آنهاست!😂 این تاپیک برای اینکه هروقت کتابی رو تموم کردی و دوست داشتنی دربارش چیزی بگی، نظر یا حست رو اینجا بنویسی📚 دانلود رمان جدید نودهشتیا 7 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 15 فروردین، 2025 نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2025 من سه شنبه های موری رو خوندم که واقعا خیلی دوست داشتم و این هفته دو جلد از کتاب راز ( قهرمان ، قدرت) رو تموم کردم که واقعا سطح انرژیک رو از قبل خیلی بالاتر برد و باعث شد به مسائل با دید مثبت تری نگاه کنم 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماسو 716 ارسال شده در 15 فروردین، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، 2025 من بادام رو خوندم حس خاصی به خود شخصیت اصلی ندارم ولی اون دوستش رو(اسمشو یادم نیس)خیلی دوس داشتم مخصوصا اونجا که پروانه رو بالشو کند بعد لهش کرد🥲🥲🥲🥲 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بربری 874 ارسال شده در 16 فروردین، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، 2025 سالار مگس رو خوندم بهم نچسبید احتمالا من ترجمه بدی انتخاب کردم ولی درکل روند داستان یه جورایی حالمو بد میکرد خصوصا که دلم واسه پسر عینکیه هم کباب بود هم میخواستم جرواجرش کنم البته بچه بودن دیگه خصوصا اونجایی که زدن گراز رو جر دادن یا کم مونده بود همو بکشن بالاخره بچه انسانن دیگه😂 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 13 خرداد، 2025 سازنده مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، 2025 تجسد رو خوندم. یک رمان چندلایه بود که باوجود کوتاه بودنش، پیرنگ قوی و خفنی داشت. موقع خوندنش چندبار با صدای بلند خندیدم، دلواپس پامچال یا بلور شدم، و زندگی کردمش. دانلود رمان جدید نودهشتیا 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 12 مرداد، 2025 سازنده مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2025 دوروز قبل کتاب خدمتکار از فریدا مک فادن رو خوندم. این کتاب رو در عرض دوروز تموم کردم که خودش نشونه جذابیت بالای این داستانه. اگه یکم کتابخون باشید مطمئنا اسم فریدا مک فادن، ملکه جنایی نویس رو شنیدین. این اولین کتابی بود که من از این نویسنده میخوندم و باید بگم انتظارات من رو برآورده کرد. داستان تو ژانر معمایی، عاشقانه خیلی خوش درخشیده و باید بگم توی این کتاب، هیچ چیز اونطور که به نظر میرسه نیست. قلم فریدا توی بیان جزئیات بینظیره، این کارو به طور حرفهای انجام میده که خواننده رو دلزده رو نمیکنه و در عین حال، تو ناخوداگاه تصویرسازی دقیقی از همه لوکیشن ها و شخصیتها و موقعیتها توی ذهنت خواهی داشت. من این کتاب صوتی رو از طاقچه با گویندگی مریم محبوب گوش دادم که خوانش خوبی داشت و لحن و صدای مختص هر کرکتر رو خیلی خوب اجرا میکرد. مطمئنا این آخرین کتابی که از فریدا خوندم نخواهد بود، چون به شدت مطلوبم بود و دوست دارم کتابهایی مثل راز خدمتکار، بخش دی یا پسرشایسته رو هم بخونم. اگه کتاب معمایی عاشقانه دوست دارید، میتونید کتاب خدمتکار رو امتحان کنید. دانلود رمان جدید نودهشتیا 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی سایه مولوی 1,589 ارسال شده در 12 مرداد، 2025 نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2025 به تازگی رمان شکلات تلخ رو خوندم و خیلی دوسش داشتم و رفتار و اخلاق شخصیت مرد داستان واقعاً به دلم نشست اگه رمان پلیسی و عاشقانه دوست دارید بسیار پیشنهاد میشه که رمانهای سیگار شکلاتی و شکلات تلخ رو بخونید. عاشقانهای جدید و متفاوت (حس خوب عشق زیر بام کلکل و خنده را در اینجا تجربه کنید) 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bhreh_rah 127 ارسال شده در 12 مرداد، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2025 (ویرایش شده) 11 ساعت قبل، هانیه پروین گفته است: دوروز قبل کتاب خدمتکار از فریدا مک فادن رو خوندم. این کتاب رو در عرض دوروز تموم کردم که خودش نشونه جذابیت بالای این داستانه. اگه یکم کتابخون باشید مطمئنا اسم فریدا مک فادن، ملکه جنایی نویس رو شنیدین. این اولین کتابی بود که من از این نویسنده میخوندم و باید بگم انتظارات من رو برآورده کرد. داستان تو ژانر معمایی، عاشقانه خیلی خوش درخشیده و باید بگم توی این کتاب، هیچ چیز اونطور که به نظر میرسه نیست. قلم فریدا توی بیان جزئیات بینظیره، این کارو به طور حرفهای انجام میده که خواننده رو دلزده رو نمیکنه و در عین حال، تو ناخوداگاه تصویرسازی دقیقی از همه لوکیشن ها و شخصیتها و موقعیتها توی ذهنت خواهی داشت. من این کتاب صوتی رو از طاقچه با گویندگی مریم محبوب گوش دادم که خوانش خوبی داشت و لحن و صدای مختص هر کرکتر رو خیلی خوب اجرا میکرد. مطمئنا این آخرین کتابی که از فریدا خوندم نخواهد بود، چون به شدت مطلوبم بود و دوست دارم کتابهایی مثل راز خدمتکار، بخش دی یا پسرشایسته رو هم بخونم. اگه کتاب معمایی عاشقانه دوست دارید، میتونید کتاب خدمتکار رو امتحان کنید. سلام عزیزم از ایننویسنده بخش دی رو هم بخون خیلی قشنگه ویرایش شده 12 مرداد، 2025 توسط bhreh_rah 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماسو 716 ارسال شده در 13 مرداد، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2025 چند وقت پیش کتاب دنیای سوفی رو خوندم اگه میتونین از پس هضم کلمه های سنگین بر بیایین حتما بخونینش (خودم رفتم بخرمش گفتن واسه پایان نامت میخوای😁😁) در مورد فیلسوف های زمان هست و دیدگاهشون که چطور زمین و کائنات تشکیل شده در کل خوب بود من خیلی اخر کتاب رو دوس داشتم اونجایی که سوفی از وسط مهمونی فرار کرد و رفت به دنیای شخصیت های کتابا کتاب بعدی که بازم برمیگرده به چند وقت پیش کتاب کیمیاگره که من به شخصه خیلی دوسش داشتم در مورد یه چوپانه که یه شب خواب میبینه در اهرام مصر گنجی وجود داره که برای اونه خلاصه راهی مصر میشه اما این وسط گنج خیلی بزرگتری پیدا میکنه و به خودشناسی میرسه کتاب بعدی بادام که به تازگی خوندم راستش عاشق شخصیت دوم داستان شدم دوسته پسر قصمون که یه پسر بد و خلافکار بود داستانش اینجوریه که یه پسر با یه بیماری که نمیتونه درد و رنج رو حس کنه و رسما یه هیولاعه جوری که خانوادشو جلوش میکشن و اون هیچ حسی نداره طی اتفاقی یکی بهش میگه بیا نقش پسرمنو بازی کن که چندسال پیش گم شده و مادرش الان میخواد بمیره تا راحت بمیره و اون هم میره اما پسر واقعی اونها که همون شخصیت دومه پیدا میشه و بخاطر این اتفاق با پسر قصمون دشمن میشه این کتابم اونجاش که بال های پروانه رو جلوی پسره کند تا ببینه واقعا حس نداره رو خیلی دوس داشتم فعلا که کتاب خاصی به فکرم نمیاد بلندی های بادگیرم خوندم ولی الان یادم رفته 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 2 فروردین سازنده مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین بالاخره "در قفل" هم تموم شد. باید اعتراف کنم کشش مجذوبکننده کتابای فریدا رو هیچ رمان دیگهای نداره. تصور کنید دارید توی خیابون راه میرید و کسی توی گوشتون درباره دست بُریده شدهای که تو صندوق ماشین پیدا کرده حرف میزنه، جالب نیست؟ بعد از خوندن ۸ رمان از فریدا، خط فکری نویسنده اندکی دستم اومده و توی این کتاب که ۹ امی بود، دیگه اون Boom بزرگ اتفاق نیوفتاد و برملا شدن رازها یکهویی نبود. از این سبکش که پایان رمانا رو توی ذهنم باز میذاره و درست تو صفحات آخر، یه کبوتر از توی کلاهش بیرون میاره، خیلی خوشم میاد. ده از ده ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ خلاصه من از کتاب: نورا جراح خوبیه که کسی از هویت اصلیش خبر نداره. اون سالها قبل فامیلیشو عوض کرد تا کسی نفهمه دختر همون قاتل زنجیرهای معروفه. حالا بعد از ۲۶ سال قتلهای زنجیرهای دوباره از سر گرفته میشه و اینبار تمام مدارک، نورا رو نشونه گرفته... دانلود رمان جدید نودهشتیا 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ستایش گودرزی 17 ارسال شده در 7 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین اخرین کتابی که خوندم قدرت ذهن بود با اینکه داستانی یا رمان نبود به شدت به دلم نشست و خیلی بهم کمک کرد. 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ماسو 716 ارسال شده در 12 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت بالاخره تونستم یه کتاب یا بهتربگم رمان دیگرم تموم کنم (به نظرم هرچی بیشتر درگیر روزمرگی میشم کمتر میتونم رمان بخونم)خب من رمان آفرودیته رو خوندم باتوجه به نظرای بقیه و به نظرم واقعا فوق العاده بود واقعا بنظرم ۱۰ از ۱۰بود از نظر اینکه چقدر درک کردن و تکیه گاه بودن یک زن و اثرش روی زندگی یک مرد رو نشون میده واقعا قابل تحسینه تا حالا هرچی رمان عاشقانه که لاقل مربوط به این دهه ها میشه رو خوندم ریختم دور بنظرم فقط آفرودیته چون یک عشق کامل و البته مکمل رو نشون میده خلاصه:آرون نیکزاد مربی تیروکمان در یک باشگاهه ورزشیه و دیاناگاریستاباستری هم شاگرد اون دیانا عاشق آرون میشه و تلاش میکنه اون قفس و زندان درونی آرون رو بشکنه 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 12 اردیبهشت سازنده مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت آخرین رمانی که خوندم، راز شبانه بود. یک رمان با قلم بینظیر و حرفهای. تو این رمان فقط ایده حرف اولو نمیزد، پردازش صحنه و احساسات هم درجه یک بود. یک رمان با سناریوی سایکو/مریض که باعث میشه بعد از تموم شدنش، دقیقههای طولانی به سقف خیره بشی و بارها اتفاقاتش رو مرور کنی. من رمانهای معمایی خارجی زیادی خوندم و باورم نمیشه یه نویسنده ایرانی بتونه چنین شاهکاری خلق کنه. داستان از زبون دو نفر روایت میشه، شبانه و ریحان. شبانه دختریه که از دار دنیا فقط یه پسرخاله داره، پسرخالهای که هم پدرش بوده هم مادرش و شبانه رو به دندون کشیده. همونقدر که این پسرخاله نگران شبانهست، محدودش هم میکنه و در شروع رمان، شبانه برای اولین بار تصمیم میگیره برخلاف خواسته اون عمل کنه... توصیه میکنم اگه حال روحی مناسبی ندارید به هیچ وجه سراغ این رمان نرین، چون بدتر میشین. دانلود رمان جدید نودهشتیا 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 12 اردیبهشت نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت رمان وابستگی ممنوع و باور کنید تا ببینید از وین دایر و شروع کردم که واقعا روزم رو تو این دوران میسازه. بنظرم اگه نمیتونین اتفاقاتی که میفته رو برای خودتون هضم کنین یا خودتون و بابت تصمیماتی که گرفتین ببخشید و مدام وجودتون رو سرزنش میکنین، این کتابارو از دست ندین🤞 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی سایه مولوی 1,589 ارسال شده در 12 اردیبهشت نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت (ویرایش شده) فعلا دارم کتاب صوتی شب پره ها از مرتضی مودب پور رو گوش میکنم حقیقتا زیاد طرفدار رمان های این نویسنده نیستم چون بنظرم مثل خیلی از آقایون دیگه توی تصویر سازی ها ضعیف عمل میکنه ولی این رمان فضای بانمکی داره که باعث شده جذبش بشم و وجود شخصیت بانمکی مثل کاوه حالم رو خوب کرده و بدونید که این رمان در نوع خودش فروش بینظیری داشته و استقبال خیلی خوبی ازش شده. ویرایش شده 12 اردیبهشت توسط سایه مولوی عاشقانهای جدید و متفاوت (حس خوب عشق زیر بام کلکل و خنده را در اینجا تجربه کنید) 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 21 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت کتاب سنگی نشسته بود ساکت و آرام. مخاطبش کودکانه. 52 صفحه است و خوندنش فقط 10 الی 20 دقیقه طول میکشه ولی تاثیری که روی ذهن ادم میذاره میتونه زندگیت و متحول کنه. توصيه میکنم حداقل یکبار و عمیق بخونیدش و درکش کنید. 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 18 مرداد سازنده مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد کتاب مزاحم نشوید از فریدا مک فادن رو تموم کردم. برخلاف داستانهای جنایی که به یک قتل ختم میشه، این یکی از یک قتل شروع شد. داستان زنی که شوهرش رو میکشه و فرار میکنه. سرراهش به یک مُتل میره و داستانهای عجیب متل، اونو هم تحت تاثیر قرار میده... متن داستان جذابیت انکار ناپذیری داشت، طوری که حتی وقتی نمیخونیش، فکرت درگیر داستانه. به نظرم توی این کتاب، فریدا واقعا ناجوانمردانه معماها رو مخفی کرد و با دروغ، رازهاشو حفظ کرد؛ این نقطه ضعف محسوب میشه. اما ایده جذابی داشت، یک متل یا آدمهای مرموز و رازهای عجیبی که یکییکی برملا میشن. بهش ۷ از ۱۰ میدم. دانلود رمان جدید نودهشتیا 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 253 ارسال شده در 20 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد من یه بخش کتاب غرور و تعصب رو خوندم که واقعا قشنگ بود. میگفت تعداد افرادی که دوسشون دارم کمه و تعداد افرادی که خوبند از اینها هم کمترند. ادامش میگفت دنیا دیدگاههای متفاوتی داره. ما باید دیدگاهمو ن رو عوض کنیم چون به هیچ وجه دنیا جاش رو عوض نمیکنه. خلاصه خیلی قشنگ بود 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رائوزین 350 ارسال شده در 20 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد کتاب :«چرا تا به حال کسی اینها را به من نگفته بود؟» ببین، این کتاب یه حرف خیلی قشنگ میزنه: اینکه قرار نیست همیشه خوشحال باشیم! همیشه به ما تلقین کردن که اگه مدام شاد نیستیم، پس حتماً یه مشکلی داریم و سلامت روانمون به هم ریخته. ولی دکتر جولی اسمیت میگه اصلاً آدمها برای این ساخته نشدن که فقط بخندن! ما اومدیم اینجا که با چالشها بجنگیم و از پسِ سختیها بربیایم. مشکل اینجاست که وقتی میخوایم از احساسات بد فرار کنیم، شاید یه لحظه آروم بشیم، ولی در واقع داریم به خودمون آسیب میزنیم. این کتاب ، برخلاف اون کتابهای "فقط مثبتاندیش باش" و این حرفها، واقعاً کاربردیه. بهت یاد میده چطوری وسطِ طوفانها و روزهای سخت، با تمرینهای علمی و واقعی، دوباره بلند شی و ادامه بدی. انگار یه جعبه ابزار بهت میده تا وقتی زندگی سخت شد، بتونی از پسش بربیای یه کتاب هست که به جای کلی شعارهای مثبتاندیشیِ پوچ، یه سری تمرینهای واقعی و علمی به آدم یاد میده. یعنی اگه وسط یه بحران یا یه روزِ خیلی بد هستی، به جای اینکه خودت رو سرزنش کنی، یاد میگیری چطوری با اون ابزارها دوباره مسیرت رو پیدا کنی و از پسِ زندگی بربیای. واقعاً حس میکنی یکی بالاخره داره حقیقت رو بهت میگه! 3 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علیرضا شیرحسینی 39 ارسال شده در 20 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد (ویرایش شده) من کتاب با هم در پاریس مرجان فریدی رو خوندم🥹 و داستان از این قراره 👇 اونا بهش می گن مرد آهنی،مردی که قلبش از فولاده و خونش یه قفس طلایی ،برای من و خواهرم ما اسیر مردی بودیم که با وجود اسلحه اش نمی تونست اسم پدر و یدک بکشه. مردی که برای محافظت از ما،از خودمونم می گذشت. من و آرشا نقطه ضعف های مردی بودیم که نباید نقطه ضعفی می داشت! و روزی که تصمیم گرفتیم از قفسمون فرار کنیم، میدونستیم که از اون به بعد فقط یه دشمن نداریم،نه تنها اون، بلکه تمام دشمنای اون که تشنه به خونش بودن دنبالمون می گشتن! ولی همه این ها شروع قصه من نبودن. شروع قصه من از یه شب سرد، توی یک مسابقه زیرزمینی توی پاریس ،شروع شد. ویرایش شده 20 مرداد توسط علیرضا شیرحسینی 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رائوزین 350 ارسال شده در 21 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد کتاب : و آنگاه هیچ کس نماند 😂🤍 این کتاب رمان پلیسی تاریخ هست . برخلاف دیگر آثار آگاتا کریستی (عشق من ✨)، کارآگاهی برای حل معما ندارد. داستان دربارهی ده نفر (هفت مرد و سه زن) است که با بهانههای مختلف به جزیرهای دورافتاده دعوت میشوند. وجه اشتراکشان این است که هرکدام در گذشته باعث مرگ فردی شدهاند. فردی ناشناس آنها را یکییکی، با الهام از شعری کودکانه به نام «ده پسربچه سرباز» به قتل میرساند. فضای داستان کاملاً معمایی و غیرقابل پیشبینی است و نشان میدهد انسان چقدر میتواند بیرحم باشد. 4 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana 966 ارسال شده در 21 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد رمان اسطوره رمانه نوجوانی های منه اما برام تا ابد به یاد ماندیست و بارها میخونمش. جریانات جنگو ادم های مانده از جنگ، ادم های تهی دست که با وجود مشکلات مالی همچنان محکم ایستادند و شریف زندگی میکنن. من اسطوره برام اسطوره وار زیباست. 3 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
رائوزین 350 ارسال شده در 21 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد ✨یه کتاب دیگه هم هست به اسم «عمل خلاقانه شیوهای برای هستی»✨ ✨- این کتاب برخلاف کتابهای آموزشی معمول، به ما فرمول نمیده که «چطور نقاشی بکشید یا آهنگ بسازید». بلکه به ما نشان میده چگونه انسانی خلاق باشیم ؛ یعنی چگونه به جهان نگاه کنیم، چگونه ایدهها را دریافت کنیم و چگونه موانع درونیتان (ترس، کمالگرایی، قضاوت) را کنار بگذاریم. ✨این کتاب برای چه کاری خوب است؟✨ برای رهایی از گیر کردن در ذهنیت «من خلاق نیستم». برای یادآوری اینکه خلاقیت فقط مال نقاشان و موزیسینها نیست، بلکه یک شیوهی بودن هست. اگر احساس میکنی ایده داری اما نمیدانی چطور شروع کنی، یا مدام خودت را قضاوت میکنی، این کتاب مثل یک عصا و همراهِ مهربان عمل میکند. ✨بخشی از کتاب :✨ «اگر صدایی در سرت میگوید "نقاش نیستی"، آن صدا دروغ میگوید. تو پیش از آنکه راه رفتن یاد بگیری، مشغول خلق کردن بودی. مشکل این نیست که نمیتوانی؛ مشکل این است که فراموش کردهای چگونه به جهان مثل یک کودک نگاه کنی.» 5 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
.reyhan. 186 ارسال شده در 21 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد کتاب پدر پول دار و پدر بی پول دارم میخونم خیلی قشنگه و پیشنهادش میکنم درمورد زندگی در کنار پدر خودش که یک معلم باهوش ولی فقیر بوده و زندگی در کنار پدر بهترین دوستش که پولدار بوده پدر دوستش بهشون قواعد پول دراوردن و... اموزش میده 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سـانـاز 2,353 ارسال شده در 21 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد مدار ۱😂😭 لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری