مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 17 شهریور مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور در ۱۴۰۵/۳/۱۹ در 11:56، زینب چرمگر گفته است: سلام در خواست انتقال رمانم به تالار برتر رو دارم ، اگه صلاح میدونید درخواست نقد بدید و ویرایش کنید. ایده عالیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 17 شهریور مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور در ۱۴۰۵/۳/۲۰ در 23:34، ghaazal گفته است: سلام وقت بخیر🤍 منتقل شد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زینب چرمگر 1,231 ارسال شده در 17 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور 1 ساعت قبل، سادات.۸۲ گفته است: درخواست نقد بدید و ویرایش کنید. ایده عالیه سلام عزیزم داستان نقد و ویرایش شده مشکل کجاست ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی سایه مولوی 1,589 ارسال شده در 17 شهریور نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور ۱ ساعت قبل، سادات.۸۲ گفته است: چند تا پرش لحن در متن دیده شد. منتقل شد. متشکرم بانو💖🌹 عاشقانهای جدید و متفاوت (حس خوب عشق زیر بام کلکل و خنده را در اینجا تجربه کنید) 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 17 شهریور مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور 3 ساعت قبل، زینب چرمگر گفته است: سلام عزیزم داستان نقد و ویرایش شده مشکل کجاست ؟ مشکل زیاد داشت. مجدد درخواست نقد بدید. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زینب چرمگر 1,231 ارسال شده در 17 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور 6 دقیقه قبل، سادات.۸۲ گفته است: مشکل زیاد داشت. مجدد درخواست نقد بدید. شرمنده خیلی اهل مخالفت نیستم ولی دفعه قبل درخواست دادم گفتید توصیفات کمه و پرش لحن داره توصیفات و حالات رو اضافه کردم و پرش لحن رو ویرایش کردم دیالوگ ها محاوره و مونولوگ ادبی نوشته شده و فعل ها در جای درست قرار گرفتن واقعا دیگه متوجه نمیشم مشکل چی هست ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 17 شهریور مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور 1 ساعت قبل، زینب چرمگر گفته است: شرمنده خیلی اهل مخالفت نیستم ولی دفعه قبل درخواست دادم گفتید توصیفات کمه و پرش لحن داره توصیفات و حالات رو اضافه کردم و پرش لحن رو ویرایش کردم دیالوگ ها محاوره و مونولوگ ادبی نوشته شده و فعل ها در جای درست قرار گرفتن واقعا دیگه متوجه نمیشم مشکل چی هست ! علائم نگارشی درخواست نقد بدید، من منتقد نیستم که مشکلات رو جز به جز بهتون بگم عزیزم. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زینب چرمگر 1,231 ارسال شده در 17 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور (ویرایش شده) 2 ساعت قبل، سادات.۸۲ گفته است: علائم نگارشی درخواست نقد بدید، من منتقد نیستم که مشکلات رو جز به جز بهتون بگم عزیزم. 🙂ممنون ویرایش شده 17 شهریور توسط زینب چرمگر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زینب چرمگر 1,231 ارسال شده در 20 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور در ۱۴۰۵/۳/۲۷ در 22:09، سادات.۸۲ گفته است: علائم نگارشی درخواست نقد بدید، من منتقد نیستم که مشکلات رو جز به جز بهتون بگم عزیزم. سلام عزیزم ممنون بابت راهنماییتون رمان رو ویرایش کردم و علائم نگارشی و فاصله ها رو درست کردم امیدوارم موفق بوده باشم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 20 شهریور مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور ۱ ساعت قبل، زینب چرمگر گفته است: سلام عزیزم ممنون بابت راهنماییتون رمان رو ویرایش کردم و علائم نگارشی و فاصله ها رو درست کردم امیدوارم موفق بوده باشم درود، پس مجدد لینک بفرستید بررسی بشه. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زینب چرمگر 1,231 ارسال شده در 20 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور ۱ ساعت قبل، سادات.۸۲ گفته است: درود، پس مجدد لینک بفرستید بررسی بشه. بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 21 شهریور مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور 11 ساعت قبل، زینب چرمگر گفته است: بفرمایید منتقل شد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زینب چرمگر 1,231 ارسال شده در 21 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور 2 ساعت قبل، سادات.۸۲ گفته است: منتقل شد. ممنونم ❤️❤️ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 22 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور سلام خسته نباشید. درخواست انتقال به تالار برتر و دارم. البته فقط تا پارت سی ویرایشش تکیمله. ممنون. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 22 شهریور مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۴/۱ در 16:49، م. طاهر گفته است: سلام خسته نباشید. درخواست انتقال به تالار برتر و دارم. البته فقط تا پارت سی ویرایشش تکیمله. ممنون. انجام شد. ویرایش شده 7 مهر توسط سادات.۸۲ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 6 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر در ۱۴۰۵/۴/۱ در 19:00، سادات.۸۲ گفته است: درود در حال بررسی. نتیجه چی شد؟ بررسی نکردین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
S.ABRA 14 ارسال شده در 6 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر https://forum.98ia.net/topic/6068-رمان-شـــبِســـتان-سابرا-عضو-انجمن-نودهشتیا/ سلام وقتتون بخیر. درخواست انتقال به تالار برتر دارم، لطف میکنید بررسی کنید، ممنون. داستان و شخصیت ها کاملاً واقعی هستن. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 6 مهر مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر 8 ساعت قبل، S.ABRA گفته است: https://forum.98ia.net/topic/6068-رمان-شـــبِســـتان-سابرا-عضو-انجمن-نودهشتیا/ سلام وقتتون بخیر. درخواست انتقال به تالار برتر دارم، لطف میکنید بررسی کنید، ممنون. داستان و شخصیت ها کاملاً واقعی هستن. درود در حال بررسی. 8 ساعت قبل، م. طاهر گفته است: نتیجه چی شد؟ بررسی نکردین؟ فردا اعلام میشه. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 7 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر 7 ساعت قبل، سادات.۸۲ گفته است: فردا اعلام میشه. بسیار خب. ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
S.ABRA 14 ارسال شده در 7 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر 10 ساعت قبل، سادات.۸۲ گفته است: درود در حال بررسی. فردا اعلام میشه. ممنونم. نتیجه رو چطور متوجه بشم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 7 مهر مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر 3 ساعت قبل، S.ABRA گفته است: ممنونم. نتیجه رو چطور متوجه بشم؟ همینجا بهتون میگم. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 7 مهر مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۴/۱ در 16:49، م. طاهر گفته است: سلام خسته نباشید. درخواست انتقال به تالار برتر و دارم. البته فقط تا پارت سی ویرایشش تکیمله. ممنون. توصیفات قبل ديالوگ خسته کننده هستن. این گفت، اون گفت، باز گفت، بعد گفت. تکرار داره. همینطور نباید وسط دیالوگ بنویسید (مشاور ارتش) درخواست نقد بدید و ویرایش کنید. خلاصه بده. ویرایش شده 7 مهر توسط سادات.۸۲ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 7 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر 24 دقیقه قبل، سادات.۸۲ گفته است: توصیفات قبل ديالوگ خسته کننده هستن. این گفت، اون گفت، باز گفت، بعد گفت. تکرار داره. همینطور نباید وسط دیالوگ بنویسید (مشاور ارتش) درخواست نقد بدید و ویرایش کنید. خلاصه بده. این اخرین درخواستی بود که دادم. ممنون که بررسی کردین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 8 مهر مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر در ۱۴۰۵/۴/۱۶ در 17:40، م. طاهر گفته است: این اخرین درخواستی بود که دادم. ممنون که بررسی کردین. موفق باشید. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 253 ارسال شده در 9 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه دوستای عزیزم. بنده درخواست انتقال رمان یک روح در دو تن رو به تالار زیبای برتر داشتم. خدمتتون🥰 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری