مل مل 64 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد خب بر و بچ بیاین بگید چطوری و چه سالی با این انجمن 98 ایا آشنا شدین و چه خاطره ای ازش دارین ؟ 👻 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nova-Shii 32 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد 8 دقیقه قبل، مل مل گفته است: خب بر و بچ بیاین بگید چطوری و چه سالی با این انجمن 98 ایا آشنا شدین و چه خاطره ای ازش دارین ؟ 👻 همین دیروز چون بی نتی داشت فشار میورد 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مل مل 64 ارسال شده در 2 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد هم اکنون، Nova-Shii گفته است: همین دیروز چون بی نتی داشت فشار میورد 😂😂😂 خب چطوریشو نگفتی ؟ سرچکردی ؟ چی سرچ کردی ؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nova-Shii 32 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد هم اکنون، مل مل گفته است: 😂😂😂 خب چطوریشو نگفتی ؟ سرچکردی ؟ چی سرچ کردی ؟ اره، گوگل کردم رمان میخواستم ببینم بقیه چی میخونن...بعد دیدم اعضای این انجمنه همیشه انلاین ان...اینطوری 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 2 مرداد نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد منم دقیقا عین نوا دنبال این بودم بچها رمان آنلاینشون و کجا میذارن، بعدش تو تلگرام با کانالش آشنا شدم😍 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مل مل 64 ارسال شده در 2 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد من خودم اولین بار سال 91 و 92 بود تو یه انجمن دیگه بودم که اسمش ... 98 بود ، نمیدونم چیشد تو گوگل سرچش کردم اسم 98 ایارو هم برام اورد و اومدم توش و کلی دوس و رفیق توش پیدا کردم ، بعدشم رفتم سربازی و بعدشم سایت پرید و تلگرام و اینستا اومد دیگه فراموشش کردیم ولی تازگیا چند روز پیش که تلگرام و نتا قطع بود گفتم بزار انجمنای سابقمو سرچ کنم ببینم کدومشون هستن هنوز که دیدم فقط 98 ایا توشون زنده مونده و نفس میکشه 🤣 اومدم توش و دیدم خداروشکر فضاش مثل همون سابق صمیمی و دوس داشتنیه 😍 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد (ویرایش شده) 15 ساعت قبل، مل مل گفته است: خب بر و بچ بیاین بگید چطوری و چه سالی با این انجمن 98 ایا آشنا شدین و چه خاطره ای ازش دارین ؟ 👻 من سه سالی هست مینویسم و دلم خواست منتشرشون کنم تو اینترنت. توی چندتا انجمن و سایت ثبت نام کردم که یکی دوتاش برام باز نشد و یکی و کلا رمزش و یادم رفت فقط همینجا باز شد برام. وقتی با فضاش و قوانینش اشنا شدم کلا بیخیالش شدم و به خواست دوستام یکی از رمانام رو به صورت پارت به پارت داخل روبیکا به صورت خصوصی میذاشتم تا بخونن. بعد یکم فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که امتحانه دیگه .منو که نمیکشن . بعد از دوماه مجدد اومدم و شروع کردم. الان چندماهی هست که اینجام. و منو واقعا نکشتن😂🤦♀️ ویرایش شده 2 مرداد توسط مهدیه طاهری 2 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد Silent 1,406 ارسال شده در 2 مرداد مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد سال ها پیش کلی رمان میخوندم پشت سر هم منم مینوشتم تو دفترم😂 خیلی از رمانای بچه های قدیمی که نودهشتیا بودن رو خونده بودم و خب دوسشون داشتم. یه شب منو خواهرم بیرون بودیم و داشتیم سر نوشتن رمان حرف میزدیم گفت بزن گوگل اونجا رمانتو بذار خیلیا میذارن منم همینکارو کردم و وارد یه انجمنی شدم که الان حتی نمیدونم کدوم بود، از جوش خوشم نیومد زیاد تا اینکه اسم نودهشتیا رو دیدم و به یاد نویسندههایی افتادم که رمانشون از نودهشتیا منتشر شده، و خب همین شد که ثبت نام کردم و تا الان موندم. دانلود رمان حجرة تنهایی 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
هانی بانو 1,260 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد 4 ساعت قبل، مل مل گفته است: خب بر و بچ بیاین بگید چطوری و چه سالی با این انجمن 98 ایا آشنا شدین و چه خاطره ای ازش دارین ؟ 👻 چهار پنج سال پیش واسهی یه انجمن تست نویسندگی دادم ردم کردن، نشستم مثل سگ عر زدم تو همون حین سرچ کردم دیدم عههه اون تنها انجمنِ نویسندگی نبود و لازم نبود از زندگی ناامید بشم😂 و اومدم توی این انجمن رو به تو، پشت به او✨ آزموده «فصل دوم آزمند»🫧 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد اومممم من از بچگیم سناریو میساختم و مینوشتم ولی دوست داشتم منتشرشون هم بکنم و خیلی هم رمان میخوندم؛ از قضا یه بار که داشتم رمان میخوندم چشمم به سایتی که منتشر کرده افتاد، سایت نودهشتیا بود. هیچی دیگه منم اومدم و مزاحمتون شدم 😁😅🤍 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
anjel 12 ارسال شده در 2 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد من سال ۹۰بود فکر میکنم که دوستم معرفی کرد اینجا رو گفت رمان برو بخون .🥲 نمیدونم چی شد ثبت نام کردم. دوست پیدا کردم.همچنان باهاشون دوستم . اونجا نویسنده شدم و مقام گرفتم 🤭 بعد ادمینش به رحمت خدا رفت و سایت منهدم شد. منم دیگه کلا پیگیری نکردم تا چند روز پیش اومدم سرچ زدم اتفاقی دیدم اره برقراره. و خوشحالم بازم تو این جمع هستم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری