Marde_Tanha 36 ارسال شده در 12 شهریور، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2025 (ویرایش شده) بسمه تعالی موضوع از عنوان مشخصه؛ اسپم نفرستید. تشکر ---------------- خود شروع میکنم این روزا گوزن و سر نمیبُرَن میشکنن شاخشو میفرستن تو باغ این روزا طاق و نمیریزن و سرش سر گلهشون و میکوبند به طاق ویرایش شده 13 شهریور، 2025 توسط Marde_Tanha 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shahrokh 996 ارسال شده در 12 شهریور، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، 2025 7 ساعت قبل، Marde_Tanha گفته است: بسمه تعالی موضوع از عنوان مشخصه؛ اسپم نفرستید. تشکر ---------------- خود شروع میکنم این روزا گوزن و سر نمیبُرَن میشکنن شاخشو میفرستن تو باغ این روزا طاق و نمیریزن و سرش سر گلهشون و میکوبند به طلاق قاصدک! شعر مرا از بر کن / برو آن گوشه ی باغ سمت آن نرگس مست و بخوان در گوشش و بگو باور کن / یک نفر یاد " تو " را دمی از دل نبرد... 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 25 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین در 6/13/2025 در 2:11 AM، Shahrokh گفته است: قاصدک! شعر مرا از بر کن / برو آن گوشه ی باغ سمت آن نرگس مست و بخوان در گوشش و بگو باور کن / یک نفر یاد " تو " را دمی از دل نبرد... دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Sabaya 19 ارسال شده در 22 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت در 1/25/2026 در 8:50 PM، مهدیه طاهری گفته است: دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد دیدم دیدم دستاتو گرفته بود منه احمقو باش فکر میکردم فرشته بود 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 22 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت 23 دقیقه قبل، Sabaya گفته است: دیدم دیدم دستاتو گرفته بود منه احمقو باش فکر میکردم فرشته بود دیدی که یار، جز سَرِ جور و ستم نداشت بشکست عهد، وز غمِ ما هیچ غم نداشت 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زینب چرمگر 1,231 ارسال شده در 22 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت 4 دقیقه قبل، مهدیه طاهری گفته است: وز تمومه سالو با من باش به جز عشقه تو چی دارم خدایا از تو ممنونم واسه این حاله خوبی که رویه دردام تسکینه 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 22 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت 7 دقیقه قبل، bano.z گفته است: تمومه سالو با من باش به جز عشقه تو چی دارم خدایا از تو ممنونم واسه این حاله خوبی که رویه دردام تسکینه هر آن که جانبِ اهلِ خدا نگه دارد خُداش در همه حال از بلا نگه دارد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سـانـاز 2,353 ارسال شده در 25 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر در ۱۴۰۴/۱۲/۴ در 01:44، مهدیه طاهری گفته است: هر آن که جانبِ اهلِ خدا نگه دارد خُداش در همه حال از بلا نگه دارد دل دل دلتنگم، با همه دنیا میجنگم، با من از هیچی نترس دل دل دل بستم، صبر و قرار رفت از دستم، با من از هیچی نترس لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_saye_ 212 ارسال شده در 27 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر در ۱۴۰۵/۲/۵ در 21:32، Yammakh گفته است: دل دل دلتنگم، با همه دنیا میجنگم، با من از هیچی نترس دل دل دل بستم، صبر و قرار رفت از دستم، با من از هیچی نترس همخواب رقیبانی و من تاب ندارم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری