Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 اگر میلیون ها نفر دوستت داشتند ، من یکی از آنها بودم. اگر یک نفر دوستت داشت ، من او بودم و اگر هیچکس دوستت نداشت، من مرده ام... -کافکا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 بنابراین آینده معلوم است. سرشار از امیدها، تردیدها، عزمها، بلاتکلیفیها، برنامهها و بیمها هستم. فعلا فقط از یک چیز مطمئنم: همیشه داستان جالبی وجود خواهد داشت؛ نه فقط برای من. -نامه واتسلاف هاول به اولگا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 (ویرایش شده) بیراهه رفته بودم آن شب، دستم را گرفته بود و می کشید. زین بعد همه عمرم را بیراهه خواهم رفت... -حسین پناهی ویرایش شده 8 آبان، 2025 توسط Taraneh لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 دارد آغوشی که آسان میکند دشوار ما. -بیدل دهلوی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 هنوز بدرود نگفته ای، دلم برایت تنگ شده است. چه بر من خواهد گذشت اگر زمانی از من دور باشی. هر وقت که کاری نداری انجام دهی تنها به من بیاندیش. من در رویای تو شعر خواهم گفت شعری درباره چشمهایت و دلتنگی... -جبران خليل جبران لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 محبوب من؛ اگر مىتوانستم جاى گل، صدايت را در گلدانى مىكاشتم. -الا آلاگز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 صدایت روی بوی بهارنارنج میلغزد از جنس همان میشود. صدایت در بهار بهار است. صدایت در زمستان بهار است. حرف بزن، من تا ابد به صدایت گوش میدهم تا نقطهای شوم در خط کاتبی که صدای تو را مینویسد. -شهریار مندنی پور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 بهار از نامههای عاشقانه من و تو شکل میگیرد. «دوستت دارم» و پایان سطر نقطه ای نمی گذارم -نزار قبانی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 یک سال جدید باید سال متفاوتی باشد و اگر سال گذشته مارا جدا از یکدیگر نگه داشته، شاید سال جدید با نیروهای سحر آمیز، ما را به سوی یکدیگر برانَد. ای سال نو، بران! بران! -نامه فرانتس کافکا به فلیسه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 با خاطره های تو که سرسبزیِ محضی هر روز برای منِ دیوانه، بهار است -امید صباغ نو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 به تو گفتم: گنجشک کوچک من باش تا در بهارِ تو من درختی پرشکوفه شوم. -نامه شاملو به آیدا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 اگر میلیون ها نفر دوستت داشتند ، من یکی از آنها بودم. اگر یک نفر دوستت داشت ، من او بودم و اگر هیچکس دوستت نداشت، من مرده ام... -کافکا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 آدم نمیتواند تحمل کند، بالأخره باید داشت، انسانی را باید داشت که غم انسان را دریابد. -نامه غلامحسین ساعدی به طاهره کوزهگرانی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 هرگز از تو چیزی به آنها نگفتم، اما تو را دیده اند که تن میشویی در چشمانم... -نزار قبانی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 دوستت دارم چنان با احتیاط مثل: شاید چنان باور نکردنی مثل: آری و چنان طولانی مثل: تا چه پیش آید -هرمان دکونیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 ای كاش میتوانستم بگويم كه با من چه میكنی. تو جانی در جانم میآفرينی، تو تنها سببی هستی كه به خاطر آن روزهای بيشتر، شبهای بيشتر و سهم بيشتری از زندگی میخواهم. تو به من اطمينان میدهی كه فردايی وجود دارد... -جبران خليل جبران لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 روی در روی و نگه در نگه و چشم به چشم حرف ما با تو چه محتاج زبان است امروز... -وحشی بافقی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 هر اتفاقی هم که بیافتد فراموش نکن آدمی در این جهان هست که همیشه و هر لحظه میتوانی پیشِ او برگردی... -آلبر کامو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 هر اتفاقی هم که بیافتد فراموش نکن آدمی در این جهان هست که همیشه و هر لحظه میتوانی پیشِ او برگردی... -آلبر کامو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 شنیدهام از دوست مشترک پرسیدهای آیا هنوز دوستت دارم؟ طفلک ساده. دوستداشتن که هنوز ندارد. اگر دوستم میداشتی، میدانستی. -حمید سلیمی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 (ویرایش شده) نامه ات را هنوز میخوانم گفته بودی بهار میآیی... -علیرضا آذر ویرایش شده 8 آبان، 2025 توسط Taraneh لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 ده از ده دوست دارمت هشت تا برای تو و یکی برای خندهات و یکی هم برای صدایِ تو اما چشم ها... که هزار امان از چشم هایِ تو... -محمود درویش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 از یاد نبر که ترکت نمیکنم، که تو را قدم به قدم دنبال میکنم. -نامه آلبرکامو به ماریا کاسارس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 همیشه چای کم رنگ مینوشید. اگر چای پررنگ میشد، از طرف دیگر لیوان نمی توانست مرا ببیند؛ اینطور می گفت. -جمال ثریا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 آنقدر دوستت دارم و آنچنان دلتنگت هستم که جز این دو فعل اگر چیز دیگری بگویم بیهوده است... -ناظم حکمت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری