Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 از هزاران زنی که فردا پیاده میشوند از قطار، یکی زیباست و مابقی مسافرند. -عباس صفاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 قلبم اندازهی پرندهها بود منی که تو را به وسعت آسمان دوست داشتم... -ایلهان برک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 و با عشق تو چاره سازم هر آنچه که نیست... -فروغ فرخزاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 و نامِ کوچکم را دوست نمی دارم تنها هنگامی که تواَم آواز می دهی این نام زیباترین کلامِ جهان است... -احمد شاملو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 ورتر: برایم شعری بخوان که حالم را خوب کند. شارلوت: در آغوشت میگیرم، این شعری است که دوست دارم برایت بخوانم... -یوهان ولفگالگ فونگوته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 سیرم از این جهان! اشتهای تو دارم -شمس لنگرودی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 چگونه فکر میکنی پنهانی و به چشم نمیآیی؟ تو که قطرهی بارانی بر پیراهنم، دکمهی طلایی بر آستینم، کتابی کوچکی در دستانم و زخم کهنهای بر گوشهی لبم. مردم از عطر لباسم میفهمند که معشوقم تویی، از عطر تنم میفهمند که با من بودهای، از بازوی به خواب رفتهام میفهمند که زیر سر تو بوده است... -نزار قبانی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 (ویرایش شده) چشمان خیسات را میبوسم نازنین دلواپسِ آینده نباش. این شبها میگذرد و میرسد روزی که در آغوشِ هم از سَرِ شوق گریه سر میدهیم... -علی سلطانی ویرایش شده 8 آبان، 2025 توسط Taraneh لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 غربت؟! یعنی همصحبتیِ آنی را که دوست میداری، از دست بدهی. -غسان كنفانی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 عقل، عقلِ من است و فکر تویی قلب، قلبِ من است و نبض تویی -نزار قبانی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 نه برف مرا میترساند و نه سرما ولى در این حجم سنگین تنهاییام براى گرم شدن بهانهاى ندارم جز اینکه دوستت داشته باشم. -نزار قبانی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 نبودنت، نقشه ی خانه را عوض کرده است و هر چه می گردم آن گوشه ی دیوانه ی اتاق را پیدا نمی کنم. احساس می کنم کسی که نیست، کسی که هست را از پا در می آورد... -گروس عبدالملکیان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 من خسته ام، نمی توانم درباره چیزی فکر کنم و تنها می خواهم سر بر دامنت بگذارم، تماس دست هایت با پیشانی ام را احساس کنم و تا ابد در این حالت بمانم. -از نامه های فرانتس کافکا به ملینا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 خانهات سرد است؟ خورشیدی در پاکت میگذارم و برایت پست میکنم. ستارهی کوچکی در کلمهای بگذار و به آسمانم روانه کن، بسیار تاریکم... -منوچهر آتشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 از تو بیزارم هِنری؛ زیرا نیک میدانم هیچکس را هیچوقت چنان دوست نداشتم که تو را. دلتنگ صدای تو ام، دستانت، آغوشت، بدنت، مهربانی ات، خوی وحشی ات، خوی نیکت و بیش از همه دلتنگ دوستی مان... -نامه آنائیس نین به هنری میلر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 دردِ ما را در جهان درمان مبادا بی شما... -مولانا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 (ویرایش شده) تا صدایت گوشهایم را نوازش میکند ... تار و سنتور و نی و آواز میخواهم چه کار؟ -شهریار ویرایش شده 8 آبان، 2025 توسط Taraneh لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 ای كاش میتوانستم بگويم كه با من چه میكنی. تو جانی در جانم میآفرينی. تو تنها سببی هستی كه به خاطر آن روزهای بيشتر، شبهای بيشتر و سهم بيشتری از زندگی میخواهم. تو به من اطمينان میدهی كه فردايی وجود دارد... -جبران خليل جبران لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 من که اصراری ندارم تو خودت مختاری یا بمان یا که نرو یا نگهت میدارم! -محسن مرادی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 باز با گریه به آغوش تو بر می گردم چون غریبی که خودش را برساند به وطن -فاضل نظری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 میترسم از آن روز که تو را بیش از توانت دوست بدارم. -فاروق جویده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 تو را دوست داشتم در حالی که دور بودی ولی نزدیکترین به قلبم! -محمود درویش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 دارد همه چیز آن که تو را داشته باشد... -صائب تبریزی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 چنان دستم تهی گردیده از گرمای دست تو که این یخکرده را از بیکسی «ها» میکنم هر شب دلم فریاد میخواهد، ولی در انزوای خویش چه بیآزار با دیوار نجوا میکنم هر شب... -محمدعلی بهمنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 چنان دستم تهی گردیده از گرمای دست تو که این یخکرده را از بیکسی «ها» میکنم هر شب دلم فریاد میخواهد، ولی در انزوای خویش چه بیآزار با دیوار نجوا میکنم هر شب... -محمدعلی بهمنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری