بنیانگذار نسترن اکبریان 865 ارسال شده در 25 دی، 2024 بنیانگذار اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2024 (ویرایش شده) ☘️درود خدمت نویسندگان عزیز☘️ 💢از آنکه انجمن ما را برای انتشار آثار خود انتخاب کرده اید نهایت تشکر را داریم.💢 🔴رمان های برتر از نظر کیفیت و قلم به چند دسته تقسیم می شوند، در صورتی که اثر شما دارای صلاحیت باشد به یکی از تالار های زیر منتقل می شود. 1.نخبگان برگزیده: رمان هایی که از همه نظر قوی و جدید هستند. شامل ایده ناب، قلم قوی، پیرنگ مشخص و جذابیت موضوع. 2.مورد تایید مدیران: رمان های تایید شده از نظر مدیران نودهشتیا که به نسبت سایر رمان های درحال تایپ برتری دارند و لایق دیده شدن بیشتر هستند. 3.مورد پسند کاربران: رمان هایی که بیشترین میزان بازدید و واکنش را از سوی کاربران نودهشتیا دریافت کرده اند و البته که از نظر ارکان نوشتاری یک رمان مناسب هستند. همه رمان ها زیر نظر بررسی مدیریت هستند و اگر رمانی به تالار برتر منتقل شد، لینک تاپیک جهت اطلاع رسانی کاربران و نویسنده توسط مدیر مربوطه که انتقال را انجام داده است در این تاپیک اعلام می گردد. با تشکر ویرایش شده 27 دی، 2024 توسط سادات.۸۲ توضیحات کامل نبود. 8 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 29 مرداد مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد در ۱۴۰۵/۳/۳ در 17:44، Roshana گفته است: سلام بانو درخواست انتقال رمانم رو داشتم اگه امکانش هست @سادات.۸۲ با ارفاق، به تالار برتر منتقل شد. تصویر سازی خیلی ضعیف هست. خیلی سعی کردید روایت و اتفاقات خنده دار به نظر برسه اما اصلا خنده دار نیستن، بلکه باعث شده متن و خوانش روایت سخت بشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 29 مرداد مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد در ۱۴۰۵/۲/۲۶ در 22:11، Delsa.s گفته است: سلام شبتون بخیر. درخواست انتقال رمانم رو به تالار برتر دارم. درخواست نقد بدید و مشکلات رو رفع کنید. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 29 مرداد مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد در ۱۴۰۵/۲/۲۷ در 01:13، هانی بانو گفته است: درود درخواست انتقال رمانم به تالار برتر رو دارم. منتقل شد. مشکلی دیده نشد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی سایه مولوی 1,589 ارسال شده در 30 مرداد نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد سلام درخواست انتقال رمانم به تالار برتر رو داشتم اگه میشه. عاشقانهای جدید و متفاوت (حس خوب عشق زیر بام کلکل و خنده را در اینجا تجربه کنید) 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 30 مرداد مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۳/۹ در 10:12، سایه مولوی گفته است: سلام درخواست انتقال رمانم به تالار برتر رو داشتم اگه میشه. انجام شد. ویرایش شده 15 شهریور توسط سادات.۸۲ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nil 157 ارسال شده در 30 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد 16 ساعت قبل، سادات.۸۲ گفته است: درخواست نقد بدید و مشکلات رو رفع کنید. عزیزم رمان نقد شده الان رفته برای ویرایش.درخواست من رد شد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 30 مرداد مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد 8 ساعت قبل، Delsa.s گفته است: عزیزم رمان نقد شده الان رفته برای ویرایش.درخواست من رد شد؟ بله 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shahrokh 996 ارسال شده در 2 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور درود بر شما درخواست انتقال دارم اگه شرایطش رو داره.ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 3 شهریور مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۳/۱۳ در 02:07، Shahrokh گفته است: درود بر شما درخواست انتقال دارم اگه شرایطش رو داره.ممنون انجام شد. ویرایش شده 15 شهریور توسط سادات.۸۲ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زینب چرمگر 1,231 ارسال شده در 9 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور سلام در خواست انتقال رمانم به تالار برتر رو دارم ، اگه صلاح میدونید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 9 شهریور مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۳/۱۹ در 11:56، زینب چرمگر گفته است: سلام در خواست انتقال رمانم به تالار برتر رو دارم ، اگه صلاح میدونید انجام شد. ویرایش شده 17 شهریور توسط سادات.۸۲ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی سایه مولوی 1,589 ارسال شده در 9 شهریور نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور سلام ببخشید بررسی رمان من تموم نشد؟ رمان عشق به قید وثیقه. عاشقانهای جدید و متفاوت (حس خوب عشق زیر بام کلکل و خنده را در اینجا تجربه کنید) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 9 شهریور مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور 3 ساعت قبل، سایه مولوی گفته است: سلام ببخشید بررسی رمان من تموم نشد؟ رمان عشق به قید وثیقه. درود در حال بررسی هست هنوز 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghaazal 484 ارسال شده در 10 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور سلام وقت بخیر🤍 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 10 شهریور مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۳/۲۰ در 23:34، ghaazal گفته است: سلام وقت بخیر🤍 انجام شد. ویرایش شده 17 شهریور توسط سادات.۸۲ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 15 شهریور مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور در ۱۴۰۵/۳/۹ در 10:12، سایه مولوی گفته است: سلام درخواست انتقال رمانم به تالار برتر رو داشتم اگه میشه. قلم خوبه اما دیالوگ ها مشکل دارن. طبیعی نیستن. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 15 شهریور مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور در ۱۴۰۵/۳/۱۳ در 02:07، Shahrokh گفته است: درود بر شما درخواست انتقال دارم اگه شرایطش رو داره.ممنون درود منتقل شد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Shahrokh 996 ارسال شده در 15 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور با سپاس فراوان از دیدهی پر مهرتون سادات عزیز🙏🌹🌹 @سادات.۸۲ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی سایه مولوی 1,589 ارسال شده در 15 شهریور نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور (ویرایش شده) 5 ساعت قبل، سادات.۸۲ گفته است: قلم خوبه اما دیالوگ ها مشکل دارن. طبیعی نیستن. ببخشید میشه واضحتر توضیح بدین یعنی چی که طبیعی نیستن اگر منظورتون شیوه نوشتاری خاصشونه باید بگم که شخصیت های رمان من لحن و گاهی اصطلاحات زبانی خاص خودشون رو دارن و برای شخصیت پردازی بهتر باید اینکار رو انجام میدادم. مثل همون پیرزن که مادر فرحان هست. ویرایش شده 15 شهریور توسط سایه مولوی عاشقانهای جدید و متفاوت (حس خوب عشق زیر بام کلکل و خنده را در اینجا تجربه کنید) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 15 شهریور مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور 7 ساعت قبل، Shahrokh گفته است: با سپاس فراوان از دیدهی پر مهرتون سادات عزیز🙏🌹🌹 @سادات.۸۲ خواهش 2 ساعت قبل، سایه مولوی گفته است: ببخشید میشه واضحتر توضیح بدین یعنی چی که طبیعی نیستن اگر منظورتون شیوه نوشتاری خاصشونه باید بگم که شخصیت های رمان من لحن و گاهی اصطلاحات زبانی خاص خودشون رو دارن و برای شخصیت پردازی بهتر باید اینکار رو انجام میدادم. مثل همون پیرزن که مادر فرحان هست. عزیز درخواست نقد بده تا مشکل دیالوگ ها رو منتقد برات توضیح بده. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی سایه مولوی 1,589 ارسال شده در 16 شهریور نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور 8 ساعت قبل، سادات.۸۲ گفته است: خواهش عزیز درخواست نقد بده تا مشکل دیالوگ ها رو منتقد برات توضیح بده. ببینید رمانم فقط چند پارت اولش اینجوری بود که اونم ویرایش زدم بقیشو شما بخونین میبینین مشکلی ندارن. عاشقانهای جدید و متفاوت (حس خوب عشق زیر بام کلکل و خنده را در اینجا تجربه کنید) 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 16 شهریور مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور 6 ساعت قبل، سایه مولوی گفته است: ببینید رمانم فقط چند پارت اولش اینجوری بود که اونم ویرایش زدم بقیشو شما بخونین میبینین مشکلی ندارن. همون چند پارت اول مهمه که مخاطب رو به پارت های بعد بکشونه. درخواست نقد بدید و بعد ویرایش مجدد درخواست انتقال بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی سایه مولوی 1,589 ارسال شده در 16 شهریور نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور هم اکنون، سادات.۸۲ گفته است: همون چند پارت اول مهمه که مخاطب رو به پارت های بعد بکشونه. درخواست نقد بدید و بعد ویرایش مجدد درخواست انتقال بدید. من چند پارت ابتدایی رو ویرایش زدم بانو شما ببینید. عاشقانهای جدید و متفاوت (حس خوب عشق زیر بام کلکل و خنده را در اینجا تجربه کنید) 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 580 ارسال شده در 17 شهریور مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور 21 ساعت قبل، سایه مولوی گفته است: من چند پارت ابتدایی رو ویرایش زدم بانو شما ببینید. چند تا پرش لحن در متن دیده شد. منتقل شد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری