ستاره درخشان نیا 99 ارسال شده در دیروز در 21:39 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 21:39 دلنوشته :روحِستاره نویسنده: ستارهدرخشان نیا https://forum.98ia.net/topic/6145-روحِ-ستاره/ @سایان 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 840 ارسال شده در 22 ساعت قبل مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل 2 ساعت قبل، ستاره درخشان نیا گفته است: دلنوشته :روحِستاره نویسنده: ستارهدرخشان نیا https://forum.98ia.net/topic/6145-روحِ-ستاره/ @سایان سلام عزیزم لطفا عکس مد نظرت رو بفرست. 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ستاره درخشان نیا 99 ارسال شده در 14 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل 8 ساعت قبل، سایان گفته است: سلام عزیزم لطفا عکس مد نظرت رو بفرست. عزیزم چطوری باید بفرستم؟😁🌹 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 840 ارسال شده در 13 ساعت قبل مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 ساعت قبل ۱ ساعت قبل، ستاره درخشان نیا گفته است: عزیزم چطوری باید بفرستم؟😁🌹 تو سایت یو آپلود یا هر سایت آپلودر دیگه ای میتونی عکستو آپلود کنی گلم. لینکشو کپی کن و اینجا بفرست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ستاره درخشان نیا 99 ارسال شده در 12 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل 4 دقیقه قبل، سایان گفته است: تو سایت یو آپلود یا هر سایت آپلودر دیگه ای میتونی عکستو آپلود کنی گلم. لینکشو کپی کن و اینجا بفرست آهان خیلی ممنون بفرمایید عزیزم🤍 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 840 ارسال شده در 11 ساعت قبل مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل 1 ساعت قبل، ستاره درخشان نیا گفته است: آهان خیلی ممنون بفرمایید عزیزم🤍 گلم ابعاد عکس باید ۱:۱ باشه 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ستاره درخشان نیا 99 ارسال شده در 9 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل 1 ساعت قبل، سایان گفته است: گلم ابعاد عکس باید ۱:۱ باشه آهان بله الان اوکیش میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ستاره درخشان نیا 99 ارسال شده در 8 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل 3 ساعت قبل، سایان گفته است: گلم ابعاد عکس باید ۱:۱ باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 840 ارسال شده در 7 ساعت قبل مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل @Hananeh عزیزم شما زحمتشو بکشید 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hananeh 179 ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل 4 ساعت قبل، ستاره درخشان نیا گفته است: سلام عزیز دل، اینو چیکارش کنم این خودش یه پوستر اماده هست که😂 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ستاره درخشان نیا 99 ارسال شده در 2 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل 52 دقیقه قبل، Hananeh گفته است: سلام عزیز دل، اینو چیکارش کنم این خودش یه پوستر اماده هست که😂 😁😅عذر میخوام من به هوش مصنوعی گفتم یه عکس بده اگر موردی داره یا عکس خام باید باشه اوکیش کنم؟ من فکر کردم عکس کامل باید باشه😅 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,896 ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل (ویرایش شده) 2 دقیقه قبل، ستاره درخشان نیا گفته است: 😁😅عذر میخوام من به هوش مصنوعی گفتم یه عکس بده اگر موردی داره یا عکس خام باید باشه اوکیش کنم؟ من فکر کردم عکس کامل باید باشه😅 یا باید عکس بدون نوشته بدی که برات درست کنن. یا عکس و خودت درست کردی بذاری، دیگه نیازی به درخواست نیست. ویرایش شده 2 ساعت قبل توسط مهدیه طاهری 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ستاره درخشان نیا 99 ارسال شده در 2 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل هم اکنون، مهدیه طاهری گفته است: با باید عکس بدون نوشته بدی که برات درست کنن. یا عکس و خودت درست کردی بذاری دیگه نیازی به درخواست نیست. اهان 😅🤍ممنون الان بدون نوشته میزارم 🌹 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,896 ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل 1 دقیقه قبل، ستاره درخشان نیا گفته است: اهان 😅🤍ممنون الان بدون نوشته میزارم 🌹 اگه دوستش داری که همین و بذار. نیازی به یه عکس دیگه نیست. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ستاره درخشان نیا 99 ارسال شده در 2 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل 2 دقیقه قبل، مهدیه طاهری گفته است: اگه دوستش داری که همین و بذار. نیازی به یه عکس دیگه نیست. باشه عزیزم خیلی ممنون از همه تون واقعا 🤍🌹 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ستاره درخشان نیا 99 ارسال شده در 2 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل 7 دقیقه قبل، مهدیه طاهری گفته است: اگه دوستش داری که همین و بذار. نیازی به یه عکس دیگه نیست. الان اوکی شد عزیزم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,896 ارسال شده در 2 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل 1 دقیقه قبل، ستاره درخشان نیا گفته است: الان اوکی شد عزیزم ؟ نه. عکست نیومده. لینک و بذار، اینتر و بزن تا عکس باز شه. گاهی دیر باز میکنه. و یه چیز دیگه توی imgurl بذار که دایمی باشه. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ستاره درخشان نیا 99 ارسال شده در 2 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل هم اکنون، مهدیه طاهری گفته است: نه. عکست نیومده. لینک و بذار، اینتر و بزن تا عکس باز شه. گاهی دیر باز میکنه. و یه چیز دیگه توی imgurl بذار که دایمی باشه. باشه برم ببینم چی میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری