Nawrgoon 21 ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل (ویرایش شده) سلام میخواستم برای رمانم یہ کاور جذاب درست کنید عکس شخصیت ھای اصلی رمان رو میفرستم و پایینشم دوست دارم بنویسید بہ قلم:م.ملک ویرایش شده 12 ساعت قبل توسط سایان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 836 ارسال شده در 12 ساعت قبل مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل 4 ساعت قبل، Nawrgoon گفته است: سلام میخواستم برای رمانم یہ کاور جذاب درست کنید عکس شخصیت ھای اصلی رمان رو میفرستم و پایینشم دوست دارم بنویسید بہ قلم:م.ملک سلام عزیزم لطفا لینک رمانت رو هم بفرست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nawrgoon 21 ارسال شده در 11 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل سلام لینک رمانمو از کجا باید پیداکنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی آتناملازاده 1,377 ارسال شده در 8 ساعت قبل نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل 2 ساعت قبل، Nawrgoon گفته است: سلام لینک رمانمو از کجا باید پیداکنم؟ روی سه نقطه بالای صفحه وقتی توی رمانی بزن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,707 ارسال شده در 8 ساعت قبل مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل 3 ساعت قبل، سایان گفته است: سلام عزیزم لطفا لینک رمانت رو هم بفرست دانلود رمان جدید نودهشتیا 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 836 ارسال شده در 6 ساعت قبل مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل @پری بانو گلم با شما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 253 ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل 59 دقیقه قبل، سایان گفته است: @پری بانو گلم با شما اوکیه قشنگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 253 ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل 5 ساعت قبل، Nawrgoon گفته است: سلام لینک رمانمو از کجا باید پیداکنم؟ سلام خوشگل خانوم من گرافیستتون هستم و در اسرع وقت کاور رو خدمتتون ارسال میکنم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nawrgoon 21 ارسال شده در 4 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل رمان: حریرشکستہ نویسندہ: م_ملک ژانر: عاشقانہ، معمایی، درام خلاصہ: حریر در میان دیوارههای خانهای که قرار بود پناهگاهش باشد، خود را در حصارِ سکوت و تنشهای بیپایان میبیند. با هر برخوردِ ناخوشایند و هر نگاهی که از اطرافیانش میگیرد، مرزهای تحملش باریکتر میشود. این داستان، روایتِ زنی است که میانِ حفظِ ظاهرِ آرامِ خانواده و فریادِ درونیاش برای یافتنِ خود، در حال فروپاشی است. در مسیری میانِ خشم و بیخیالیِ اطرافیان، او باید انتخاب کند: یا در همان نقشِ سنتیِ خود غرق شود، یا برای اولین بار، صدای خود را در میان هیاهوی دیگران پیدا کند.» https://forum.98ia.net/topic/6132-رمان-حریرشکستہ-م_ملک-کاربر-انجمن-نودھشتیا/?do=findComment&comment=36961 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nawrgoon 21 ارسال شده در 4 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل 23 دقیقه قبل، پری بانو گفته است: سلام خوشگل خانوم من گرافیستتون هستم و در اسرع وقت کاور رو خدمتتون ارسال میکنم سلام وقتتون بخیرمچکرم از لطفتون فکرکردم این عکس ھا قشنگتر از اون یکی باشہ و اینکہ اگر مشکلی نیست یہ گوشہ بہ قلم: م_ملک رو ھم بنویسید 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 253 ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل اها قشنگم اوکیه فقط گلم @Nawrgoon این فرم رو جهت بهتر شدن کاور پر کن🦋 اسم رمان: اسم نویسنده: ژانرهاش: نکات کلیدی رمان مثل گردنبند گل و...: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری