nasin 293 ارسال شده در 7 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد (ویرایش شده) اگه تنها یه شبانه روز وقت داشتم دنبال معجزه نبودم یا کارهای خارق العاده چون اگه بنا به انجام اون کارهای بزرگ میبود من نمیتونستم توی ۲۴ ساعت همه کارهایی که دوست دارم رو انجام بدم میرفتم جایی که تنها باشم و بتونم سکوت رو بشنوم اون چند ساعته باقی مونده رو صرف خدافظی با همه چیز نمیکردم صرف حضور میکردم برای اینکه بفهمم زندگی چه معنایی داشت برام و در آخر نامه مینوشتم برای عزیزانم از تمام ناگفته ها ویرایش شده 11 مرداد توسط nasin 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مل مل 64 ارسال شده در 10 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد حقیقتا تو 24 ساعت هیچ غلطی نمیشه انجام داد 😂 نمیشه بیشترش کنی ؟ مثلا 3 روز ؟ بشه حداقل باش یه نیمچه مسافرتی بریم 🤣 ولی برا اینکه دلتو نشکنم تو این 24 ساعت سعی میکنم بهم خوش بگزره هر جور شده 🤞 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سجاد 1,231 ارسال شده در 10 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد هیچی خود خوری و فکر کردن به گناهان کبیره ای که انجام دادم 😂😂😂😂 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل M@hta 381 ارسال شده در 10 مرداد مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد بنظرم از ترس مرگ همون اولای زمانمون بمیریم. منطقی نیست؟؟ 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی آتناملازاده 1,379 ارسال شده در 10 مرداد نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد به مامانم زنگ نمیزدم بیاد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,881 ارسال شده در 10 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد اگه از شنیدن این خبر سکته نکردم، زنگ میزنم به عزیزانم و ازشون خداحافظی میکنم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 771 ارسال شده در 10 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد خانواده و رفیقامو یه دل سیر بغل میکردم. زنگ میزدم به اکسم برای بار اخر فحش بدم رو دلم نمونه😂. یکی دو نفر و هم کتک میزدم:)) 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد Silent 1,406 ارسال شده در 10 مرداد مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد (ویرایش شده) چرا بترسم خب، خودمو میکشم تا بیشتر زجر نکشم ویرایش شده 10 مرداد توسط Nasim.M دانلود رمان حجرة تنهایی 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasin 293 ارسال شده در 11 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد 11 ساعت قبل، مل مل گفته است: حقیقتا تو 24 ساعت هیچ غلطی نمیشه انجام داد 😂 نمیشه بیشترش کنی ؟ مثلا 3 روز ؟ بشه حداقل باش یه نیمچه مسافرتی بریم 🤣 ولی برا اینکه دلتو نشکنم تو این 24 ساعت سعی میکنم بهم خوش بگزره هر جور شده 🤞 خوبه😂 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasin 293 ارسال شده در 11 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد 11 ساعت قبل، سجاد گفته است: هیچی خود خوری و فکر کردن به گناهان کبیره ای که انجام دادم 😂😂😂😂 بنظرم اون ۲۴ ساعتو جانماز آب بکش تا نصف گناهات بخشیده بشه😂 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasin 293 ارسال شده در 11 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد 11 ساعت قبل، M@hta گفته است: بنظرم از ترس مرگ همون اولای زمانمون بمیریم. منطقی نیست؟؟ شاید… ولی بعضیا دقیقا همون موقع تازه شروع میکنن زندگی کردن 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasin 293 ارسال شده در 11 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد 10 ساعت قبل، آتناملازاده گفته است: به مامانم زنگ نمیزدم بیاد جالب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasin 293 ارسال شده در 11 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد 10 ساعت قبل، مهدیه طاهری گفته است: اگه از شنیدن این خبر سکته نکردم، زنگ میزنم به عزیزانم و ازشون خداحافظی میکنم خوبه😂 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasin 293 ارسال شده در 11 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد 10 ساعت قبل، زهره تقیزاده گفته است: خانواده و رفیقامو یه دل سیر بغل میکردم. زنگ میزدم به اکسم برای بار اخر فحش بدم رو دلم نمونه😂. یکی دو نفر و هم کتک میزدم:)) فک کنم میخای ناکام نمیری😂 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasin 293 ارسال شده در 11 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد 10 ساعت قبل، Nasim.M گفته است: چرا بترسم خب، خودمو میکشم تا بیشتر زجر نکشم شاید مرگی که به دست خودت باشه زجر بیشتری داشته باشه تا مرگ طبیعی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 771 ارسال شده در 11 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد 1 ساعت قبل، nasin گفته است: فک کنم میخای ناکام نمیری😂 دقیقا، بالاخره باید این لحظه های اخر یه کار خیری انجام بدم دیگه🤭😂 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سجاد 1,231 ارسال شده در 11 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد 2 ساعت قبل، nasin گفته است: بنظرم اون ۲۴ ساعتو جانماز آب بکش تا نصف گناهات بخشیده بشه😂 با ۲۴ ساعت کار یک دهم هم بخشیده نمیشه😂😂😂 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری