مل مل 64 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر درود بر همگی 📝 بیایین اینجا خودتونو معرفی کنید و هرچی از خودتون و اخلاقتون میدونید برای بقیه بگید تا بیشتر آشنا بشیم با هم 📇 من محمدم 34 سالمه و سعی میکنم که زندگی رو زیاد جدی نگیرم و حتی اگه شده الکی توش خوش باشم با اطرافیانم پس اگه شوخی کردم جدی نگیرید 😐🔪 بیشتر اهل فیلم دیدن و آهنگ و خوشگذرونی و مسافرت و خرید و تفریحم 👀 حالا شما از خودتون بگید 👇 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر 3 دقیقه قبل، مل مل گفته است: درود بر همگی 📝 بیایین اینجا خودتونو معرفی کنید و هرچی از خودتون و اخلاقتون میدونید برای بقیه بگید تا بیشتر آشنا بشیم با هم 📇 من محمدم 34 سالمه و سعی میکنم که زندگی رو زیاد جدی نگیرم و حتی اگه شده الکی توش خوش باشم با اطرافیانم پس اگه شوخی کردم جدی نگیرید 😐🔪 بیشتر اهل فیلم دیدن و آهنگ و خوشگذرونی و مسافرت و خرید و تفریحم 👀 حالا شما از خودتون بگید 👇 من ۳۵ سالمه دوتا بچه دارم یه دختر ۱۴ ساله و یه پسر ۱۰ ساله شوهرم هم معتاده فرستادمش بره ترک کنه و الان خودم خرج بچه هام رو در میاره زندگی سخته دیگه چیکار کنیم 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مل مل 64 ارسال شده در 30 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر هم اکنون، s.a گفته است: من ۳۵ سالمه دوتا بچه دارم یه دختر ۱۴ ساله و یه پسر ۱۰ ساله شوهرم هم معتاده فرستادمش بره ترک کنه و الان خودم خرج بچه هام رو در میاره زندگی سخته دیگه چیکار کنیم نه جدی بی شوخی اصلتو بده 🤣 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر هم اکنون، مل مل گفته است: نه جدی بی شوخی اصلتو بده 🤣 سارا ۱۷ ساله خلاصه و مختصر 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
هانی بانو 1,260 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر 13 دقیقه قبل، مل مل گفته است: درود بر همگی 📝 بیایین اینجا خودتونو معرفی کنید و هرچی از خودتون و اخلاقتون میدونید برای بقیه بگید تا بیشتر آشنا بشیم با هم 📇 من محمدم 34 سالمه و سعی میکنم که زندگی رو زیاد جدی نگیرم و حتی اگه شده الکی توش خوش باشم با اطرافیانم پس اگه شوخی کردم جدی نگیرید 😐🔪 بیشتر اهل فیلم دیدن و آهنگ و خوشگذرونی و مسافرت و خرید و تفریحم 👀 حالا شما از خودتون بگید 👇 عسلم ۱۸ سالمه، اصفهان زندگی میکنم ولی اصالتاً شیرازیم رشتم خیاطیه ولی علاقهی اصلیم سینماست🌝✨ ۸ ساله مینویسم ولی انقدر از این شاخه به اون شاخه میپرم تازه رمان اولم رو تموم کردم رو به تو، پشت به او✨ آزموده «فصل دوم آزمند»🫧 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایناز 132 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر 18 دقیقه قبل، مل مل گفته است: درود بر همگی 📝 بیایین اینجا خودتونو معرفی کنید و هرچی از خودتون و اخلاقتون میدونید برای بقیه بگید تا بیشتر آشنا بشیم با هم 📇 من محمدم 34 سالمه و سعی میکنم که زندگی رو زیاد جدی نگیرم و حتی اگه شده الکی توش خوش باشم با اطرافیانم پس اگه شوخی کردم جدی نگیرید 😐🔪 بیشتر اهل فیلم دیدن و آهنگ و خوشگذرونی و مسافرت و خرید و تفریحم 👀 حالا شما از خودتون بگید 👇 آخ نگم برات منم یه آواره بدبختم 😔 خانوادم کنار جوی پیدام کردن😔😂 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر اومممم آنیوگاسیوووو 🤎🧸 سئودام، اصفهانیم و عاشق آهنگ و بشدت پر تخیلم. رمان های زیادی توی سرم دارم ولی بالاخره یکیش رو نوشتم.😅 اور فینکرم و بشدت درونگرا. ولی توی انجمن و چت... خیلی حرف میزنم بر خلاف خود واقعیم 😅🩶 1 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایناز 132 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر (ویرایش شده) 27 دقیقه قبل، مل مل گفته است: درود بر همگی 📝 بیایین اینجا خودتونو معرفی کنید و هرچی از خودتون و اخلاقتون میدونید برای بقیه بگید تا بیشتر آشنا بشیم با هم 📇 من محمدم 34 سالمه و سعی میکنم که زندگی رو زیاد جدی نگیرم و حتی اگه شده الکی توش خوش باشم با اطرافیانم پس اگه شوخی کردم جدی نگیرید 😐🔪 بیشتر اهل فیلم دیدن و آهنگ و خوشگذرونی و مسافرت و خرید و تفریحم 👀 حالا شما از خودتون بگید 👇 😂😂خب بدون شوخی برم سر اصل مطلب من اسمم اینازه و تیر ماه امسال میرم به بیست سالگی البته روحم ده سالشه بچم 😂 خیلی میگم و میخندم و مهربونم متاسفانه بعضیا سو استفاده میکنن 😔 بیشتر اهل درسم و کتاب نوشتن و صد البته عاشق محیط سر سبز و پر از گلم🤫🥹 و اینکه ترکم ( با افتخار)😂✨🤫 ویرایش شده 30 تیر توسط ایناز 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سـانـاز 2,353 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر ساناز، ۴۱ سالمه، متاهلم، شوهرم یه پیرمرد ۸۷ سالهست. بسیار پولداره و من رو توی پنت هاوس برج ۶۷ طبقهایش زندانی کرده. از نظر من پول و طلا خوشبختی نمیارن و فقط آزادی اجتماعی میتونه آدمها رو خوشبخت کنه؛ با وجود کلفتهای بسیار، بادیگارهای ۲۴ ساعتی، آرایشگران ماهر دوره دیده توی اروپا، ماساژورهای چیرهدست، آشپزهای ایتالیایی، خیاطهای خوشدوز و... توی خونهم این رو بیان کردم. قدر آزادی خودتون رو بدونین. ؛ ) لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 5 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر 1 دقیقه قبل، Yammakh گفته است: ساناز، ۴۱ سالمه، متاهلم، شوهرم یه پیرمرد ۸۷ سالهست. بسیار پولداره و من رو توی پنت هاوس برج ۶۷ طبقهایش زندانی کرده. از نظر من پول و طلا خوشبختی نمیارن و فقط آزادی اجتماعی میتونه آدمها رو خوشبخت کنه؛ با وجود کلفتهای بسیار، بادیگارهای ۲۴ ساعتی، آرایشگران ماهر دوره دیده توی اروپا، ماساژورهای چیرهدست، آشپزهای ایتالیایی، خیاطهای خوشدوز و... توی خونهم این رو بیان کردم. قدر آزادی خودتون رو بدونین. ؛ ) تو غلط کردیبی 🤣 منم با خودت ببر سانیییی مونییی 🤣 تک خوری نکننن 🤣 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سـانـاز 2,353 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر هم اکنون، Seoda mohebby گفته است: تو غلط کردیبی 🤣 منم با خودت ببر سانیییی مونییی 🤣 تک خوری نکننن 🤣 عزیزم، اینجا جای آدمای آزاده نیست. بذارین تنهایی درد بکشم 😞 لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر هم اکنون، Yammakh گفته است: عزیزم، اینجا جای آدمای آزاده نیست. بذارین تنهایی درد بکشم 😞 من نمیخوام تو تنهایی رنج بکشی فداتشم من، لوک بده بیام باهم رنج بکشیم 😂 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nova-Shii 32 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر (ویرایش شده) . ویرایش شده 2 مرداد توسط Nova-Shii 1 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایناز 132 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر (ویرایش شده) 8 دقیقه قبل، Yammakh گفته است: ساناز، ۴۱ سالمه، متاهلم، شوهرم یه پیرمرد ۸۷ سالهست. بسیار پولداره و من رو توی پنت هاوس برج ۶۷ طبقهایش زندانی کرده. از نظر من پول و طلا خوشبختی نمیارن و فقط آزادی اجتماعی میتونه آدمها رو خوشبخت کنه؛ با وجود کلفتهای بسیار، بادیگارهای ۲۴ ساعتی، آرایشگران ماهر دوره دیده توی اروپا، ماساژورهای چیرهدست، آشپزهای ایتالیایی، خیاطهای خوشدوز و... توی خونهم این رو بیان کردم. قدر آزادی خودتون رو بدونین. ؛ ) اگه اینطوریه منم تن به زندانی میدم چاره ای نیست 😂😂 ویرایش شده 30 تیر توسط ایناز 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آناهیتا 51 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر آناهیتا ۲۹ سالمه چند ساله مینویسم و چندتا از رمانام رو به اشتراک گذاشتم از طریق اینستا ولی اولین باره اینجا یه رمان رو شروع کردم. عاشق نقاشیم.عاشق آهنگای شادمهر.کلا عاشق هنرم 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 771 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر چرا همه تون یهو۲٠سال بزرگتر شدین😐😂 من زهره هستم ۱۹سالمه،ترکم(با افتخار) وخیلی پر انرژی و بیخیال. تقریبا پنج ساله دارم مینویسم ولی اولین اثرم دوماه پیش منتشر شد. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری