نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 22 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور #چهارصدمین متن نیمهشب بشین رو به روم از چیزایی که فکر میکنی واسه هیچکس مهم نیست و هیچکس نمیفهمه برام بگو واسه من مهمه من میفهمم درک میکنم و از حرف زدن با تو حتی حرف هایی که فکر میکنی احمقانه اس لذت میبرم. 1:01 یکم تیر 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 23 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور #چهارصد و یکمین متن نیمهشب کم دوست داشتن را بلد نیستم. تمام زخمهای من، از دوست داشتنهای زیاد من است. 10:10 دوم تیر 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 23 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور #چهارصد و دومین متن نیمهشب سازگاری بیش از حد، عزیزت نمیکنه... بیارزشت میکنه. اینو یادت نره! 22:22 دوم تیر 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 24 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور #چهارصد و سومین متن نیمهشب من نمیتونم به مغزم بقبولونم چیزی غیر از صدُ بخواد!!! صفرُ ترجیح میدم حتی به نود و نه! 13:13 سوم تیر 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 24 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور #چهارصد و چهارمین متن نیمهشب غرورت رو حفظ کن. هم آدم زیاده، هم زمان. 23:23 سوم تیر 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 25 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور #چهارصد و پنجمین متن نیمهشب همه در مسجد بودند اما خدا گوشهی اتاقِ مَن بود. 15:15 چهارم تیر 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 25 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور #چهارصد و ششمین متن نیمهشب برای خیانت پرتغال به هلو ده کیلو پیاز رنده میکنم دلم خنک بشه. 22:22 چهارم تیر 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 25 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور #چهارصد و هفتمین متن نیمهشب بازم دم پسرخاله ده سالم گرم که روز دختر و یادش بود و با پول تو جیبیش منو سورپرایز کرد! همین که خواست خوشحالم کنه برام یه دنیا ارزش داشت... کاش همه ازش یاد بگیرن:)) 1:01 چهارم تیر 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 26 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور #چهارصد و هشتمین متن نیمهشب از بعضی اتفاقا که عبور کنی، دیگه هیچ چیز نه اون قدر سخته، نه اون قدر قشنگ. 11:11 پنجم تیر 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 26 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور #چهارصد و نهمین متن نیمهشب چنان عزیز بود که سقوطش از چشم من، بیش از هر چیزی قلب خودم را ویران کرد. 12:12 پنجم تیر 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 27 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور #چهارصد و دهمین متن نیمهشب آدمیزاد مجبوره هر اتفاقی رو هم تجربه کنه؛ فرداش باز تیکههای خودش رو کنار هم قرار بده و دوباره خودشو به زندگی گره بزنه. مجبوره چشمهاش رو روی خیلی چیزها ببنده؛ نه اینکه مهم نباشن، فقط چون زورش بهشون نمیرسه. 11:11 ششم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 27 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور #چهارصد و یازدهمین متن نیمهشب رفتنای واقعی بدون خداحافظیان، بدون دعوا و درگیری، بدون غر زدن و بهونه گیری، بدون گفتنِ دارم میرم که در جوابش بشنوی نرو، دیگه نمیگی ببین من دارم اذیت میشم، دیگه دلت نمیخواد یقه شو بگیری و بهش بگی تورو خدا نذار برم، جیغ و داد نمیکنی، دیگه مهم نیست، شاید حتی گریه هم نکنی، آدمایی که میخوان برن چمدونو محکم از کمد در نمیارن که صداشو بشنوی، بی سروصدا لباساشونو جمع میکنن و وقتی حواست نیست میرن. نمیگن خداحافظ من دارم میرم، اصلا هیچ آدمی نمیگه خداحافظ که بسلامت بشنوه، اگه گفت یعنی میخواد نرو بشنوه، بمون بشنوه، نمیخوام بری بشنوه، میخواد بشنوه بمون درستش میکنیم، پشت هر خداحافظی یه «به امید دیدار» وجود داره، واسه همینه که رفتنای واقعی بی خداحافظیان عزیزم. 14:14 ششم تیر 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 27 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور #چهارصد و دوازدهمین متن نیمهشب تو هرچی شانس نیاورده باشم، تو حس ششم غوغا کردم. 21:21 ششم تیر 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 28 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور #چهارصد و سیزدهمین متن نیمهشب هرموقع ناراحت بودی فقط بدون که خدا منو آفریده تا همهی غماتو به جون بخرم، تا نذارم غصه بشینه تو اون چشمایِ قشنگت تا نور باشم تو شبای تاریکت، من میخام همیشه شاد نگهت دارم پس غماتو ازم مخفی نکن خب؟ 12:12 هفتم تیر 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 28 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور #چهارصد و چهاردهمین متن نیمهشب «و تمام آدمهایی که روزی برای از دست دادنشان عمیقا اندوهگین بودی چه خوب که رفتند.» 16:16 هفتم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 28 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور #چهارصد و پانزدهمین متن نیمهشب تو بیا فروغ آرزوها... به رنج جستجوها... پایان تویی... تو بیا....که بیتو آب سردم... که بیتو اوج دردم... درمان تویی! 22:22 هفتم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 29 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور #چهارصد و شانزدهمین متن نیمهشب آدمیزاد برای بخشیدن کسایی که دوستشون داره، چه دروغهایی که به خودش نمیگه. 13:13 هشتم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 29 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور #چهارصد و هفدهمین متن نیمهشب از من فاصله بگیر... من از بودنهای نصفه نیمه متنفرم... 1:01 هشتم تیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 30 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور #چهارصد و هجدهمین متن نیمهشب حرفاتون قشنگه... اما تجربههای قبلیم نمیذاره باورتون کنم. شرمنده! 15:15 نهم تیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 30 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور #چهارصد و نوزدهمین متن نیمهشب تاحالا کسی اندازه ده دقیقه میبینمت میرم دوست داشته؟ 17:17 نهم تیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 1 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر #چهارصد و بیستمین متن نیمهشب اگر کسی یا چیزی مدام آزارت میدهد و ناامیدت میکند... قرار نیست در زندگیت بماند! رها کن لطفاً:) 15:15 دهم تیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 1 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر #چهارصد و بیست و یکمین متن نیمهشب اگه میخواین پسری از زندگیتون بره کافیه بهش بگین که هدفتون از رابطه، ازدواجه بعدش مطمئن باشید خودشون غیب میشن. 22:22 دهم تیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 1 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر #چهارصد و بیست و یکمین متن نیمهشب خوشحالم که بزرگترین دستآورد امسالت این بود که آدمایی که براشون اونقدر مهم نیستی رو رها کنی و بهشون نچسبی...و نگاهت به ادامه مسیر خودت و تمرکزت فقط رو خودت باشه! تولدت مبارک باشه مَنِ عزیزم... و به قول معروف باشد که در جدال گریه و خنده، غم در این حوالی نباشد. 3:03 یازدهم تیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 2 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر #چهارصد و بیست و دومین متن نیمهشب مدرک تحصیلیم؟ فوق تخصص اهمیت دادن به مسائل بیاهمیت 11:11 یازدهم تیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 3 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر #چهارصد و بیست و سومین متن نیمهشب از عمق بعضی چیزا فقط خودم باخبرم. فقط خودم میدونم که چه چیزی واقعا تغییرم داد! کدوم تجربه منو ساخت! کدوم یکی منو عمیقاً شکست. فقط خودم میدونم که هر کدوم چه ردی به جا گذاشتن. خودم میدونم چی بودم و چی شدم! چیکار کردین که این شدم... 11:11 دوازدهم تیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری