نویسنده اختصاصی QAZAL 4,954 ارسال شده در یکشنبه در 08:31 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 08:31 #چهارصد و هفتاد و دومین متن نیمهشب - دخترِ زیبایِ من، زندگی کوتاه تر از آن است که از ترسِ مردم و حرفهایِ گزافهشان، خودِ واقعیات نباشی. پس آزاد و رها موهایت را به دستِ باد و دستهایت را به دستِ من بسپار تا با هم؛ زندگی را واقعاً زندگی کنیم. 12:12 پنجم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,954 ارسال شده در یکشنبه در 08:33 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 08:33 #چهارصد و هفتاد و سومین متن نیمهشب من که نمیمیرم اگه بخوای تو از اینجا بری... چون میدونستم که تو از اول راه مسافری... شاید نفهمیدی که من بی آنکه تو چیزی بگی سپردمت دست خدا که بیخدافظی نری... غصهی راهمو نخور؛ شاید همینجا بمونم... شاید به مقصد رسیدم... 13:13 پنجم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,954 ارسال شده در یکشنبه در 14:53 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 14:53 #چهارصد و هفتاد و چهارمین متن نیمهشب از چی نمیتونی مووآن کنی عزیزم؟! از محبت که نمیکرد؟ از تلاشی که نکرد؟ از عرضهایی که نداشت؟؟ از آرامش و حس امنیتی که بهت نمیداد؟ از چی؟؟؟ 18:18 پنجم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,954 ارسال شده در یکشنبه در 19:27 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:27 #چهارصد و هفتاد و پنجمین متن نیمهشب انگار این قانون دنیاست... اونکه عاشقه همیشه تنهاست... عشقِ واقعی فقط توی رویاست... خستم، من دیگه از همه خستم... من درِ قلبمُ بستم، از این به بعد تنهام. میرم یه جایِ دیگه که شاید، بتونم اونجا راحت کم کنم از دردام... 23:23 پنجم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,954 ارسال شده در دوشنبه در 11:00 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 11:00 #چهارصد و هفتاد و ششمین متن نیمهشب همون خط قرمزی که اولش نادیدش گرفتی،همون دلیل تموم شدن همه چیز میشه. 15:15 ششم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,954 ارسال شده در دوشنبه در 15:58 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 15:58 #چهارصد و هفتاد و هفتمین متن نیمهشب آدم امن: یعنی کسی که کنارش لازم نباشه نقش بازی کنی یا خودت رو سانسور کنی؛ همونجوری که هستی، با همهی خوبیها، بدیها، ترسها و احساساتت، خودت باشی آدم امن کسیه که هرچی براش تعریف میکنی، به جای قضاوت کردن، سعی میکنه بفهمتت، وقتی باهاش درد و دل میکنی، حرفهات رو ذخیره نمیکنه که یه روز وسط دعوا یا دلخوری، علیه خودت ازشون استفاده کنه آدم امن یعنی یه آدم قابل اعتماد؛ کسی که پشتت باشه، تکیهگاهت باشه و کنار اون، بیشتر از هر چیزی، احساس امنیت و آرامش کنی، نه استرس و نگرانی آدم امن، نقطهضعفهات رو به سلاح تبدیل نمیکنه و اعتمادی که بهش کردی رو امانت میدونه حتی اگه یه روز راههاتون از هم جدا بشه یا رابطهتون تموم بشه، رازها و حرفهایی که فقط به اون سپردی، همونجا پیش خودش میمونه، و آخرش، شاید قشنگترین تعریف آدم امن این باشه: آدم امن کسی نیست که هیچوقت ازت ناراحت نشه؛ آدم امن کسیه که حتی وقتی ازت ناراحته، باز هم امنیتت رو ازت نمیگیره 20:20 ششم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,954 ارسال شده در دوشنبه در 21:07 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:07 #چهارصد و هفتاد و هشتمین متن نیمهشب من برای نگه داشتن آدما التماس نمیکنم... حضوره من یه امتیازه... اگه نخواستیش؛ با لایقتر از تو معاملهاش میکنم. 1:01 ششم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,954 ارسال شده در دیروز در 08:20 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:20 #چهارصد و هفتاد و نهمین متن نیمهشب تلخ ترین حقیقت اینه که ارزش واقعی آدما رو وقتی میفهمیم که دیگه اُمیدی به برگشتشون نمونده؛ برای همینه که وقتی از زندگی کسی فاصله گرفتم از روی خشم نبوده بلکه از روی یقین بوده. من همیشه قبل از رفتن، تمام دلیلمو برای موندن خرج میکنم. برای همینه که وقتی میرم دیگه پشتِ سَرِ خودمو نگاه نمیکنم. 12:12 هفتم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,954 ارسال شده در دیروز در 16:43 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:43 #چهارصد و هشتادمین متن نیمهشب انتقام همیشه فریاد زدن نیست... گاهی بزرگترین انتقام این است که دیگر هیچ تلاشی برای کسی نکنی! 20:20 هفتم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,954 ارسال شده در 12 ساعت قبل سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل #چهارصد و هشتاد و یکمین متن نیمهشب تو خوشت میآد از دیگران مراقبت کنی ؛ چون اون بخشی از وجودِ خودت رو التیام میده که یه روزی نیاز داشت یکی ازش مراقبت کنه ولی نشد. 12:12 هشتم مرداد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,954 ارسال شده در 11 ساعت قبل سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل (ویرایش شده) #چهارصد و هشتاد و دومین متن نیمهشب بنظرم که قشنگترین تعهد تو انیمیشن عروس مرده بود. اونجا که ویکتور به امیلی گفت: ـ با این دست غمهایت را کنار خواهم زد، فنجانت خالی نخواهد ماند چون نوشیدنیات میشوم و با این شمع چراغ راهت در تاریکی خواهم بود. 14:14 هشتم مرداد ویرایش شده 1 ساعت قبل توسط QAZAL 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,954 ارسال شده در 1 ساعت قبل سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل #چهارصد و هشتاد و سومین متن نیمهشب اتفاقا نجات دهنده اصلی تو آیینه نیست... باباهایی هستن که کسی جرئت نکرده دخترشون و اذیت کنه! قهرمان اصلی زندگی همچین باباهایی هستن، اگه دارید قدرشونو بدونین:)) 23:23 هشتم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری