نویسنده اختصاصی QAZAL 5,247 ارسال شده در 9 ساعت قبل سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل #پانصد و بیست و دومین متن نیمهشب تو میتونی هول باشی... هر روز با یکی باشی، زندگی خودته و به کسی مربوط نیست... اما... خواهشاً، ملتمسا، سمت کسی که یه عمر سالم زندگی کرده تا قلب و روحش دست نخورده باقی بمونه، نرو! دنبال یکی مثل خودت باش. چه دختر چه پسر 12:12 بیست و دوم مرداد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,247 ارسال شده در 7 ساعت قبل سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل #پانصد و بیست و سومین متن نیمهشب آدما توی حرف خیلی خوبن... ببین کی مراقب قلبته! 13:13 بیست و دوم مرداد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,247 ارسال شده در 5 ساعت قبل سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل #پانصد و بیست و چهارمین متن نیمهشب بعضی آدما از قصه بیرون میرن ولی از دلش نه سالها میگذره...همه چیز عوض میشه... اما بعضی احساسات، همون جایی میمونن که از اول بودن... مثل جایی که دامبلدور به سِوِروس اسنیپ گفت: ـ after all this time اسنیپ هم گفت: ـ always 16:16 بیست و دوم مرداد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,247 ارسال شده در 1 ساعت قبل سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل #پانصد و بیست و پنجمین متن نیمهشب واقعا بدترین کاری که میتونید با من بکنید اینه که ناامیدم کنید؛ عصبانی و ناراحت نه، ناامید. وقتی از کسی ناامید میشم یه چراغی که تو دلم واسهش روشن کردم خاموش میشه و یه بخشی از قلب منم تاریک میشه. 19:19 بیست و دوم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری