نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 13 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر #چهارصد و چهل و نهمین متن نیمهشب آدمیزاد واقعا عجیبه! یه روزی فکر میکردم که اگه برگرده؛ خوشحال میشم و زمین و زمان و بهم میریزم اما الان که بعد اینهمه مدت غیرمستقیم داره چراغ سبزاشو نشون میده حتی دلم نمیخواد که باهاش تو یه خیابون قرار بگیرم و ببینمش و حتی صداشو بشنوم. بقول بابک جهانبخش اونی که بهت بدی کرده حتما یه روزی پشیمون میشه و برمیگرده اما دیگه چه فایدهایی داره؟! من دیگه آدم کامبک به گذشته نیستم. 23:23 بیست و دوم تیر 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 14 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر #چهارصد و پنجاهمین متن نیمهشب من به تو نباختم، به اون تصویر قشنگی باختم که خودم ازت تو ذهنم ساخته بودم... 12:12 بیست و سوم تیر 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 15 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر #چهارصد و پنجاه و یکمین متن نیمهشب دیگر نمیخواهم غصه بخورم. هرچیز شده، باید میشده و هرچیز نشده، نباید میشده، میخواهم بعد از این زیاد فکر نکنم و زیاد دقیق نباشم و زیاد توجه نکنم... میخواهم آرام باشم؛ مگر چقدر زنده میمانم که تمام عمرم به فکر و خیال بگذرد؟! 11:11 بیست و چهارم تیر 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 15 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر #چهارصد و پنجاه و دومین متن نیمهشب از رها كردن نترس ... هیچکس نميتونه چیزی كه مال توئه رو ازت بگیره ؛ وتمام دنيا نميتونن چیزی كه مال تو نيست رو حفظ كنن همینقدر ساده و قشنگ 17:17 بیست و چهارم تیر 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 15 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر #چهارصد و پنجاه و سومین متن نیمهشب به قول آقای چاپلین کم باش، اصلاً هم نگران کم شدنت نباش؛ آن کس که اگر کم باشی گُمت کند همانیست که اگر زیاد باشی حیفت میکند. 22:22 بیست و چهارم تیر 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 16 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر #چهارصد و پنجاه و چهارمین متن نیمهشب از من پرسید آیا زمان، التیام میبخشد؟! گفتم نه عزیز من، تمام این حرفا شعاره چون هیچکس حتی با گذشت زمان، طعم بعضی از اشکها را فراموش نمیکند. 13:13 بیست و پنجم تیر 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 17 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر #چهارصد و پنجاه و پنجمین متن نیمهشب باید یاد بگیری اگه خدا؛ میتونه چیزی رو که هرگز فکر از دست دادنش رو نمیکردی از تو بگیره... پس میتونه چیزی رو بهت بده که هرگز تصور داشتنش رو نداشتی! گاهی پایان بعضیچیزها؛ آغاز نعمتی است که هنوز ندیدهایی... 18:18 بیست و ششم تیر 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 18 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر #چهارصد و پنجاه و ششمین متن نیمهشب همانطور که از چیزی که دوسش داری محافظت میکنی، از آرامش قلبت هم محافظت کن. 11:11 بیست و هفتم تیر 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 18 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر #چهارصد و پنجاه و هفتمین متن نیمهشب حق با تو بود رفیق... گاهی درست شدن یه چیز ، همون تموم شدنشه... زمانی که بتونی با این موضوع کنار بیای، بازی رو بُردی! 22:22 بیست و هفتم تیر 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 19 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر #چهارصد و پنجاه و هشتمین متن نیمهشب باز من سعی کردم، ادای آدمای قوی رو دربیارم تا لحظات سختم بگذره؛ اما بازم به جسمم برخورد کرد و یهویی انگار از رو تنم کامیون رد شده و واقعا حالم بده... 22:22 بیست و هشتم تیر 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 20 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر #چهارصد و پنجاه و نهمین متن نیمهشب و من کسی رو که برام قصه میخوند ، رها کردم. برای اینکه فهمیدم نخواست کنارم بمونه و ارزشم و نفهمید. یجاهایی تو از رفتار آدما میفهمی که باید بدون هیچ حرفی بری. چون هیچکس مستقیم نمیاد بهت بگه باهات حال نمیکنم. تازه خیلیاشون هم اینقدر بازیگر خوبین ادای اینو درمیارن که باهات حال میکنن...ولی تو دیگه بچه نیستی و میفهمی که این شیوه جدید معطل کردنه...همین:)) 2:02 بیست و نهم تیر 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 21 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر #چهارصد و شصتمین متن نیمهشب یکی از لاولنگوئج های من اینه که کل گالریمو نشونت میدم و داستان پشت هر عکس و میشینم برات تعریف میکنم. 9:09 سیام تیر 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 21 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر #چهارصد و شصت و یکمین متن نیمهشب در یک لحظه فهمیدم که من لایق آرامشم لایق کسی که بدون تردید منو انتخاب کنه من یهشبه از دوست داشتنتش دست نکشیدم ولی کم کم یاد گرفتم: ـ خودمو بیشتر دوست داشته باشم. 22:22 سیام تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 22 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر #چهارصد و شصت و دومین متن نیمهشب بدن از تو انتقام نمیگیرد... بدن تاوان تمام ( نه ) هایی را که نگفتی پس میدهد... احساساتی که سالها قورت دادی... خشمی که فرو خوردی... غمهایی که اجازه نداشتی حسشان کنی همه جایی در بدنت ماندند. 13:13 سی و یکم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 22 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر #چهارصد و شصت و سومین متن نیمهشب برای ترمیم عزت نفست، فقط یک نسخه میتونم برات بپیچم. «فاصله بگیر» از کسایی که مدام هویت و شخصیتت رو زیر سؤال میبرن و مجبورت میکنن هر لحظه دوباره بهشون ثابت کنی که کی هستی و چه ارزشی داری. 2:02 سی و یکم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 23 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر #چهارصد و شصت و چهارمین متن نیمهشب پایِ رویاهات بمون... حتی شده غمگین؛ حتی شده دردناک... چون رویاهات آخرین طنابیه که برای نجات خودت بهش نیاز داری. 12:12 اول مرداد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 23 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر #چهارصد و شصت و پنجمین متن نیمهشب دلتنگ شدن ربطی به آخرین زمانی که همو دیدین نداره، هروقت کاریو انجام دادی و آرزو کردی کاش اون آدم باهات بود و همراهت بود، یعنی دلتنگشی. 22:22 اول مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 24 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر #چهارصد و شصت و ششمین متن نیمهشب حق با تو بود رفیق... درست ترین تصمیم، همون انتخاب دردناکیه که باید تو زندگی انجامش بدی... یکم دردت میاد اما بعدش نفس راحتی میکشی شک نکن! 11:11 دوم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 24 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر #چهارصد و شصت و هفتمین متن نیمهشب دوستی میگفت: پارتنرم مدت پنج سال حتی یک کلمه راجع به لکنت زبونم حرفی نزد. فقط یکبار داشتیم شام میخوردیم یهو گفت: میدونستی خیلی از ادمای معروف مثل چرچیل لکنت داشتن؟ حتی معشوقه ی شهریار! منم ذوق کردم و دیگه واسم مهم نبود میخوام بگم با شعورتون زندگی آدمارو میتونید عوض کنید. 20:20 دوم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 25 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر #چهارصد و شصت و ششمین متن نیمهشب آدم بالغ کسی نیست که دیگر نمیشکند... کسی است که بعد از هر بار شکستن؛ تکههایش را با آرامش بیشتری کنار هم میگذارد... 12:12 سوم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 25 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر #چهارصد و شصت و هفتمین متن نیمهشب فکر کنم واقعیه... یجا خوندم: آدمهای بیش از حد مهربان بیشتر از دیگران به بیماریهای بدخیم مبتلا میشوند. 19:19 سوم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 26 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر #چهارصد و شصت و هشتمین متن نیمهشب میدونید چرا تو روابطتتون شکست میخورید؟ چون سوشال مدیا و جامعه توهم زیاد بودن انسان های جایگزین و دسترسی آسان بهتون داده... 11:11 چهارم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 26 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر #چهارصد و شصت و نهمین متن نیمهشب انتخابتون پسر نجیب باشه. این اصطلاح و بیشتر برای دخترا گفتن اما نمیدونین پسر نجیب چجوری دل میبره!! نگاهش امن، آغوشش امن، حرف میزنه بهش عمل میکنه، قول میده پاش وایمیسته، فقط تو رو دوست داره، چشمش فقط تو رو میبینن، فقط به تو متعهده و عین کوه پشتته. پسر نجیب هرچقدر ظاهرش امروزی اما باطنش پر از مرام و مردونگیه تو کتابا و افسانه هاست... 20:20 چهارم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 26 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر #چهارصد و هفتادمین متن نیمهشب من با ذوق دوستام، بینهایت خوشحال میشم اما از یه طرف ته دلم برای خودم خیلی ناراحت و غمگین میشه:(( از اینکه اگه آدم سالم هنوزم هست،چرا سمت من یکیشون نمیاد! و روز به روز بیشتر دارم به این جمله راجب عشق میرسم: ـ عشق؟! شاید در دنیایی دیگر... 22:22 چهارم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 26 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر (ویرایش شده) #چهارصد و هفتاد و یکمین متن نیمهشب من یه آدم مثل شاهزاده اریک میخوام... همونجوری که عاشق پری دریایی شد که صداشو به جادوگر فروخته بود؛ از رو نگاهام و حرکاتم عاشقم بشه... 1:01 چهارم مرداد ویرایش شده 26 مهر توسط QAZAL لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری