نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 30 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر #دویست و هفتادمین متن نیمه شب مهم نیست چی... حتی اگه یه آدم یه کاغذ پاره به یادم با دستای خودش برام درست کنه؛ تا اَبد بخاطرش ذوق میکنم و نگهش میدارم. چون برام با ارزشه که به یادم بوده. 13:13 دهم اردیبهشت 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 30 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر #دویست و هفتاد و یکمین متن نیمهشب پسر خاله کوچولوم که هفته پیش نبود، امروز برام روی یه کروسان شمع گذاشت و روز دختر و بهم تبریک گفت... مرسی پسر خوب، مگه اینکه تو به یادم باشی:) خیلی ذوق ذوقی شدم... 14:14 دهم اردیبهشت 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 30 تیر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر #دویست و هفتاد و دومین متن نیمهشب شاید باورتون نشه اما... درد از دست دادن خیلی بیشتر از نداشتنه... 19:19 دهم اردیبهشت 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 2 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد #دویست و هفتاد و سومین متن نیمهشب آدمیزاد هیچوقت نمیفهمه که زیادی امیدوار بوده، یا زود ناامید شده. 10:10 دهم اردیبهشت 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 2 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد #دویست و هفتاد و چهارمین متن نیمهشب یادت باشه با اونی که وارد رابطه میشی نور چشمیه ی خانوادس که خون و دلها خورده شده تا حتی ی لحظه غم نشینه کنج قلبش، کاری نکنی هرشب با بغض بخوابه! 13:13 دهم اردیبهشت 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 2 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد #دویست و هفتاد و پنجمین متن نیمهشب اگه روابط انسانی انقدر پیچیده نبود الان براش موزیک میفرستادم میگفتم شنیدمش یادت افتادم. 23:23 دهم اردیبهشت 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 2 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد #دویست و هفتاد و ششمین متن نیمهشب سعی میکنم که تو اعتماد کردن، ماهرتر بشم میدونم مسیری پر از تنهایی پیش رومه... و فقط میتونم دعا کنم که تا آخر این مسیر دووم بیارم:)) 00:00 دوازدهم اردیبهشت 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 3 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد #دویست و هفتاد و هفتمین متن نیمهشب بعدها میفهمی که هیچ چیز خاصی راجبش وجود نداشت و فقط تو بودی که اونو خاص میدیدی! 11:11 سیزدهم اردیبهشت 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 3 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد #دویست و هفتاد و هشتمین متن نیمهشب به قول آقای داریوش: هر شب تو رویای خودم، آغوشت و تن میکنم. آیندهی این خونه رو با شمع روشن میکنم. 14:14 سیزدهم اردیبهشت 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 3 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد #دویست و هفتاد و نهمین متن نیمهشب امروز تو فروشگاه مامان اون پسری رو دیدم که یه زمان خیلی دوسش داشتم و به بدترین شکل ممکن قلبم و شکوند! دلم میخواست برم پیشش و بهش بگم: واقعا متاسفم برات با این بچه تربیت کردنت... امیدوارم خدا هیچوقت ازش نگذره... 20:20 سیزدهم اردیبهشت 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 3 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد #دویست و هشتادمین متن نیمه شب نه؛ اینجوری نمیشه... امشبم باید زودتر بخوابم تا این غمی که روی دلم سایه انداخت و منو به گذشته برد بگذره... 00:00 سیزدهم اردیبهشت 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 4 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد #دویست و هشتاد و یکمین متن نیمهشب آرزو میکنم اگه توی رابطه ای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید. 11:11 چهاردهم اردیبهشت 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 4 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد #دویست و هشتاد و دومین متن نیمهشب آقای چاووشی چرا اینقدر به خودت سخت میگیری برادر؟؟! مریض واجب المطب چیه؟ راحت بگو روانی تیمارستانی... چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی؟! 12:12 چهاردهم اردیبهشت 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 4 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد #دویست و هشتاد و سومین متن نیمهشب ولی ترکیب دوغ آبعلی و زیتون پرورده با چیپس کتل نمکی، عجیب خوشمزست:)) 20:20 چهاردهم اردیبهشت 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 4 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد #دویست و هشتاد و چهارمین متن نیمهشب یه افسانه شنیدم که میگه ستارهها همون تکه آرزوهای شکسته آدما هستن که رفتن آسمون. هر وقت ستارهایی چشمم میزنه داره بهت یادآوری میکنه که: ـ هنوز آرزوت زندست! 23:23 چهاردهم اردیبهشت 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 5 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد #دویست و هشتاد و پنجمین متن نیمهشب بنظرم ته عشق اینه: من سهم خودم را انجام دادم... اُمیدوارم نبودن من به تو آرامشی بدهد که عشق من نتوانست! 10:10 پانزدهم اردیبهشت 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 5 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد # دویست و هشتاد و ششمین متن نیمهشب یکی از نویسندههای نودهشتیا گفته: ـ از آدمای اطراف خودم خسته ام... کاش شیفت میشدم به دنیای دیگه... در جوابش فقط تونستم بگم: ـ منم همینطور:((( 18:18 پانزدهم اردیبهشت 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 5 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد #دویست و هشتاد و هفتمین متن نیمهشب یجا خوندم که میگفت اگه چیزی و تغییر ندی یعنی بازم انتخابش کردی... یادتون باشه که ما اولین بار ناخواسته اشتباه میکنیم اما دفعههای بعدی انتخاب میکنیم که همون اشتباه رو تکرار کنیم. بخاطر همینه زندگیمون رو دور تکرار اتفاقات غم انگیز میگذره... 23:23 پانزدهم اردیبهشت 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 6 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد #دویست و هشتاد و هشتمین متن نیمهشب از یه جایی به بعد جای خالی بعضیا رو حتی خودشونم نمیتونن پر کن، چه برسه به بقیه!! 1:01 شانزدهم اردیبهشت 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 7 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد #دویست و هشتاد و نهمین متن نیمهشب یه چیزی بهتون بگم... برای اینکه حال دلتون یکم بهتر بشه... حتما کتاب معجزه کار با آینه رو بخونین... عجیب معجزه میکنه:)) 13:13 هفدهم اردیبهشت 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 8 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد #دویست و نودمین متن نیمهشب جالبه که من هروقت شروع میکنم به رعایتکردن رژیم، مامانم غذاهای موردعلاقمو درست میکنه ، بابامم هر روز کیک شیرینی میخره... 12:12 هجدهم اردیبهشت 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 8 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد (ویرایش شده) #دویست و نود و یکمین متن نیمهشب نور مهم نیست وقتى قلبت روشنه مهم زنده مردنه و فكره مستقل. 1:01 هجدهم اردیبهشت ویرایش شده 10 مرداد توسط QAZAL 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 9 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد (ویرایش شده) #دویست و نود و دومین متن نیمهشب چیزی را برای بعد نگذار رفیق.. بعداً قهوه سرد میشه بعداً علاقه ی خود را از دست میدی. بعداً روز به شب تبدیل میشه.. بعداً آدم ها بزرگ میشن... بعداً آدم ها پیر می شن... بعدها زندگی می گذره.. بعداً پشیمان میشی برای کاری که نکردی.. وقتی فرصتش را داشتی.. 11:11 نوزدهم اردیبهشت ویرایش شده 10 مرداد توسط QAZAL 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 9 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد (ویرایش شده) #دویست و نود و سومین متن نیمهشب این قشنگ ترین متن از شمس تبریزی بود که خوندم: ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند،اما او در واقع از درون مینگرد... 15:15 نوزدهم اردیبهشت ویرایش شده 10 مرداد توسط QAZAL 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 9 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد (ویرایش شده) #دویست و نود و چهارمین متن نیمهشب یادش بخیر یه زمان اینستا رفتن اینقدر ارزون بود که هرکی جدید فالو میکرد یه دور کامل خودمو استاک میکردم هر شب قبل خواب، هایلایتامو از دید فالوورام نگاه میکردم. 19:19 نوزدهم اردیبهشت ویرایش شده 10 مرداد توسط QAZAL 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری