Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 من در پی خویشم به تو بر میخورم اما! -هوشنگ ابتهاج لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 ما آخرین ملجأ یکدیگریم… -نامه مرتضی کیوان به پوری سلطانی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 قربان مردمک های سرگردان چشمهایت بروم. قربان غم و شادی ات بروم. تو چه هستی که جز در تو آرام نمیگیرم. -فروغ فرخزاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 بیتو نازنین نه چیزی هست و نه احدی...و نبودن جبران ناپذیر است و دوریات فرض محال... -نامه غسان کنفانی به غاده السمان، آپریل ۱۹۶۷ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 آن گونه در هم تنیده ایم که وقتی چشمانت را می بندی، من به خواب می روم. -پابلو نرودا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 اکنون کجاست؟ چه میکند؟ کسی که فراموشش کرده ام! -عباس کیارستمی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 دعنا نتبادل الأدوار، أنت تنتظر وأنا لا أعود... +بگذار نقشهایمان را تغییر دهیم، تو منتظر باشی و من بازنگردم... -محمود درویش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 شب است! به سرزمین خیالِ تو کوچ خواهم کرد، و رقص کنان، در رویای آغوش تو غرق خواهم شد... -فرزانه طالبی پور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 سیگاری نیستم اما به تو که فکر می کنم مزرعه ی بزرگی از توتون در سرم آتش می گیرد… -جلیل صفربیگی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 ما رفیقیم. دوستیم. یاور همدیگریم. ایمان و زندگی ما با هم و توأم است. تو دوست و رفیق بهترین رفقا و عزیزترین دوستان شبانهروزی منی. تو و من، چون سایر دوستان و رفقای دور و برمان، با زندگی هم آمیختهایم. ما امواج توأم یک جویباریم. قطرات جهنده یک آبشاریم. از هم جدایی ناپذیریم. احساسات ما آنقدر تکاملیافته و با ادراکمان درآمیخته است که به قدر کافی شهامت داشته باشیم. -نامه مرتضی کیوان به همسرش پوری سلطانی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 گاهی خوابت را میبینم بیصدا، بیتصویر مثلِ ماهی در آبهای تاریک که لب میزند و معلوم نیست حبابها کلمهاند یا بوسههایی از دلتنگی... -توماس ترانسترومر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 بگذار دوستت بدارم تا از اندوه دور بمانم تا از تاریکی برهم تا از زشتی دور شوم بگذار دمی در کف دستان تو بخوابم. ای امن ترین مکان ها! با عشق تو می توانم هندسهٔ جهان را دگرگون کنم سرزمین موعود را در هم شکنم... -نزار قبانی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 که کوه خشم من با بوسه تو ذوب میگردد. -حمید مصدق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 فسواد عينيكِ أشهى لقلبي من نور الدنيا «سیاهیِ چشمانت برای قلبم از نورِ عالم خواستنیتر است...» -نجيب محفوظ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 به انتظارِ تصویرِ تو، این دفترِ خالی، تا چند، تا چند ورق خواهد خورد؟ -احمد شاملو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 من سراپا همه زخمم؛ تو سراپا همه انگشتِ نوازش باش. -حسین منزوی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 تنها تو را ستودم آنسان ستودمت که بدانند مردمان محبوبِ من بهسان خدايان ستودنیست. من پاكباز عاشقم از عاشقان تو. با مرگم آزمای، با مرگ اگر كه شيوه تو آزمودنیست... -حمید مصدق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 شانه ام زیر غم عالم و آدم اما یک نفس زیر سرت شانه شدن می ارزد -علی سعادت شایسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 «أردت أن أکون بیتك حتی تعود إلی من تعبك...» +دلم میخواست خانهات باشم که از خستگیهایت به من برگردی... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 باعث خوشحالی جانِ غمینِ من کجاست؟ -وحشی بافقی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 خوش به حال باد! گونههایت را لمس میکند و هیچکس از او نمیپرسد که با تو چه نسبتی دارد! کاش مرا باد میآفریدند تو را برگ درختی خلق میکردند؛ عشقبازیِ برگ و باد را دیدهای؟! در هم میپیچند و عاشقتر میشوند... -صادق هدایت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 میتوان جهان را ساده دوست داشت. به من آموختی میتوان در فقر هم جهان را در یک لیوان شیر سرد یا گرم نوشید و بیمحابا نوشید. -نامه احمدرضا احمدی به شهره حیدری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 عشق او در جان ما کاریدهاند... -مولانا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 بیتو نازنین نه چیزی هست و نه احدی...و نبودن جبران ناپذیر است و دوریات فرض محال... -نامه غسان کنفانی به غاده السمان، آپریل ۱۹۶۷ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 8 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، 2025 قربانت بروم که به قدر تمام درختهای دنیا دوستت دارم. چرا که فقط تو و درختها ارزش دوست داشتن دارید. چرا که سبز میشوید. هر سال سبز میشوید و تازه میشوید و سایه دارید و پر از پرنده هستید و نفستان عطر روان است و ریشههایتان در خاک، که جز خاک حقیقی وجود ندارد. زندگی به یک چنین علاقههای کوچکی بسته شده و این علاقهها با همۀ کوچکیشان حیاتی هستند و با وجود این به دست نمیآیند. قربانت بروم. من که تو را دوست دارم. من که تو را دوست دارم. من که تو را دوست دارم. -نامه فروغ فرخزاد به ابراهیم گلستان لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری