پری بانو 291 ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل سلام قشنگم @سایان درخواست کاور رمان داشتم... مییدونم نخند...🫣😁 ممنون میشم خودت زحمتش رو بکشی🥰🌱 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 843 ارسال شده در 4 ساعت قبل مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل 11 ساعت قبل، پری بانو گفته است: سلام قشنگم @سایان درخواست کاور رمان داشتم... مییدونم نخند...🫣😁 ممنون میشم خودت زحمتش رو بکشی🥰🌱 سلام پری عزیزم خیلی دوست دارم من هم جلدارو طراحی کنم ولی گرافیستای عزیزم از جمله خود تو کارشون عالیه. @ghaazal گلم شما زحمتشو بکشین 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghaazal 523 ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل 10 دقیقه قبل، سایان گفته است: سلام پری عزیزم خیلی دوست دارم من هم جلدارو طراحی کنم ولی گرافیستای عزیزم از جمله خود تو کارشون عالیه. @ghaazal گلم شما زحمتشو بکشین حتما❤️ 11 ساعت قبل، پری بانو گفته است: سلام قشنگم @سایان درخواست کاور رمان داشتم... مییدونم نخند...🫣😁 ممنون میشم خودت زحمتش رو بکشی🥰🌱 گلم عکس مد نظرتون، تم و نمادهای اصلی رمان رو بفرستید بیزحمت اگه طرح یا ایدهای هم تو ذهن خودتون هست بگید ❤️🌱 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 291 ارسال شده در 2 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل 1 ساعت قبل، سایان گفته است: سلام پری عزیزم خیلی دوست دارم من هم جلدارو طراحی کنم ولی گرافیستای عزیزم از جمله خود تو کارشون عالیه. @ghaazal گلم شما زحمتشو بکشین مرسی قلب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 291 ارسال شده در 2 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل ۱ ساعت قبل، ghaazal گفته است: حتما❤️ گلم عکس مد نظرتون، تم و نمادهای اصلی رمان رو بفرستید بیزحمت اگه طرح یا ایدهای هم تو ذهن خودتون هست بگید ❤️🌱 الان قشنگم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 291 ارسال شده در 2 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل رمان یک روح در دوتن عکس شخصیتها اینها شخصیتها هستند عزیزم. میخواستم سهتای اینها کنارهم چیده بشند نه پراکنده. چون رمان درام و عاشقانه هست و حس و حال درام رو خوب بیاره و در مورد پرامپتها. پیرامپهایی مثل کنار هم بودن یا بوسه جذابش میکنه و همین. موفق باشی 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 291 ارسال شده در 2 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل این کاور قبلیه خودم هست گل رز مهمه 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghaazal 523 ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل 20 دقیقه قبل، پری بانو گفته است: رمان یک روح در دوتن عکس شخصیتها اینها شخصیتها هستند عزیزم. میخواستم سهتای اینها کنارهم چیده بشند نه پراکنده. چون رمان درام و عاشقانه هست و حس و حال درام رو خوب بیاره و در مورد پرامپتها. پیرامپهایی مثل کنار هم بودن یا بوسه جذابش میکنه و همین. موفق باشی چشم… حتما در اسرع وقت آماده میشه گلی❤️ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ghaazal 523 ارسال شده در 1 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 1 ساعت قبل بانو؟ @پری بانو 2 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 291 ارسال شده در 14 دقیقه قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دقیقه قبل ۱ ساعت قبل، ghaazal گفته است: بانو؟ @پری بانو عالیه عزیزم. خسته نباشی. دستت هم درد نکنه🌱🥲 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری