سـانـاز 2,353 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر هم اکنون، سایان گفته است: خوشگل و هنرمندی بانویی هنرمندی، مادر نمونهی سالهای آتی لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر (ویرایش شده) 1 دقیقه قبل، Yammakh گفته است: بانویی هنرمندی، مادر نمونهی سالهای آتی حرصی و خوش صدایی ویرایش شده 30 تیر توسط مهدیه طاهری 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 836 ارسال شده در 30 تیر مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر 1 دقیقه قبل، s.a گفته است: مهربون و ظریفی چیزی که ازت دیدم خیلی خوب باهمه گرم میگیری و شوخ طبعی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مل مل 64 ارسال شده در 30 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر هم اکنون، s.a گفته است: مثل اینکه فکر کردی نظرت خیلی مهمه باو من همه حرفام شوخیه جدی نگیر 😶 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سـانـاز 2,353 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر 2 دقیقه قبل، مهدیه طاهری گفته است: حرصی و خوش صدایی ذاتا مهربون و دلسوز و حمایتگری اما احساساتت رو بروز نمیدی. (اما من که میشناسمت) لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 771 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر 12 دقیقه قبل، s.a گفته است: مهربون و ظریفی نمیشناسمت ولی بعضی وقتا ک با بچه ها حرف میزدی پیاماتانو دیدم خوش اخلاق و مهربونی فک کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 771 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر (ویرایش شده) 10 دقیقه قبل، Yammakh گفته است: ذاتا مهربون و دلسوز و حمایتگری اما احساساتت رو بروز نمیدی. (اما من که میشناسمت) احساس میکنم یه اتفاقاتی تو زندگیت افتاده که بزرگ و پختت کرده ویرایش شده 30 تیر توسط زهره تقیزاده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سـانـاز 2,353 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر 1 دقیقه قبل، زهره تقیزاده گفته است: نمیشناسمت ولی بعضی وقتا ک با بچه ها حرف میزدی پیاماتانو دیدم خوش اخلاق و مهربونی فک کنم شما تلاشگری و یک بخشش رو صرف کشتن تنبلی میکنی لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر 3 دقیقه قبل، Yammakh گفته است: شما تلاشگری و یک بخشش رو صرف کشتن تنبلی میکنی سخت کوش خون گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر 18 دقیقه قبل، مل مل گفته است: باو من همه حرفام شوخیه جدی نگیر 😶 اهااا منم زیاااد شوخی میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر 2 دقیقه قبل، مهدیه طاهری گفته است: سخت کوش خون گرم مادری نمونه و خوش اخلاق 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مل مل 64 ارسال شده در 30 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر هم اکنون، s.a گفته است: اهااا منم زیاااد شوخی میکنم بکن من شوخی خیلی دوس دارم 😅😂 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 771 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر 4 دقیقه قبل، مهدیه طاهری گفته است: سخت کوش خون گرم مهربون و خوش اخلاق، مادری فداکار 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مل مل 64 ارسال شده در 30 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر هم اکنون، زهره تقیزاده گفته است: مهربون و خوش اخلاق، مادری فداکار خوش اخلاق و با جنبه و با شخصیت و خودمونی و بی ریا ✔ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 771 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر 11 دقیقه قبل، مل مل گفته است: خوش اخلاق و با جنبه و با شخصیت و خودمونی و بی ریا ✔ مرسی ولی من اصلا خوش اخلاق نیستم🤦🏻♀️😂 شوخ طبع و با جنبه 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر 18 دقیقه قبل، زهره تقیزاده گفته است: مرسی ولی من اصلا خوش اخلاق نیستم🤦🏻♀️😂 شوخ طبع و با جنبه کیوت و مهربوون 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
s.a 1,116 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر 12 دقیقه قبل، Seoda mohebby گفته است: کیوت و مهربوون نمیشناسمت ولی حس میکنم مهربون و خوش صحبتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
بمب اتم کوچک 381 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر (ویرایش شده) بیاید نظراتتون رو در مودم بگین ببینم مرموزی چیزی بنظر میام یا نه برون گرایی چیزی و... مرسی اَه🌚🎀 ویرایش شده 30 تیر توسط هانابانو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kim Seoda 386 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر 6 دقیقه قبل، s.a گفته است: نمیشناسمت ولی حس میکنم مهربون و خوش صحبتی هی هی ممنونم لطف داریییی. خیلی اور فینکرم و حرف میزنم 😅🤍 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 771 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر 7 دقیقه قبل، هانابانو گفته است: بیاید نظراتتون رو در مودم بگین ببینم مرموزی چیزی بنظر میام یا نه برون گرایی چیزی و... مرسی اَه🌚🎀 مهربون و با شخصیت 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زهره تقیزاده 771 ارسال شده در 30 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر 3 دقیقه قبل، Seoda mohebby گفته است: هی هی ممنونم لطف داریییی. خیلی اور فینکرم و حرف میزنم 😅🤍 درونگرا،مهربون 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری