دنیای کوچک من 268 ارسال شده در 14 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر سلام من کاربر قدیمی انجمن هستم نویسنده ی رمان خاص اما متأسفانه مدت زیادی هست که رمز عبورم رو فراموش کردم و به هیچ ایمیلی دسترسی ندارم فعلا میشه راهنماییم کنید که چطور میتونم ادامه بدم رمانم رو؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدیه طاهری 1,874 ارسال شده در 14 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر 33 دقیقه قبل، دنیای کوچک من گفته است: سلام من کاربر قدیمی انجمن هستم نویسنده ی رمان خاص اما متأسفانه مدت زیادی هست که رمز عبورم رو فراموش کردم و به هیچ ایمیلی دسترسی ندارم فعلا میشه راهنماییم کنید که چطور میتونم ادامه بدم رمانم رو؟ تاپیک بزن و اونا رو کپی کن و تو تاپیک جدید بذار. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دنیای کوچک من 268 ارسال شده در 14 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر نمیشه به همون دسترسی پیدا کنم دوباره؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سـانـاز 2,353 ارسال شده در 14 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر 50 دقیقه قبل، دنیای کوچک من گفته است: سلام من کاربر قدیمی انجمن هستم نویسنده ی رمان خاص اما متأسفانه مدت زیادی هست که رمز عبورم رو فراموش کردم و به هیچ ایمیلی دسترسی ندارم فعلا میشه راهنماییم کنید که چطور میتونم ادامه بدم رمانم رو؟ @هانیه پروین لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری