shirin_s 588 ارسال شده در 24 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین (ویرایش شده) سلااام ما اینجا همدیگه رو به صورت مجازی میشناسیم رمان و داستانهای همدیگه رو خوندیم تو مسابقه با هم رقابت کردیم پروفایل هم رو دیدیم و تو چت باکس به هم برخورد کردیم و تو این گپ و گفتها حتما یه تصویری از طرف مقابل تو ذهن شمای نویسنده شکل گرفته. من خودم همیشه خیلی دوست دارم بدونم طرف مقابل من رو چه شکلی میبینه.👀 یه نفر رو تگ کنید و بگید که اون تو ذهن شما چه شکلیه🙃 پایهاید؟ @bano.z @سایه مولوی @هانیه پروین @QAZAL ویرایش شده 24 فروردین توسط shirin_s شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زینب چرمگر 1,230 ارسال شده در 24 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین 7 دقیقه قبل، shirin_s گفته است: من منظورت اینه توصیف کنیم یا مثلا به یک شخصیت کارتونی یا فیلمی ربط بدیم ؟ مثلا من تو رو یه چیز ما بین آلیس در سرزمین عجایب و سفید برفی تصور می کنم منظورت یه همچین چیزیه؟؟ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 24 فروردین نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین @shirin_s مثلا من تو رو با عکس پروفایلت شبیه سفید برفی میبینم😍🥹 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shirin_s 588 ارسال شده در 24 فروردین سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین 4 دقیقه قبل، bano.z گفته است: منظورت اینه توصیف کنیم یا مثلا به یک شخصیت کارتونی یا فیلمی ربط بدیم ؟ مثلا من تو رو یه چیز ما بین آلیس در سرزمین عجایب و سفید برفی تصور می کنم منظورت یه همچین چیزیه؟؟ اوهوم هر دوش، هم میشه به شخصیت کارتونی و فیلم ربط داد هم به طور جدا توصیف کرد مثلا منم تو رو یه دختر قد بلند با موهای نسبتا بلند لخت و مشکی میبینم. با چشم های مشکی و مهربون و یه لبخند همیشگی و کیوت شنیده ای که میگویند کارد به استخوان رسیده؟ اینجا استخوان کمی خراش هم برداشته. 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زینب چرمگر 1,230 ارسال شده در 24 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین 2 دقیقه قبل، shirin_s گفته است: یه ای جون چشم هام قلبی شد 😍 مهربونی از خودته😘 به غیر قد بقیه اش درسته ، قدم ۱۶۶ هست ❤️ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زینب چرمگر 1,230 ارسال شده در 24 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین 13 دقیقه قبل، QAZAL گفته است: عکس غزال با این پروفایل الهه جنگله از نظرم دارم در حالی تصورش می کنم که پیراهن سبز پوشیده و یک عصا داره و داره از دل خاک گل و گیاه پرورش میده ، اونم به صورت سریع مثل پارت گزاری هاش ❤️ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زینب چرمگر 1,230 ارسال شده در 24 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین (ویرایش شده) @هانیه پروین هانیه رو مثل الینا تو خاطرات خونآشام میبینم احتمالا به خاطر رمان ساندویچ با سس خون هست ویرایش شده 24 فروردین توسط bano.z 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زینب چرمگر 1,230 ارسال شده در 24 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین @سایه مولوی سایه برام مثل بِل تو دیو و دلبر هست 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 24 فروردین مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین 6 دقیقه قبل، bano.z گفته است: @هانیه پروین هانیه رو مثل الینا تو خاطرات خونآشام میبینم احتمالا به خاطر رمان ساندویچ با سس خون هست تو بهم وایب مامانا رو میدی معمولا مهربون و منطقی و آرومی دغدغه بقیه رو جدی میگیری و دوست داشتنی هستی دانلود رمان جدید نودهشتیا 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زینب چرمگر 1,230 ارسال شده در 24 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین 9 دقیقه قبل، هانیه پروین گفته است: جدی ای خدا من ذوق 😍 مهربونی از خودته عزیزم ❤️ 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 24 فروردین نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین آخهههه😂♥️♥️🫂منم تو رو یه مامان خیلی مهربون و یه دختر با دقت و اهل هنر میبینم🥹🙌 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 24 فروردین نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین و البته آدمی که کلی داستان با توصیف های عالی داره که میتونه برای بقیه تعریف کنه🥹 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 24 فروردین نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین @هانیه پروین هانیه هم بهم یکم وایب آنه و مقدار زیادی وایب سوبورجو یازگی جوشکن ( بازیگر ترکی ) رو میده! همون قدر ظریف با موهای فرفری🥹 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 24 فروردین مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین 58 دقیقه قبل، QAZAL گفته است: @هانیه پروین هانیه هم بهم یکم وایب آنه و مقدار زیادی وایب سوبورجو یازگی جوشکن ( بازیگر ترکی ) رو میده! همون قدر ظریف با موهای فرفری🥹 غزال همیشه منو یاد شخصیت اصلی رمان جهانگرد کوچک میندازه. اون شوق کودکانهای که به طراوت قبل زندست خیلی توی نوشتههاش مشهوده. اگه میخواستم یه Nickname براش بذارم، میگفتم لبخند. اون یکی از زیباترین لبخندهای دنیا رو داره، انگار دنیا زنده میشه با خندههاش. دانلود رمان جدید نودهشتیا 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 24 فروردین نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین این جوونم، چ قشنگگگ😭🫂🥹🥹♥️ 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی سایه مولوی 1,589 ارسال شده در 25 فروردین نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین @bano.z همیشه توی ذهنم یه مادر مهربون و دلسوز جلوه میکنی که پر از عشق به زندگی و نشاطه و توی سرش کلی داستان های قشنگ واسه بچه ها هست🤩😉 عاشقانهای جدید و متفاوت (حس خوب عشق زیر بام کلکل و خنده را در اینجا تجربه کنید) 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی سایه مولوی 1,589 ارسال شده در 25 فروردین نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین @هانیه پروین هانیه پروین شخصیت مریدا توی انیمیشن دلیر رو به ذهنم میاره یه دختر قوی و باهوش با موهای مثل خودم فرفری😉💖 عاشقانهای جدید و متفاوت (حس خوب عشق زیر بام کلکل و خنده را در اینجا تجربه کنید) 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی سایه مولوی 1,589 ارسال شده در 25 فروردین نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین @QAZAL یه دختر سرسخت کنجکاو و پرانرژی که میتونه از پس هرکاری بر بیاد درست مثل شخصیت موانا توی انیمیشن موانا🤩💖 عاشقانهای جدید و متفاوت (حس خوب عشق زیر بام کلکل و خنده را در اینجا تجربه کنید) 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی سایه مولوی 1,589 ارسال شده در 25 فروردین نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین @shirin_s شیرین توی ذهنم درست مثل اسم قشنگش یه دختر شیرین و مهربون جلوه میکنه که ذهنش همیشه درگیر رویا و آرزوهاشه🤩😍 عاشقانهای جدید و متفاوت (حس خوب عشق زیر بام کلکل و خنده را در اینجا تجربه کنید) 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 25 فروردین نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین @سایه مولوی آخههه مرسییی🥹😍😍 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 25 فروردین نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین @سایه مولوی تو منو یاد شخصیت مولان میندازی که خیلی قویه و به هیچ عنوان رو به سختیها کم نمیاره و تو همه شرایط وجه مثبت مسائل و میبینه و امیدواره✨ 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی سایه مولوی 1,589 ارسال شده در 26 فروردین نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین در 1/25/2026 در 1:39 PM، QAZAL گفته است: @سایه مولوی تو منو یاد شخصیت مولان میندازی که خیلی قویه و به هیچ عنوان رو به سختیها کم نمیاره و تو همه شرایط وجه مثبت مسائل و میبینه و امیدواره✨ قربونت برم من مهربونم😘😘😘 عاشقانهای جدید و متفاوت (حس خوب عشق زیر بام کلکل و خنده را در اینجا تجربه کنید) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر کل هانیه پروین 3,709 ارسال شده در 26 فروردین مدیر کل اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین در 1/25/2026 در 10:35 AM، سایه مولوی گفته است: @هانیه پروین هانیه پروین شخصیت مریدا توی انیمیشن دلیر رو به ذهنم میاره یه دختر قوی و باهوش با موهای مثل خودم فرفری😉💖 سایه بهم وایب خواهربزرگه رو میده. اونیکه همیشه درست و غلط کارها رو میدونه و مراقب بقیهست. با وجود اینکه تو دنیای واقعی ندیدمش، ولی اعتماد عجیبی از اعماق قلبم بهش دارم. شبیه موانای ماجراجو دانلود رمان جدید نودهشتیا 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی سایه مولوی 1,589 ارسال شده در 26 فروردین نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین (ویرایش شده) 8 دقیقه قبل، هانیه پروین گفته است: سایه بهم وایب خواهربزرگه رو میده. اونیکه همیشه درست و غلط کارها رو میدونه و مراقب بقیهست. با وجود اینکه تو دنیای واقعی ندیدمش، ولی اعتماد عجیبی از اعماق قلبم بهش دارم. شبیه موانای ماجراجو وای این حرفت واقعاً قلبمو اکلیلی کرد💝 منم خواهر ندارم و تموم شماها برام مثل خواهرهایی میمونین که همیشه آرزوی داشتنش رو داشتم.💗💗💗 ویرایش شده 26 فروردین توسط سایه مولوی عاشقانهای جدید و متفاوت (حس خوب عشق زیر بام کلکل و خنده را در اینجا تجربه کنید) 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
زینب چرمگر 1,230 ارسال شده در 26 فروردین اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین ای خدا مرسی از دیدگاه قشنگتون چه جالبه به همتون حس مامان میدم ❤️😍 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری