نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 21 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان #پانصد و چهل و هفتمین متن نیمهشب با من تو رابطه رفتن سخته؛ چون عادت دارم توجه صدمو برای یکی بذارم! بنابراین ریزترین کاراش ممکنه ناراحتم کنه! باید طرف مقابلم حسش صد از صد باشه که همه چی خوب پیش بره. نصفه نیمه بودن حالمو بد میکنه. سر همین چیزاست که تنهایی رو ترجیح میدم نه خودمو اذیت میکنم نه یکی دیگرو... 10:10 سیام مرداد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 21 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان (ویرایش شده) #پانصد و چهل و هشتمین متن نیمهشب دیشب عموم توی دعوا یهو برگشت به مادربزرگم گفت: آدم زنده به آدم احتیاج داره نه به پول! حقیقتا بابت همچین طرز فکری تحسینش کردم... خیلی دلم میخواد بهش بگم تو بین بچهای این پیرمرد و پیرزن، چجوری اینقدر خوب و متفاوتی؟!!!! 13:13 سیام مرداد ویرایش شده 21 آبان توسط QAZAL 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 21 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان #پانصد و چهل و نهمین متن نیمهشب یادمه وقتی من کنکور داشتم چه زمان قبلش و چه بعدش، بابام با نگاهاش و حرفاش یجوری تحقیرم کرد که اصن نگم براتون!! انگار که خوده اینا نبودن که به زور منو فرستادن رشته تجربی؛ حالا امروز که خواهرم کنکور داد باید میدیدین که چطور بابا و مامانم عین پروانه دورش میچرخیدن!! من تا حالا نمیدونستم بابام بجز تحقیر کردن و فحش دادن و اسمهای حیوون و نسبت دادن، حرف قشنگ هم بلده بزنه تا به خواهرم کمک کنه تا اومدن نتیجه روحیهاشو از دست نده... 14:14 سیام مرداد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 21 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان #پانصد و پنجاهمین متن نیمهشب دنیا قشنگه وقتی یه نفر هست که بدترین نسخه ی تو رو میبینه ، ولی هنوز دلش میخواد کنارت بمونه 20:20 سیام مرداد 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 22 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان #پانصد و پنجاه و یکمین متن نیمهشب وقتی رابطتتون با کسی تموم میشه، کامل تمومش کنین، از همهجا ریموو کنین و نذارید جلوی چشمتون باشه!! نه بعنوان دوست، نه بعنوان رفیق یا فالوئر نه به هیچ عنوان دیگه چون آدما تو ضعیفترین حالتشون دلشون میخواد به آدمای قبلیه زندگیشون پناه ببرن! و با این سوءتفاهم که ممکنه حالم باهاش خوب شه، اشتباهات بدی بکنن. 12:12 سی و یکم مرداد 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 22 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان #پانصد و پنجاه و دومین متن نیمهشب شناختن بعضیها درد داشت اما ارزش اینو داشت که دیگه ساده نباشیم. 18:18 سی و یکم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 22 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان #پانصد و پنجاه و سومین متن نیمهشب کسایی که کنار منن؛ امتحان اصالتشون رو توی روزای تاریکی و سختم، پس دادن! آف کورس که پشتشونم و از موضعشون کوتاه نمیام... 1:01 سی و یکم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 23 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان #پانصد و پنجاه و چهارمین متن نیمهشب اگه پسری بهت گفت که من دنبال ازدواج نیستم بیا از لحظه حال لذت ببریم، تشویقش کن و بگو : همین که بیمسئولیتیت رو قبول میکنی و با افتخار میگی و یکی دیگه رو بدبخت نمیکنی، خودش جای تشویق داره! 13:13 یکم شهریور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 23 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان #پانصد و پنجاه و پنجمین متن نیمهشب وقتی داری از رها کردنش پشیمون میشی، یکم فکر کن... میتونست یه دسته گل بگیره و بیاد عذرخواهی کنه اما...سکوت و ترجیح داد. پس تو هم رهاش کن! آدمی که جرئت جبران ندارن، مطمئن باش ارزش موندن هم نداره. 20:20 یکم شهریور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 23 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان #پانصد و پنجاه و ششمین متن نیمهشب وقتی یه سریال رو تموم میکنم عمیقا ناراحت میشم. انگار با کلی آدم دوست شدی باهاشون زندگی کردی گفتی خندیدی ناراحت شدی اشک ریختی از تموم لحظه های زندگیشون خبر داشتی و یهو باید با همشون خدافظی کنی اونم برای همیشه. و این خیلی بده. 1:01 یکم شهریور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در 24 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان #پانصد و پنجاه و هفتمین متن نیمهشب موسیقی واقعا چیز عجیبیه... نه باهات حرف میزنه، نه بغلت میکنه! نه دستتو میگیره... اما گاهی اوقات بیشتر از هر کسی آرومت میکنه. 12:12 دوم شهریور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در یکشنبه در 13:39 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 13:39 #پانصد و پنجاه و هشتمین متن نیمهشب ناراحت میشم وقتی مجبورم بگم «باشه اوکیه» درحالی که دلم میخواد صندلی رو پرت کنم سمتشون. 17:17 دوم شهریور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در یکشنبه در 21:14 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 21:14 #پانصد و پنجاه و نهمین متن نیمهشب امشب و ویژه از خدا ممنونم... خیلی بهم خوش گذشت و به یکی از چیزایی که توی دلم بود رسیدم و یکمم که شده حسش کردم... خدایا دمت گرم، خیلی مشتی هستی:) 1:01 دوم شهریور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در دوشنبه در 10:15 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 10:15 #پانصد و شصتمین متن نیمهشب به عنوان یه دوست من هیچ وقت از شنیدن غر غرات خسته نمیشم، من از این جمله "من نمیخوام با داستانهای تکراری زندگیم حوصلهات رو سر ببرم." متنفرم، اگه چیزی ناراحتت کرده حتی اگه تکراریه، با من حرف بزن، بهم زنگ بزن، پیام بده، هر موقع از روز من پیشتم. هواتو دارم. همیشه روم حساب کن. 14:14 سوم شهریور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در دوشنبه در 13:19 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 13:19 #پانصد و شصت و یکمین متن نیمهشب دلم میخواد برم انبار اداره پست، بسته ها رو یکی یکی باز کنم هرچی خوشم اومد بردارم 17:17 سوم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در سهشنبه در 07:34 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 07:34 #پانصد و شصت و دومین متن نیمهشب بخاطر بلاتکلیفی خودت، از احساساتِ بچه مردم استفاده نکن! آدمها قرار نیست بهایِ زخمی را بدهند که خودشان به تو نزدهاند 11:11 چهارم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در سهشنبه در 16:21 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 16:21 #پانصد و شصت و سومین متن نیمهشب من آدمایی رو از زندگیم حذف کردم که میترسیدم یه روز نتونم بدون اونا زندگی کنم... منم از چی میترسونی؟؟ 20:20 چهارم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در چهارشنبه در 07:53 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 07:53 #پانصد و شصت و چهارمین متن نیمهشب هر وقت تونستی داستانت رو طوری تعریف کنی که میان صحبتهات، چشمات پر از اشک نشه ، اون روز دیگه ( جای زخمهات) خوب شده... 12:12 پنجم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در چهارشنبه در 10:25 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 10:25 #پانصد و شصت و هشتمین متن نیمهشب می پرسی چرا تنهاییمو ترجیح می دم؟ میخوام اعتراف کنم : میترسم از اینکه بخاطرت از دایره ی اَمنم بیرون بیام و تو اونی نباشی که باید باشی. 14:14 پنجم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در چهارشنبه در 14:16 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 14:16 #پانصد و شصت و نهمین متن نیمهشب هنگامی که داشتم باورش میکردم... چاقویش را محکم در سینهام فرو کرد. 18:18 پنجم شهریور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در چهارشنبه در 21:39 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:39 #پانصد و هفتادمین متن نیمهشب دلم انگار میخواد یکسریا رو دوباره باور کنه اما اینقدر توی زندگیم آدمای نادرست اومدن که ناخواسته از همه آدمایی که میخوان بهم نزدیک بشن، فاصله میگیرم. شاید آدمای خوبی باشن ولی واقعا بهشون اعتماد ندارم... 2:02 پنجم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در پنجشنبه در 10:41 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 10:41 #پانصد و هفتاد و یکمین متن نیمهشب من نمیدونم چرا اینجوریه!!! اونی که وایب خوبی هم میده و انگار آدم خوبیه، جاهای مهم دیگه زندگیش میلنگه:) این دیگه چه مدلشه خدایا؟! 14:14 ششم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در پنجشنبه در 16:48 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 16:48 #پانصد و هفتاد و دومین متن نیمهشب بیش از حد فکر کردن همیشه به حل مشکلات کمک نمیکنه؛ بلکه بیشتر به استرس و اضطراب دامن میزنه. گاهی بهترین تصمیم اینه که هیچ تصمیمی نگیری! 20:20 ششم شهریور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در پنجشنبه در 18:04 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 18:04 #پانصد و هفتاد و سومین متن نیمهشب خودت را بخاطر زودتر نفهمیدن چیزی که فقط زمان میتونست بهت بفهمونه... بیخش عزیزم... 22:22 ششم شهریور لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,326 ارسال شده در دیروز در 08:54 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:54 #پانصد و هفتاد و چهارمین متن نیمهشب یک نصیحت به برادران: اگر تا حد خوبی از دختری خوشتون اومد، سعی کنید بمونید باهاش و فکر نکنید جایی براتون ریدن. 13:13 هفتم شهریور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری