نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 13 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان #پانصد و بیست و دومین متن نیمهشب تو میتونی هول باشی... هر روز با یکی باشی، زندگی خودته و به کسی مربوط نیست... اما... خواهشاً، ملتمسا، سمت کسی که یه عمر سالم زندگی کرده تا قلب و روحش دست نخورده باقی بمونه، نرو! دنبال یکی مثل خودت باش. چه دختر چه پسر 12:12 بیست و دوم مرداد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 13 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان #پانصد و بیست و سومین متن نیمهشب آدما توی حرف خیلی خوبن... ببین کی مراقب قلبته! 13:13 بیست و دوم مرداد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 13 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان #پانصد و بیست و چهارمین متن نیمهشب بعضی آدما از قصه بیرون میرن ولی از دلش نه سالها میگذره...همه چیز عوض میشه... اما بعضی احساسات، همون جایی میمونن که از اول بودن... مثل جایی که دامبلدور به سِوِروس اسنیپ گفت: ـ after all this time اسنیپ هم گفت: ـ always 16:16 بیست و دوم مرداد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 13 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان #پانصد و بیست و پنجمین متن نیمهشب واقعا بدترین کاری که میتونید با من بکنید اینه که ناامیدم کنید؛ عصبانی و ناراحت نه، ناامید. وقتی از کسی ناامید میشم یه چراغی که تو دلم واسهش روشن کردم خاموش میشه و یه بخشی از قلب منم تاریک میشه. 19:19 بیست و دوم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 14 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان #پانصد و بیست و ششمین متن نیمهشب معمولا به کسایی که دوستشون داری بیشتر از یک بار فرصت میدی، این حس که هنوز انگار نمیخوای از دستشون بدی با اینکه میدونی لیاقتشو ندارن؛ این غمگین کنندهترین ضعف یه آدمه. 13:13 بیست و سوم مرداد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 14 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان #پانصد و بیست و هفتمین متن نیمهشب گاهی اوقات اینجوریه که طرف واقعا دوست نداره. فقط میدونه که تو آدم خوبی هستی، و نمیخواد ببینه اون عشقی که بهش دادی رو به کسِ دیگهای بدی؛ همین. 17:17 بیست و سوم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 14 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان #پانصد و بیست و هشتمین متن نیمهشب من اگه آدمی مثل خودم تو زندگیم بود، امامزاده به امامزاده براش شما روشن میکردم ادعایی نیست ولی هر کسی ذات خودشو خیلی خوب میشناسه:) 22:22 بیست و سوم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 15 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان #پانصد و بیست و نهمین متن نیمهشب من نمیفهمم واقعا! مگه هر کسی مجرده، بدبخته؟؟! چرا تو عروسیا میگن ایشالا قسمت تو، ایشالا تو هم خوشبخت بشی؟! انگاری ازدواج یه چیز عجیبیه و نصیب هر کسی نمیشه! و اینایی که عروسی گرفتن خیلی کار مهمی انجام دادن. 13:13 بیست و چهارم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 15 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان #پانصد و سیامین متن نیمهشب اون دخترایی که باباهای مهربون ندارن و نازشون و نمیکشن، تو یه مرحله دیگه از جنگیدن و دوام آوردن قرار دارن... فکر کن مدام تو خونه فحش و تحقیر بشنوی زیرحرفاش له بشی؛ بعد بیای تو اتاقت بشینی خودتو بغل کنی و به خودت دلگرمی بدی و هزاران حرف خوب به خودت بزنی که دلتو بغل کنی و نذاری این حرفا تو عمقش بشینه و اعتماد بنفست خدشهدار بشه... 19:19 بیست و چهارم مرداد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 15 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان #پانصد و سی و یکمین متن نیمهشب فکر میکنم غم زیاد منتهی میشه به خستگی، مثلا من الان نه ناراحتم، نه افسردهام، فقط خستهام از همه چی. و شونه هام بینهایت درد میکنه:((( 23:23 بیست و چهارم مرداد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 16 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان #پانصد و سی و دومین متن نیمهشب از نظر روابط اجتماعی ترجیحم همیشه بر این هست که به گربهها سلام کنم فقط. 12:12 بیست و پنجم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 16 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان #پانصد و سی و سومین متن نیمهشب در برابر كسی كه حاضر نيست بپذیرد چگونه به تو آسيب زده است، هيچ وظيفه ای براى بخشيدن ندارى. 15:15 بیست و پنجم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 16 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان #پانصد و سی و چهارمین متن نیمهشب آخرش يكيو ميخواى كه داغون و له و خستت هم بخواد و کنارش خود واقعیت باشی وگرنه خيابون پره از کسایی كه مسابقه كى از همه قشنگتره راه انداختن. 20:20 بیست و چهارم مرداد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 16 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان #پانصد و سی و پنجمین متن نیمهشب بعضیا بهم میگن چرا هیچ رابطهایی رو شروع نکرده، تموم میکنی؟؟! منم در جواب میگم چون اگه یه رابطه قرار نیست به ازدواج ختم بشه چرا اصلا باید شروعش کنی!؟ من هدفم یه زندگی مشترک و تشکیل خانوادت نه لحظات زودگذر و بودن کنار آدمی که همش شک دارم قراره کنارم بمونه یا نه! 22:22 بیست و چهارم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 17 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان #پانصد و سی و ششمین متن نیمهشب اتفاقا خانواده خیلی مهمه، رفتارش تو خیابون مهمه، نوع حرف زدنش مهمه، رفتارش با حیوون ها مهمه، دوستای دورش مهمه، اینکه با کسی که براش منفعتی نداره چطور رفتار میکنه مهمه، کنترل موقع عصبانیتش مهمه، شخصیت هر کسی از همین جزئیات شروع میشه، همه ی جزئیات یه آدم مهمه. 12:12 بیست و ششم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 17 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان #پانصد و سی و هفتمین متن نیمهشب تو حرفتو میزنی و میری، من میمونم و معده درد و اورثینک. 15:15 بیست و ششم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 17 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان #پانصد و سی و هشتمین متن نیمهشب من خیلی “چرا” پرسنم. همیشه باید بدونم چرا؛ چرا اون تصمیم رو گرفتی، چرا اون حرفو زدی، چرا اونطوری رفتار کردی و کلی چراهای دیگه. فهمیدنِ آدمای موردعلاقم چیزیه که هیچوقت ازش سیر نمیشم. 18:18 بیست و ششم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 18 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان #پانصد و سی و نهمین متن نیمهشب شما چه توپر باشی چه اسکینی، چه ورزش کنی چه نکنی، چه سفید باشی چه سبزه، چه خوب غذا بخوری چه بد، اصن هرکاری کنی. همیشه تاکید میکنم همیشه دست کم یه نخاله تو زندگیت پیدا می کنی که میخواد بهت حس منفی بده. 12:12 بیست و هفتم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 18 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان #پانصد و چهلمین متن نیمهشب یهو به خودم اومدم و دیدم چه اتفاقات تلخ ناامید کنندهایی رو پشت سر گذاشتم و اینجور دووم آوردم!! واقعا آفرین به روحیه ام 13:13 بیست و هفتم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 18 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان #پانصد و چهل و یکمین متن نیمهشب بزرگترین خستگیِ زندگی از کار زیاد نمیاد، از فکر کردن به چیزیه که میدونی باید رهاش کنی ولی هنوز دلت کوتاه نمیاد.. 20:20 بیست و هفتم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 18 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان #پانصد و چهل و دومین متن نیمهشب با هر كس كه مىنشستم از اميد حرف مىزدم حتّی وقتی كه ذرهاى اميد درونم نمانده بود 21:21 بیست و هفتم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 19 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان #پانصد و چهل و سومین متن نیمهشب شاید باورتون نشه اما... آدما ميتونن تا خرخره دلتنگ يه نفر باشن ولى هيچوقت دوباره نزديكش نشن... 13:13 بیست و هشتم مرداد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 19 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان #پانصد و چهل و چهارمین متن نیمهشب امنیت عاطفی توی رابطه واقعا مهمه؛ یعنی بدونی حتی وقتی اشتباه کردی، قراره درباره "رفتارت" حرف زده بشه، نه اینکه کل وجود و هویتت زیر سوال بره و رها بشی. 18:18 بیست و هشتم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 20 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان #پانصد و چهل و پنجمین متن نیمهشب اگه چیزایی که تو کتابخونه نیمه شب نوشته راست باشه، یعنی همه ما تو حالت خلسه قبل اینکه روحمون کامل از بدنمون خارج بشه؛ میتونیم توی کتاب حسرت ببینیم اگه انتخابهای دیگه میکردیم زندگیمون چگونه رقم میخورد!! 11:11 بیست و نهم مرداد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,329 ارسال شده در 20 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان #پانصد و چهل و ششمین متن نیمهشب بدون ادا بهتون بگم که تنهاییه من انتخابمه... تا از شرکت تو سیرم آدمای دورو اطرافم در امان باشم:) 2:02 بیست و نهم مرداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری