نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 27 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر #چهارصد و هفتاد و دومین متن نیمهشب - دخترِ زیبایِ من، زندگی کوتاه تر از آن است که از ترسِ مردم و حرفهایِ گزافهشان، خودِ واقعیات نباشی. پس آزاد و رها موهایت را به دستِ باد و دستهایت را به دستِ من بسپار تا با هم؛ زندگی را واقعاً زندگی کنیم. 12:12 پنجم مرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 27 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر #چهارصد و هفتاد و سومین متن نیمهشب من که نمیمیرم اگه بخوای تو از اینجا بری... چون میدونستم که تو از اول راه مسافری... شاید نفهمیدی که من بی آنکه تو چیزی بگی سپردمت دست خدا که بیخدافظی نری... غصهی راهمو نخور؛ شاید همینجا بمونم... شاید به مقصد رسیدم... 13:13 پنجم مرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 27 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر #چهارصد و هفتاد و چهارمین متن نیمهشب از چی نمیتونی مووآن کنی عزیزم؟! از محبت که نمیکرد؟ از تلاشی که نکرد؟ از عرضهایی که نداشت؟؟ از آرامش و حس امنیتی که بهت نمیداد؟ از چی؟؟؟ 18:18 پنجم مرداد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 27 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر #چهارصد و هفتاد و پنجمین متن نیمهشب انگار این قانون دنیاست... اونکه عاشقه همیشه تنهاست... عشقِ واقعی فقط توی رویاست... خستم، من دیگه از همه خستم... من درِ قلبمُ بستم، از این به بعد تنهام. میرم یه جایِ دیگه که شاید، بتونم اونجا راحت کم کنم از دردام... 23:23 پنجم مرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 28 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر #چهارصد و هفتاد و ششمین متن نیمهشب همون خط قرمزی که اولش نادیدش گرفتی،همون دلیل تموم شدن همه چیز میشه. 15:15 ششم مرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 28 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر #چهارصد و هفتاد و هفتمین متن نیمهشب آدم امن: یعنی کسی که کنارش لازم نباشه نقش بازی کنی یا خودت رو سانسور کنی؛ همونجوری که هستی، با همهی خوبیها، بدیها، ترسها و احساساتت، خودت باشی آدم امن کسیه که هرچی براش تعریف میکنی، به جای قضاوت کردن، سعی میکنه بفهمتت، وقتی باهاش درد و دل میکنی، حرفهات رو ذخیره نمیکنه که یه روز وسط دعوا یا دلخوری، علیه خودت ازشون استفاده کنه آدم امن یعنی یه آدم قابل اعتماد؛ کسی که پشتت باشه، تکیهگاهت باشه و کنار اون، بیشتر از هر چیزی، احساس امنیت و آرامش کنی، نه استرس و نگرانی آدم امن، نقطهضعفهات رو به سلاح تبدیل نمیکنه و اعتمادی که بهش کردی رو امانت میدونه حتی اگه یه روز راههاتون از هم جدا بشه یا رابطهتون تموم بشه، رازها و حرفهایی که فقط به اون سپردی، همونجا پیش خودش میمونه، و آخرش، شاید قشنگترین تعریف آدم امن این باشه: آدم امن کسی نیست که هیچوقت ازت ناراحت نشه؛ آدم امن کسیه که حتی وقتی ازت ناراحته، باز هم امنیتت رو ازت نمیگیره 20:20 ششم مرداد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 28 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر #چهارصد و هفتاد و هشتمین متن نیمهشب من برای نگه داشتن آدما التماس نمیکنم... حضوره من یه امتیازه... اگه نخواستیش؛ با لایقتر از تو معاملهاش میکنم. 1:01 ششم مرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 29 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر #چهارصد و هفتاد و نهمین متن نیمهشب تلخ ترین حقیقت اینه که ارزش واقعی آدما رو وقتی میفهمیم که دیگه اُمیدی به برگشتشون نمونده؛ برای همینه که وقتی از زندگی کسی فاصله گرفتم از روی خشم نبوده بلکه از روی یقین بوده. من همیشه قبل از رفتن، تمام دلیلمو برای موندن خرج میکنم. برای همینه که وقتی میرم دیگه پشتِ سَرِ خودمو نگاه نمیکنم. 12:12 هفتم مرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 29 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر #چهارصد و هشتادمین متن نیمهشب انتقام همیشه فریاد زدن نیست... گاهی بزرگترین انتقام این است که دیگر هیچ تلاشی برای کسی نکنی! 20:20 هفتم مرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 30 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر #چهارصد و هشتاد و یکمین متن نیمهشب تو خوشت میآد از دیگران مراقبت کنی ؛ چون اون بخشی از وجودِ خودت رو التیام میده که یه روزی نیاز داشت یکی ازش مراقبت کنه ولی نشد. 12:12 هشتم مرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 30 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر (ویرایش شده) #چهارصد و هشتاد و دومین متن نیمهشب بنظرم که قشنگترین تعهد تو انیمیشن عروس مرده بود. اونجا که ویکتور به امیلی گفت: ـ با این دست غمهایت را کنار خواهم زد، فنجانت خالی نخواهد ماند چون نوشیدنیات میشوم و با این شمع چراغ راهت در تاریکی خواهم بود. 14:14 هشتم مرداد ویرایش شده 30 مهر توسط QAZAL 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 30 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر #چهارصد و هشتاد و سومین متن نیمهشب اتفاقا نجات دهنده اصلی تو آیینه نیست... باباهایی هستن که کسی جرئت نکرده دخترشون و اذیت کنه! قهرمان اصلی زندگی همچین باباهایی هستن، اگه دارید قدرشونو بدونین:)) 23:23 هشتم مرداد 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 31 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مهر #چهارصد و هشتاد و چهارمین متن نیمهشب یکی استوری گذاشته بود: هر وقت دلت برای خاطرهها تنگ شد؛ بیاحترامیها و نادیده گرفته شدن و به خاطر بیار. همینقدر درست واقعا:) 11:11 نهم مرداد 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 31 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مهر #چهارصد و هشتاد و پنجمین متن نیمهشب تو قرار نیست یهو فراموشش کنی! اینقدر دلتنگی میکشی و تو خودت مچاله میشی؛ تا بالاخره یه روز صبح از خواب بیدار میشی و میبینی هیچ حسی بهش نداری:) 18:18 نهم مرداد 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 31 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مهر #چهارصد و هشتاد و ششمین متن نیمهشب برگشتن از راهی که با ذوق رفتم بدترین چیزی بود که تجربه کردم... 23:23 نهم مرداد 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 1 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان #چهارصد و هشتاد و هفتمین متن نیمهشب برا میگرنم یکی از قرصایی که دکتر داده بود فلوکستین بود حدودا دوسال مصرف کردم و با مشورت خودش قط کردم اخیرا، بعد من فک میکردم دوزش چون زیاد نیست روم اثری نداره ولی الان از غمهایی که یهو روم چمبره میزنه میفهمم چقد موثر بود چون تو این دوسال خیلی به یه ورم بود زندگی و چالشاش... 12:12 دهم مرداد 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 1 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان #چهارصد و هشتاد و هشتمین متن نیمهشب من دلم نمیخواد برام تبدیل به حسرت بشی. دلم نمیخواد فقط یه خاطرهی دور بشی. دلم نمیخواد رویا بشی، آرزو بشی. دلم میخواد همیشه وقتی اسمت رو میارم خودت هم باشی. درست همینجا کنار خودم. 20:20 دهم مرداد 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 2 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان (ویرایش شده) #چهارصد و هشتاد و نهمین متن نیمهشب درس امشب: در مراقبت از قلبتان با بقیه تعارف نداشته باشید. 19:19 یازدهم مرداد ویرایش شده 4 آبان توسط QAZAL 5 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 2 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان #چهارصد و نودمین متن نیمهشب وقتی دلم تنگ میشه... تمام تنم درد میگیره... شاید دلتنگی فقط در قلب جا نمیشود. به استخوانها هم میرسد. 23:23 یازدهم مرداد 5 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 3 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان #چهارصد و نود و یکمین متن نیمهشب بعضی آدما یجور دیگه به دلت میشینن... با اینکه هیچوقت ندیدیشون و شاید اونقدر نمیشناسیشون، اما یجوری از خوشحالیت خوشحال میشن و از موفقیتات ذوق میکنن که دوست داری محکم و از صمیم قلب بغلشون کنی و بگی: ـ مرسی که بهم ثابت میکنی دنیا هنوزم آدمای مهربون و خوبی داره. اینجا برای من پُز از این آدما بود و یجورایی پناهگاه من محسوب میشه. خوشحالم که پیدات کردم نودهشتیا. 12:12 دوازدهم مرداد 2 5 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 3 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان #چهارصد و نود و دومین متن نیمهشب قطع ارتباط کردن با من، یکی از بیدردسرترین کار دنیاست. کافیه دیگه بهم پیام ندی و باهام حرف نزنی، منم دقیقا همون کارو میکنم. 00:00 دوازدهم مرداد 1 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 4 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان #چهارصد و نود و سومین متن نیمهشب امروز یکی تو باشگاه ازم پرسید: ـ وزنهات سنگین نیست برات؟؟ در جوابش لبخند زدم اما تو دلم گفتم: ـ برای من هیچ وزنهایی سنگین تر از بلند کردن خودم تو روزای ناراحتی و ناامیدی نیست... 14:14 سیزدهم مرداد 2 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 4 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان #چهارصد و نود و چهارمین متن نیمهشب به آغازها اعتماد نکن... حقیقت در آخرین لحظات گفته میشود. 21:21 سیزدهم مرداد 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 5 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان #چهارصد و نود و پنجمین متن نیمهشب من میدونم که از پَسِ این درد هم برمیام اما قبلش باید راجبش تو دفترم و سایت نودوهشتیا بنویسم... 14:14 چهاردهم مرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 5,493 ارسال شده در 5 آبان سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان #چهارصد و نود و ششمین متن نیمهشب چرا واقعا کسایی که باهاشون حال میکنی و وایب خوبی ازشون میگیری، ازت دورن؟؟ کاش دنیات اینقدر ناعادلانه نبود:((( 18:18 چهاردهم مرداد 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری