نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در یکشنبه در 19:04 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 19:04 #چهارصد و چهل و نهمین متن نیمهشب آدمیزاد واقعا عجیبه! یه روزی فکر میکردم که اگه برگرده؛ خوشحال میشم و زمین و زمان و بهم میریزم اما الان که بعد اینهمه مدت غیرمستقیم داره چراغ سبزاشو نشون میده حتی دلم نمیخواد که باهاش تو یه خیابون قرار بگیرم و ببینمش و حتی صداشو بشنوم. بقول بابک جهانبخش اونی که بهت بدی کرده حتما یه روزی پشیمون میشه و برمیگرده اما دیگه چه فایدهایی داره؟! من دیگه آدم کامبک به گذشته نیستم. 23:23 بیست و دوم تیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در دیروز در 08:40 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:40 #چهارصد و پنجاهمین متن نیمهشب من به تو نباختم، به اون تصویر قشنگی باختم که خودم ازت تو ذهنم ساخته بودم... 12:12 بیست و سوم تیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 14 ساعت قبل سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل #چهارصد و پنجاه و یکمین متن نیمهشب دیگر نمیخواهم غصه بخورم. هرچیز شده، باید میشده و هرچیز نشده، نباید میشده، میخواهم بعد از این زیاد فکر نکنم و زیاد دقیق نباشم و زیاد توجه نکنم... میخواهم آرام باشم؛ مگر چقدر زنده میمانم که تمام عمرم به فکر و خیال بگذرد؟! 11:11 بیست و چهارم تیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 8 ساعت قبل سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل #چهارصد و پنجاه و دومین متن نیمهشب از رها كردن نترس ... هیچکس نميتونه چیزی كه مال توئه رو ازت بگیره ؛ وتمام دنيا نميتونن چیزی كه مال تو نيست رو حفظ كنن همینقدر ساده و قشنگ 17:17 بیست و چهارم تیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 3 ساعت قبل سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل #چهارصد و پنجاه و سومین متن نیمهشب به قول آقای چاپلین کم باش، اصلاً هم نگران کم شدنت نباش؛ آن کس که اگر کم باشی گُمت کند همانیست که اگر زیاد باشی حیفت میکند. 22:22 بیست و چهارم تیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری