نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 3 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر #چهارصد و بیست و چهارمین متن نیمهشب یادت باشه، تا خودت نخوای؛ هیچکس نمیتونه زندگی قشنگت رو خراب کنه، آرامش رو توی خودت پیدا کن و یادت باشه خدا همیشه مواظبته .. 22:22 دوازدهم تیر 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 3 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر #چهارصد و بیست و پنجمین متن نیمهشب یه وقتایی چیزایی که دو دستی چسبیده بودی رو خودت دو دستی تحویل میدی، بحث بحثِ ارزشه و زمان. 00:00 دوازدهم تیر 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 4 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر #چهارصد و بیست و ششمین متن نیمهشب عزیزِ من؛ تو زنی هستی که چشمانی دلربا، قلبی سرشار از عشق و روحی لطیف و زیبا داری… تو هرگز برای اینهمه رنج ساخته نشده بودی؛ اما افسوس که اهلِ خاورمیانه بودنت، آن دخترِ کوچکِ دورنت را که پر از شوقِ زیستن بود، خسته و فرسوده کرده است. 14:14 سیزدهم تیر 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 4 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر #چهارصد و بیست و هفتمین متن نیمهشب هر چی سنت بالاتر میره تازه میفهمی در برابر مشکلات دیگه، شکست عشقی پیش پا افتاده ترین مسئلهایه که میتونی تو زندگیت بابتش ناراحت باشی 19:19 سیزدهم تیر 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 5 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر #چهارصد و بیست و هشتمین متن نیمهشب شما لايق كسی نيستين كه برگرده، لايق كسی هستين كه هیچوقت نره... 12:12 چهاردهم تیر 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 5 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر #چهارصد و بیست و نهمین متن نیمهشب شبی که مجبور شدی اون تصمیم رو بگیری، فقط خودت میدونی که چی بهت گذشت. 13:13 چهاردهم تیر 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 5 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر #چهارصد و سیامین متن نیمهشب آدمی که من براش مهم باشم، بهم احترام میذاره. آدمی که من براش مهم باشم، بهم حس امنیت میده. آدمی که من براش مهم باشم، ازم چیزیو مخفی نمیکنه. آدمی که من براش مهم باشم، نمیتونه راحت از دستم بده. آدمی که من براش مهم باشم،هرکاری میکنه تا خوشحالم کنه. آدمی که من براش مهم باشم، اگه ناراحتم کنه هرکاری میکنه تا از دلم دراره. آدمی که من براش مهم باشم، نمیتونه از حالم برای مدت طولانی بی خبر باشه. ”آدمی که من براش مهم باشم با کاراش بهم نشون میده که برام ارزش قائله،نه حرفاش“. 20:20 چهاردهم تیر 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 6 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر #چهارصد و سی و یکمین متن نیمهشب تو هیچوقت نمیتونی بگی من کنارت نبودم، چون من پیشت موندم حتی وقتی که میدونستم باید برم. 10:10 پانزدهم تیر 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 6 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر #چهارصد و سی و دومین متن نیمهشب نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یا نه؛ ولی من اصلا حد وسط ندارم، یا یکیو انقد دوست دارم که رو کوچک ترین کارش حساسم؛ یا اصلا زنده مرده طرف برام اهمیتی نداره. 13:13 پانزدهم تیر 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 6 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر #چهارصد و سی و سومین متن نیمهشب جورى حرف میزنى كه انگار نمیخواى ازدستم بدى، ولى طورى رفتار میکنی انگار نمیخواى نگهم دارى. 18:18 پانزدهم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 6 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر #چهارصد و سی و چهارمین متن نیمهشب بگذار سقوط كنی ؛ آنچه بايد فرو بريزد، خود تو نيستی توهمى است كه به آن چنگ زده اى. 1:01 پانزدهم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 7 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر #چهارصد و سی و پنجمین متن نیمهشب من بسیار لذت میبرم؛ از کافئین ،ورزش زیاد ،مشغول بودن به کار و راحت کنار گذاشتن آدمایی که ناراحتم میکنن! 12:12 شانزدهم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 7 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر #چهارصد و سی و ششمین متن نیمهشب قلبم : ولی اون آدم بدی نیستا، فقط خودش هم زخمیه! مغزم: درسته اونم زخمیه اما آیا زخمهای اون این حق و بهش میده که تو رو هم زخمی کنه؟! 21:21 شانزدهم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 8 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر #چهارصد و سی و هفتمین متن نیمهشب یکی زنگ زد گفت «خانوم یه عرضی داشتم»، ترسیدم گفتم «بفرمایید» گفت «راننده اسنپم، شما دو روز قبل سوار ماشین من شدید درسته؟» گفتم حتما عاشقم شده، گفتم «بله امرتون؟» گفت «پنج ستاره دادید دیگه؟» و اون لحظه فقط قیافهام:/// 12:12 هفدهم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 8 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر #چهارصد و سی و هشتمین متن نیمهشب امروز از کنار یه غریبه رد شدم ، اسمشو ، تاریخ تولدشو ، غذای مورد علاقشو ، رازها و ترساشو میدونستم ، حتی دوسشم داشتم . جالب بود . 18:18 هفدهم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 9 مهر سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر #چهارصد و سی و نهمین متن نیمهشب اگه شبی که بهت نیاز داشتم؛ بدون تو صبح شد!! میخوام که صبحش گورتو گم کرده باشی:) 13:13 هجدهم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در پنجشنبه در 09:20 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 09:20 #چهارصد و چهلمین متن نیمهشب چیزی که با تلاش کردنت درست نشد رو با رها کردن، تمومش کن! 13:13 نوزدهم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در جمعه در 09:06 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 09:06 #چهارصد و چهل و یکمین متن نیمهشب ببین بذار یه اعترافی بهت بکنم... من بعضی اوقات عمدا درو میبندم و اگه تو بخاطر من اون درو نشکونی، آدم من نیستی:) 13:13 بیستم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در جمعه در 15:39 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 15:39 #چهارصد و چهل و دومین متن نیمهشب ولی بنظرم من همون آدمی که جرئت کرد عاشق بشه و دلش و وسط بذاره؛ جرئت رها کردن رو هم داره. 19:19 بیستم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در جمعه در 21:05 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:05 #چهارصد و چهل و سومین متن نیمهشب معمولا اگه تونستی با تمام وجودت دوسش داشته باشی؛ میتونی بعد از پایانش هم دوباره خودتو جمع و جور کنی و از نو شروع کنی. 1:01 بیستم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در شنبه در 08:04 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 08:04 #چهارصد و چهل و چهارمین متن نیمهشب الان دیگه خوشگل و خوشتیپ زیاد شده مهربون و امن باشید لطفا 12:12 بیست و یکم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در شنبه در 16:51 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:51 #چهارصد و چهل و پنجمین متن نیمهشب با معلق نگه داشتن و فرار کردن، شاید زمان خداحافظی را به تعویق بیندازیم اما رنج را بزرگتر خواهیم کرد. 20:20 بیست و یکم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در شنبه در 20:59 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 20:59 #چهارصد . چهل و ششمین متن نیمهشب برای ما هیچ از دست دادنی وجود نداره. چون یا هدایت میشید یا محافظت. جز این دو، حالت دیگهایی وجود نداره. 1:01 بیست و یکم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در یکشنبه در 08:26 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 08:26 #چهارصد و چهل و هفتمین متن نیمهشب اگه یکم فاصله بگیری میبینی که اینهمه مدت، فقط داشتی به یه گل مُرده آب میدادی. 12:12 بیست و دوم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در یکشنبه در 10:10 سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 10:10 #چهارصد و چهل و هشتمین متن نیمهشب من قهر کردم تا ببینم چی رو برای آشتی کردن تلاش میکنی؛ یهو به خودم اومدم و دیدم که رابطمون تموم شد:) 14:14 بیست و دوم تیر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری