نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 31 مرداد سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد #سیصد و چهل و پنجمین متن نیمهشب زندگیت و بکن ، اون پیام ریسکی رو بفرست ، گریه کن ، عاشق شو ، حذف کن ، اشتباه کن ، همه ش جزئی از مسیره 21:21 دهم خرداد 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 1 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور #سیصد و چهل و ششمین متن نیمهشب میدونید چرا خانوادههای ایرانی افسردگی بچههاشونو نمیفهمن؟ چون علائمی که همه جای دنیا نشوندهندهی افسردگی شدیده واسه اینا سربهزیری و بچهی صالح بودن محسوب میشه . اینکه همش خونه باشیم و با دوستامون وقت نگذرونیم و مسافرت نریم و ساکت و کم حرف باشیم و به خودمون نرسیم و ... 13:13 یازدهم خرداد 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 1 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور #سیصد و چهل و هفتمین متن نیمهشب یه افسانه ژاپنی هست که میگه: اگه به اتوبوس نرسیدی، حتما از یه تصادف جا موندی! اگه کسی ترکت کرد، شاید داشت جا رو برای کسی که قراره وارد زندگیت بشه، باز میکرد بنظرم گاهی جهان پشت چیزی که در نظر اول بدشانسی میاد، داره ازت محافظت میکنه. به مسیرهای غیرمنتظره اعتماد کن! 19:19 یازدهم خرداد 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 1 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور #سیصد و چهل و هشتمین متن نیمه شب واقعا آدمایی که یکاری برات انجام میدن بعد تو چشمت نگاه میکنن و بهت میگن: بهت قول داده بودم، یه جور دیگه تو قلبم جا باز میکنن. 22:22 یازدهم خرداد 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 2 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور #سیصد و چهل و نهمین متن نیمهشب بعضی آدما نه اینکه بد باشن. اما برای آرامش تو مناسب نیستند. یاد بگیر فاصله بگیری، حتی اگه دلت بره براشون. آرامشت مهمتر از هر رابطهایه. 13:13 دوازدهم خرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 2 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور #سیصد و پنجاهمین متن نیمهشب دلم رخ دادن اتفاقی رو میخواد که حس کنم زندگی هنوز ارزشش رو داره. 22:22 دوازدهم خرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 3 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور #سیصد و پنجاه و یکمین متن نیمهشب ولی یه نفر هست که توش گیر میکنی، حتی بعد رفتنش!! شاید بهترین آدم زندگیت هم نبوده! شاید حتی بیشترین آسیب هم اون بهت زده باشه! اما بازم اون فرق داره! مووآن کردی اما انگار بخشی از تو رو با خودش برده! 14:14 سیزدهم خرداد 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 4 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور #سیصد و پنجاه و دومین متن نیمهشب فقط یادت بمونه که تو پروسه راضی نگه داشتن آدما، خودتو، احساستو، حقتو، روحتو ارزشتو فراموش نکنی! 11:11 چهاردهم خرداد 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 5 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور #سیصد و پنجاه و سومین متن نیمهشب تو سریال چشمانش دریای سیاه، گونش به عزیل میگه: ـ اگه بلایی سرت بیاد چی؟ عزیل میگه: ـ نمیاد! گونش: ـ از کجا اینقدر مطمئنی؟ عزیل: ـ چون اگه تو منتظرم من باشی، یعنی من برمیگردم، چون اگه تو منتظرم باشی من جایی که میرم بیشتر از خودم مراقبت میکنم. 11:11 پانزدهم خرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 6 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور #سیصد و پنجاه و چهارمین متن نیمهشب این قضیهای که میگن پولی که خودت در آوردیو دلت نمیاد راحت خرج کنی چرا رو من کار نمیکنه پس؟!! 10:10 شانزدهم خرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 6 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور #سیصد و شصتمین متن نیمهشب چقدر دلم میخواد باهات حرف بزنم، تو تراس خونه، چشم در چشم، کمی مست، تو تاریکی و سکوت نیمه شب با پس زمینه بارون یه موسیقی بیکلام و سیگار، چقدر دلم میخواد از زمین و زمان باهات حرف بزنم. 12:12 شانزدهم خرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 6 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور #سیصد و شصت و یکمین متن نیمهشب يه سريا هستن كافيه به چشمات نگاه كنن. حتی اگه كلی هم بخندی باز می گن چرا ناراحتی؟ همونايی كه حتی از نحوه ی تايپ كردنت تو چتا از سكوت كردنت و نگاهت می فهمن تو چته. “من به اونا می گم واقعی ترينام.” 21:21 شانزدهم خرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 7 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور #سیصد و شصت و دومین متن نیمهشب با او میتوانستم بعد از گریههای بلند، به چیزهای کوچک بخندم. 10:10 هفدهم خرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 7 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور #سیصد و شصت و سومین متن نیمهشب اگه وقتتو صرف دنبال کردن پروانه ها کنی اونا فرار میکنن؛ اما اگه وقتتو صرف ساختن یه باغ زیبا کنی، پروانه خودشون به سمتت میان. و اگه نیومدن تو حداقل یه باغ قشنگ داری. 18:18 هفدهم خرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 8 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور #سیصد و شصت و چهارمین متن نیمهشب آدم اگه بخواد بلده.... اگه نخواد هم بهونه بلده واقعا... 13:13 هفدهم خرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 8 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور #سیصد و شصت و پنجمین متن نیمهشب جیمی: بنظرت هابز زنده میمونه؟ لورنس: نه، اون مردهاست. با اون دستگاهها دارن زنده نگهش میدارن. جیمی: از کجا میدونی زنده نمیمونه؟! لورنس: چون کسی که خودکشی میکنه دیگه دلش نمیخواد زنده بشه! 20:20 هفدهم خرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 9 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور #سیصد و شصت و ششمین متن نیمهشب باد که میوزد، درخت خم میشود و برمیگردد سرِ جایش. تو گرفتارِ چه طوفانی شدی که به خودت هم برنگشتی؟ 12:12 نوزدهم خرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 9 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور #سیصد و شصت و هفتمین متن نیمهشب فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره. 21:21 نوزدهم خرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 10 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور #سیصد و شصت و هشتمین متن نیمهشب تو کتابخونه نیمه شب نورا به خودش میگه: شاید هدف زندگی، فقط زندگی کردنه... نه موفق شدن، نه خاص بودن! فقط بودن. 10:10 بیستم خرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 10 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور #سیصد و شصت و نهمین متن نیمهشب ولی من کم کم دارم به این نتیجه میرسم دختری که پدرش دوسش نداشته باشه و تو کل زندگیش تحقیرش کرده باشه رو، هیچکس دوست نداره. حتی اگه اون دختر تمام تلاششو بکنه که از خودش خوبی تو دل آدما بجا بذاره:(( نمیشه... 15:15 بیستم خرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 10 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور #سیصد و هفتادمین متن نیمهشب امروز دوباره دلم یه غم بینهایت داره... امیدوارم به خوابی طولانی برم و توی واقعیت تا سالیان سال چشمامو باز نکنم! 16:16 بیستم خرداد 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 11 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور #سیصد و هفتاد و یکمین متن نیمهشب من پذیرفته ام که گاهی ممکن است ما برای آدمها فقط پناگاهی باشیم تا زمانی که یک خانه امن پیدا کنند و بروند. 12:12 بیست و یکم خرداد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 11 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور #سیصد و هفتاد و دومین متن نیمهشب سیگارشو خاموش کرد و گفت: حق با تو بود؛ رفتنای واقعی خداحافظی ندارن. 20:20 بیست و یکم خرداد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 12 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور #سیصد و هفتاد و سومین متن نیمهشب زمانایی که حالم زیاد خوب نیست و میخوام سریعتر بخوابم تا لحظه بدم بگذره؛ یه رفیق دارم که برام قصه میخونه و اون لحظه من تمام غم زندگیم و فراموش میکنم. از همینجا بهت بگم : مرسی که هستی:)) 10:10 بیست و دوم خرداد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نویسنده اختصاصی QAZAL 4,893 ارسال شده در 13 شهریور سازنده نویسنده اختصاصی اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور #سیصد و هفتاد و چهارمین متن نیمهشب عاشق قطع ارتباط با اون دسته از آدماییم که فکر میکنن من همیشه هستم. 13:13 بیست و سوم خرداد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری