سایه مولوی ارسال شده در 18 فروردین ارسال شده در 18 فروردین (ویرایش شده) سلام و درود درخواست طراحی جلد دارم. ویرایش شده 18 فروردین توسط هانیه پروین 1
مدیر ارشد هانیه پروین ارسال شده در 18 فروردین مدیر ارشد ارسال شده در 18 فروردین 20 دقیقه قبل، سایه مولوی گفته است: سلام و درود درخواست طراحی جلد دارم. سلام جانم عکسهای پیشنهادیتونم رو هم ارسال کنید لطفا 1
مدیر ارشد زری گل ارسال شده در 18 فروردین مدیر ارشد ارسال شده در 18 فروردین 36 دقیقه قبل، سایه مولوی گفته است: نویسنده عزیز تا شب جلدتون آماده و براتون ارسال میشه. 1 1
سایه مولوی ارسال شده در 18 فروردین سازنده ارسال شده در 18 فروردین ۴ ساعت قبل، زری گل گفته است: نویسنده عزیز تا شب جلدتون آماده و براتون ارسال میشه. متشکرم.
مدیر ارشد زری گل ارسال شده در 19 فروردین مدیر ارشد ارسال شده در 19 فروردین @سایه مولوی خدمت شما نویسنده عزیز💚 3
سایه مولوی ارسال شده در 19 فروردین سازنده ارسال شده در 19 فروردین 3 ساعت قبل، زری گل گفته است: @سایه مولوی خدمت شما نویسنده عزیز💚 خیلی ممنونم.
مدیر ارشد زری گل ارسال شده در 19 فروردین مدیر ارشد ارسال شده در 19 فروردین 41 دقیقه قبل، سایه مولوی گفته است: خیلی ممنونم. خواهش میکنم عزیزم موفق باشید 1 1
ارسالهای توصیه شده