ماسو ارسال شده در 16 دی ارسال شده در 16 دی لطفا نظرتونو راجب مجموعه کتاب های خردم کن بگین سبک نوشتاریشو دوس دارین؟ نویسندشو چطور خانم طاهره مافی 3 نقل قول
مدیر ارشد هانیه پروین ارسال شده در 16 دی مدیر ارشد ارسال شده در 16 دی (ویرایش شده) اینکه نویسنده این مجموعه کتاب معروف یک رگهش ایرانی هست جدا باعث افتخار و اشتیاق من بود مجموعه خردم کن مهیج بود، در کنار کلیشههای دوست داشتنی که داشت، خط داستانی جالبش باعث میشد دلت نخواد کتاب رو رها کنی. انگار خانم طاهره مافی سلیقه قشر جوان رو بلده و چیزی نوشته که این سلیقه رو جوابگو باشه. در کنار طرفدارهای پروپاقرص این مجموعه، عده ای هم هستن که بنظرشون این مجموعه، مناسب قشر نوجوانه و بقولی، آش دهان سوزی نیست. اما من به شخصه نه اونقدر عاشق این مجموعه هستم که بخوام به کسی توصیهش کنم و نه اونقدر برام منفور نیست که بخوام جلوی کسی رو برای مطالعهش بگیرم. تجربه مهیج و رمانتیکی بود برام. ویرایش شده 16 دی توسط هانیه پروین 3 1 نقل قول
ماسو ارسال شده در 16 دی سازنده ارسال شده در 16 دی ۳۸ دقیقه قبل، هانیه پروین گفته است: اینکه نویسنده این مجموعه کتاب معروف یک رگهش ایرانی هست جدا باعث افتخار و اشتیاق من بود مجموعه خردم کن مهیج بود، در کنار کلیشههای دوست داشتنی که داشت، خط داستانی جالبش باعث میشد دلت نخواد کتاب رو رها کنی. انگار خانم طاهره مافی سلیقه قشر جوان رو بلده و چیزی نوشته که این سلیقه رو جوابگو باشه. در کنار طرفدارهای پروپاقرص این مجموعه، عده ای هم هستن که بنظرشون این مجموعه، مناسب قشر نوجوانه و بقولی، آش دهان سوزی نیست. اما من به شخصه نه اونقدر عاشق این مجموعه هستم که بخوام به کسی توصیهش کنم و نه اونقدر برام منفور نیست که بخوام جلوی کسی رو برای مطالعهش بگیرم. تجربه مهیج و رمانتیکی بود برام. بله در نظر بعضی ها خط خوردگی های ذهنی خانم مافی تو جلد خردم کن خیلی زیاد بوده من به شخصه تا کشفم کن خوندم تا الان و به نظرم کشفم کن تا الان خیلی بهتر بوده نسبت به بقیه جلد ها و داستان غنی تر شده بخصوص راجب وارنر که تو کشفم کن بیشتر شخصیتش نما پیدا کرد اما خب توصیفات خانم مافی خیلی زیاده و برای همونه که بعضی ها نمیتونن داستان اصلی رو از توصیفات جدا کنن و بخونن و کلمات گنگ هستن براشون 3 نقل قول
nastaran ارسال شده در 17 دی ارسال شده در 17 دی ۱۲ ساعت قبل، Taraneh گفته است: پول دستم اومد خریدم خوندم بهتون میگم https://98ia.net/product/خرید-کتاب-خردم-کن-اثر-طاهره-مافی-انتشار/ از سایت اصلی با تخفیف بخر 1 1 نقل قول
ماسو ارسال شده در 17 دی سازنده ارسال شده در 17 دی ۸ ساعت قبل، nastaran گفته است: https://98ia.net/product/خرید-کتاب-خردم-کن-اثر-طاهره-مافی-انتشار/ از سایت اصلی با تخفیف بخر من که همیشه pdf میخونم رایگان😁😁😁😁 1 نقل قول
ارسالهای توصیه شده