رفتن به مطلب
ثبت نام/ ورود ×
کارگاه آموزش رمان نویسی(ظرفیت 15 نفر) ×
انجمن نودهشتیا

ارسال‌های توصیه شده

• مدیر ارشد
ارسال شده در (ویرایش شده)

اینکه نویسنده این مجموعه کتاب معروف یک رگه‌ش ایرانی هست جدا باعث افتخار و اشتیاق من بود

مجموعه خردم کن مهیج بود، در کنار کلیشه‌های دوست داشتنی که داشت، خط داستانی جالبش باعث می‌شد دلت نخواد کتاب رو رها کنی.

انگار خانم طاهره مافی سلیقه قشر جوان رو بلده و چیزی نوشته که این سلیقه رو جوابگو باشه. در کنار طرفدارهای پروپاقرص این مجموعه، عده ای هم هستن که بنظرشون این مجموعه، مناسب قشر نوجوانه و بقولی، آش دهان سوزی نیست.

اما من به شخصه نه اونقدر عاشق این مجموعه هستم که بخوام به کسی توصیه‌ش کنم و نه اونقدر برام منفور نیست که بخوام جلوی کسی رو برای مطالعه‌ش بگیرم. تجربه مهیج و رمانتیکی بود برام.

ویرایش شده توسط هانیه پروین
ارسال شده در
۳۸ دقیقه قبل، هانیه پروین گفته است:

اینکه نویسنده این مجموعه کتاب معروف یک رگه‌ش ایرانی هست جدا باعث افتخار و اشتیاق من بود

مجموعه خردم کن مهیج بود، در کنار کلیشه‌های دوست داشتنی که داشت، خط داستانی جالبش باعث می‌شد دلت نخواد کتاب رو رها کنی.

انگار خانم طاهره مافی سلیقه قشر جوان رو بلده و چیزی نوشته که این سلیقه رو جوابگو باشه. در کنار طرفدارهای پروپاقرص این مجموعه، عده ای هم هستن که بنظرشون این مجموعه، مناسب قشر نوجوانه و بقولی، آش دهان سوزی نیست.

اما من به شخصه نه اونقدر عاشق این مجموعه هستم که بخوام به کسی توصیه‌ش کنم و نه اونقدر برام منفور نیست که بخوام جلوی کسی رو برای مطالعه‌ش بگیرم. تجربه مهیج و رمانتیکی بود برام.

بله در نظر بعضی ها خط خوردگی های ذهنی خانم مافی تو جلد خردم کن خیلی زیاد بوده من به شخصه تا کشفم کن خوندم تا الان و به نظرم کشفم کن تا الان خیلی بهتر بوده نسبت به بقیه جلد ها و داستان غنی تر شده بخصوص راجب وارنر که تو کشفم کن بیشتر شخصیتش نما پیدا کرد اما خب توصیفات خانم مافی خیلی زیاده و برای همونه که بعضی ها نمیتونن داستان اصلی رو از توصیفات جدا کنن و بخونن و کلمات گنگ هستن براشون

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...