Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 (ویرایش شده) آ.کلوناریس : این نامه را در قطار بخوان باز کردی اگر چمدانت را، دنبال خاطره هایی نگرد که هرگزنمی خواستی از تو جدا شوند. آن ها را من برداشتم تا سنگین نشود بارِ تو و جا باشد برای خاطرات جدیدت... ویرایش شده 6 آبان، 2025 توسط Taraneh 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 خانهات سرد است؟ خورشیدی در پاکت میگذارم و برایت پست میکنم. ستارهی کوچکی در کلمهای بگذار و به آسمانم روانه کن، بسیار تاریکم... -منوچهر آتشی 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 فقط میدانم که خسته هستم و هیچ چارهای هم ندارم و یا دارم اما حوصلهی کوچکترین اقدام حتی تکان دادن سرانگشتم را هم ندارم. -نامه صادق هدایت به شهید نورایی | ۱۱ تیرماه ۱۳۲۹ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 که قول داده ای و داده ام قوی باشیم؛ که قول داده ای و داده ام. ولی سخت است... -سید مهدی موسوی 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 گاهی وقتها بايد رفت، رفت، رفت... يک خيابان دراز را گرفت تا آخرين نفس رفت، پيچيد به يک كوچهی باريک و ناپديد شد... -عباس معروفی 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 اینگونه که تو دستانم را رها کردی یا نمیدانی سقوط چیست، یا نمیدانی چقدر بالا آمدهایم! -روزبه معین 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 و عشق، تنها عشق مرا به وسعت اندوه زندگیها برد، مرا رساند به امكان یک پرنده شدن... -سهراب سپهرى 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 (ویرایش شده) در نامه اش پرسيده بود: بى من خوشبختى؟ دردم تازه شد! بال و پرم را چيده بود و از پرواز مى پرسيد... -معین شیخ ویرایش شده 6 آبان، 2025 توسط Taraneh 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 وقتی آدم سر جایش نباشد دیگر چه فرقی دارد کجاست...؟ -عباس معروفی 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 هر اتفاقی هم که بیفتد، فراموش نکن که آدمی در این جهان هست که همیشه و هر لحظه میتوانی پیش او برگردی. -آلبر کامو 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 اگر من شما را از دست داده ام، شما هم در عوض دلی را از دست داده اید که تپش های عاشقانه آن را در هیچ جای دیگر نخواهید یافت! -نامه فروغ فرخزاد به پرویز شاپور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 اگر من شما را از دست داده ام، شما هم در عوض دلی را از دست داده اید که تپش های عاشقانه آن را در هیچ جای دیگر نخواهید یافت! -نامه فروغ فرخزاد به پرویز شاپور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 از وقتی به زندگیام آمدی من بهتر نفس کشیدهام، نفرتم نسبت به همه چیز کمتر شده، آزادانه هرچه را به بودنش میارزیده ستایش کردهام. قبل از تو، به جز تو من به هیچ چیز حس تعلق نداشتم با تو بیشتر چیزها را پذیرفتهام. -نامه آلبر کامو به ماریا 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 اینجا همه چیز... نه! درباره اش چیزی نخواهم گفت! توان گفتنش را ندارم... -ساموئل بکت 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 چقدر میتوانم بیدار شوم و ببینم که پهلویم نیستی و زندگیام یخ کرده و منجمد است... چقدر؟ تا کی؟ تا کجا؟ -نامه فروغ فرخزاد به ابراهیم گلستان 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 ما هم روزی چند چروک بیشتر، چند ناخوشی تازه، چند موی سفید برای فردای خودمان ذخیره میکنیم. از زندگی حیوانی و نباتی هم گذشته، به حالت سنگ افتادهایم. این هم یک جور-اش است: گیتی است کی پذیرد همواری؟ -نامهی صادق هدایت به شهیدنورایی | ۵ آذرماه ۱۳۲۸ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 «در این بازیگرخانهی بزرگ دنیا هر کسی یک جور بازی میکند تا هنگام مرگاش برسد.» -صادق هدایت ، زنده به گور 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 جنگ که تموم شه ازدواج می کنیم و در مزرعه ی ما گلهایی خواهد رویید به زیبایی تو، در رحم تو دختری خواهد بود شبیه تو... -نامه ای در جیب یک سرباز کشته شده.. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 تا چند خانه دورتر از خانه مان،درخت ها هم غمگين اند.نه اين كه مشكلی پيش آمده باشد؛نه! تو نيستی...! -نيما معماريان 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 خود نمی دانم که اندوهم ز چیست زیر لب گویم: چه خوش رفتم ز دست... -فروغ فرخزاد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 پس به دستی دست بده که دستت را نگاه بدارد. به جایی پا بگذار که زیر پای تو نلغزد. -نامه نیما یوشیج به عالیه 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 آسوده باشید. از این گُهتر ها هم خواهد شد! -نامه صادق هدایت به حسن شهید نورایی 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 داشتن چیزی برای گفتن و نبودن کسی برای شنیدن، خیلی وحشتناک است! اوج بی کسی است... -دویل ملتن 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 تو را دوست داشتم چنان که گویی تو آخرین عزیزانِ من بر روی زمینی. و تو رنجم دادی چنان که گویی من آخرین دشمنانِ تو بر روی زمینم... -غاده السمان 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Taraneh 1,049 ارسال شده در 6 آبان، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، 2025 (ویرایش شده) نگران هیچ چیز نباش تو هنوز زیبایی و من هنوز می توانم شعر بنویسم. -رسول یونان ویرایش شده 6 آبان، 2025 توسط Taraneh 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری