رفتن به مطلب
انجمن نودهشتیا

ارسال‌های توصیه شده

• مدیر ارشد

☘️درود خدمت نویسندگان عزیز☘️

💢از آنکه انجمن ما را برای انتشار آثار خود انتخاب کرده اید نهایت تشکر را داریم. 💢

تایپ رمان در انجمن نودهشتیا شرایطی دارد که از شما تقاضا می کنیم آن ها را رعایت فرمایید. در غیر این صورت مجبور هستیم آثار شما را حذف یا محدود کنیم.

1. از نوشتن صحنه های مسهجن، شیطان پرستی، تبلیغ ادیان و هر چیزی که موجب می شود خلاف قوانین کشور باشد بپرهیزید. در غیر این صورت با شما برخورد خواهد شد.
  2. برای نوشتن رمان ابتدا تاپیک رمان را در تالار مربوطه زده و پس از ارسال پست تایید توسط مدیر پارت گذاری را شروع کنید. برای زدن تاپیک لطفا عنوان رمان، خلاصه، ژانر و نام نویسنده را درج کنید.
  3. برای نگارش رمان لطفا از اسامی مستعار استفاده نفرمایید.
  4. حتما در هنگام ایجاد تاپیک برچسب برای رمان بزنید. کمک می کند تا بازدید بیشتری بگیرد.
  5. لطفا پارت ها را بلند بنویسید. نرمال یک پارت در سیستم 60 خط و در گوشی 40 خط است.
  6. با گذشت از 30 پارت، می توانید برای اثر خود درخواست نقد بدهید. پس از نقد نیز می توانید درخواست بررسی برای تالار برتر بدهید.
  7. لطفا با اتمام اثر حتما در تاپیک مربوطه درخواست بدهید تا مدیران به آن رسیدگی کنند.

با تشکر

• لایک 8
  • تشکر 4
  • متعجب 1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• مدیر کل
2 ساعت قبل، Meshki گفته است:

سلام، مدیر تا کی ممکنه پست من رو تایید کنه تا پارت گذاریم رو شروع کنم؟ 

سلام عزیزم خیلی وقته که تایید شده

می‌تونید پارت گذاری رو شروع کنید

لینک ارسال

3 ساعت قبل، هانیه پروین گفته است:

ممنونم

• لایک 1
لینک ارسال

سلام وقت بخیر. دقیقا درمورد چه چیزایی نباید نوشت؟ من توی کاری که استارت زدم از دراگ و ارتباطات و چیزهایی که تو زندگی واقعی جریان داره حرف می‌زنم تا حدی. اینا ممنوعن؟

• لایک 1
لینک ارسال

• مدیر کل
در ۱۴۰۵/۲/۱۲ در 14:02، Meri گفته است:

سلام وقت بخیر. دقیقا درمورد چه چیزایی نباید نوشت؟ من توی کاری که استارت زدم از دراگ و ارتباطات و چیزهایی که تو زندگی واقعی جریان داره حرف می‌زنم تا حدی. اینا ممنوعن؟

نه عزیزم، مشکلی نداره

• لایک 1
لینک ارسال

سلام وقت بخیر.. ببخشید من تازه عضو شدم.. یه چندتا سوال داشتم.. اول اینکه از کجا بفهمیم رمانمون تایید شده و میتونیم پارت گذاری رو شروع کنیم؟ دوم اینکه چطور میتونیم از نظرات خواننده های رمان مطلع بشیم؟

• لایک 1
لینک ارسال

• مدیر ارشد
5 دقیقه قبل، sogand_Az گفته است:

سلام وقت بخیر.. ببخشید من تازه عضو شدم.. یه چندتا سوال داشتم.. اول اینکه از کجا بفهمیم رمانمون تایید شده و میتونیم پارت گذاری رو شروع کنیم؟ دوم اینکه چطور میتونیم از نظرات خواننده های رمان مطلع بشیم؟

سلام عزیزم، وقتی شما تاپیک رمانتون رو زدید باید منتظر بمونید تا مدیر پست تاییدیه توی تاپیک ارسال کنن و هر وقت ارسال کردن شما میتونید پارت‌گذاری رو شروع کنید. 

بیشتر دوستان بعد از خواندن رمان توی نمایتون پیام میذارن یا اینکه میتونید توی تالار نقد یک تاپیک معرفی و نقد ایجاد کنید تا اونجا نظراتشون رو بدن. 

• لایک 1
لینک ارسال

2 دقیقه قبل، Nasim.M گفته است:

سلام عزیزم، وقتی شما تاپیک رمانتون رو زدید باید منتظر بمونید تا مدیر پست تاییدیه توی تاپیک ارسال کنن و هر وقت ارسال کردن شما میتونید پارت‌گذاری رو شروع کنید. 

بیشتر دوستان بعد از خواندن رمان توی نمایتون پیام میذارن یا اینکه میتونید توی تالار نقد یک تاپیک معرفی و نقد ایجاد کنید تا اونجا نظراتشون رو بدن. 

ممنونم

• لایک 2
لینک ارسال

در ۱۴۰۵/۱/۲۹ در 19:35، هانیه پروین گفته است:

سلام عزیز وقت بخیر

ببخشید من چند روز پیش درخواست ناظر برای رمانم رو دادم ولی هنوز جوابی نگرفتم.

لینک ارسال

سلام من رمانم رو با پارت اول رمان ارسال کردن تایپکش رو زدم حالا باید منتظر تاییدیه باشم تا بقیه اش رو بذارم؟

لینک ارسال

• مدیر کل
در ۱۴۰۵/۲/۲۶ در 09:52، sogand_Az گفته است:

سلام عزیز وقت بخیر

ببخشید من چند روز پیش درخواست ناظر برای رمانم رو دادم ولی هنوز جوابی نگرفتم.

عزیزم ناظری گرفتین❤️

• لایک 1
لینک ارسال

• مدیر کل
9 دقیقه قبل، papatya گفته است:

سلام من رمانم رو با پارت اول رمان ارسال کردن تایپکش رو زدم حالا باید منتظر تاییدیه باشم تا بقیه اش رو بذارم؟

سلام قشنگ من

رمانتون تایید شده، می‌تونید پارت گذاری رو شروع کنید. لینک رمانتون:

https://forum.98ia.net/topic/6006-رمان-آوازه-آوای-آواره-زینب-جوکال-کاربر-انجمن-نودهشتیا/#comment-34765

اگه مشکل یا سوالی داشتید بفرمایید

• تشکر 1
لینک ارسال

در ۱۴۰۵/۱/۲۹ در 19:35، هانیه پروین گفته است:

سلام چطوری میتونم رمان رو منتشر کنم کجا باید برم که اجازه بدم و چطوری میتونم رومان منتشر کنم لطفاً راهنمایی کنید

لینک ارسال

• مدیر کل
19 ساعت قبل، Karol_91 گفته است:

سلام چطوری میتونم رمان رو منتشر کنم کجا باید برم که اجازه بدم و چطوری میتونم رومان منتشر کنم لطفاً راهنمایی کنید

سلام و وقت بخیر نویسنده عزیز رمان شما تایید شده. می تونید پارت گذاری رو شروع کنید.

۱. روی لینک زیر ضربه میزنید و وارد تاپیک رمانتون میشید:

https://forum.98ia.net/topic/6102-رمان-ققنوس-کارول-کاربر-انجمن-نودهشتیا/?do=findComment&comment=36510

۲. بعد اینقدر صفحه رو پایین می‌کشید تا به این کادر برسید: "ارسال پاسخ به این موضوع"

u535358_IMG_20260424_152206_878.jpg

۲. روش میزنید و پارتتون رو می‌نویسید.

c469634_IMG_20260424_152209_440.jpg

۳. بعد هم دکمه آبی رنگ رو میزنید و تمام.

یکبار تلاش کنید مطمئنم یاد می‌گیرید❤️

لینک ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...