بنیانگذار نسترن اکبریان 891 ارسال شده در 25 دی، 2024 بنیانگذار اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2024 (ویرایش شده) ☘️درود خدمت نویسندگان عزیز☘️ 💢از آنکه انجمن ما را برای انتشار آثار خود انتخاب کرده اید نهایت تشکر را داریم.💢 🔴رمان های برتر از نظر کیفیت و قلم به چند دسته تقسیم می شوند، در صورتی که اثر شما دارای صلاحیت باشد به یکی از تالار های زیر منتقل می شود. 1.نخبگان برگزیده: رمان هایی که از همه نظر قوی و جدید هستند. شامل ایده ناب، قلم قوی، پیرنگ مشخص و جذابیت موضوع. 2.مورد تایید مدیران: رمان های تایید شده از نظر مدیران نودهشتیا که به نسبت سایر رمان های درحال تایپ برتری دارند و لایق دیده شدن بیشتر هستند. 3.مورد پسند کاربران: رمان هایی که بیشترین میزان بازدید و واکنش را از سوی کاربران نودهشتیا دریافت کرده اند و البته که از نظر ارکان نوشتاری یک رمان مناسب هستند. همه رمان ها زیر نظر بررسی مدیریت هستند و اگر رمانی به تالار برتر منتقل شد، لینک تاپیک جهت اطلاع رسانی کاربران و نویسنده توسط مدیر مربوطه که انتقال را انجام داده است در این تاپیک اعلام می گردد. با تشکر ویرایش شده 27 دی، 2024 توسط سادات.۸۲ توضیحات کامل نبود. 8 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 327 ارسال شده در 9 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه دوستای عزیزم. بنده درخواست انتقال رمان یک روح در دو تن رو به تالار زیبای برتر داشتم. خدمتتون🥰 رمانی با طعم درد و عذاب❤️🩹 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 584 ارسال شده در 10 مهر مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۴/۱۸ در 21:29، پری بانو گفته است: سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه دوستای عزیزم. بنده درخواست انتقال رمان یک روح در دو تن رو به تالار زیبای برتر داشتم. خدمتتون🥰 انجام شد. ویرایش شده 21 مهر توسط سادات.۸۲ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 327 ارسال شده در 10 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر 5 ساعت قبل، سادات.۸۲ گفته است: درود، در حال بررسی. متشکرم🎀 رمانی با طعم درد و عذاب❤️🩹 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
S.ABRA 22 ارسال شده در 12 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر در ۱۴۰۵/۴/۱۵ در 19:13، S.ABRA گفته است: سلام وقتتون بخیر. درخواست انتقال به تالار برتر دارم، لطف میکنید بررسی کنید، ممنون. داستان و شخصیت ها کاملاً واقعی هستن. سلام وقتتون بخیر. https://forum.98ia.net/topic/6068-رمان-شـــبِســـتان-سابرا-عضو-انجمن-نودهشتیا/ رمان من بررسی شد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 584 ارسال شده در 12 مهر مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر 5 ساعت قبل، S.ABRA گفته است: سلام وقتتون بخیر. رمان من بررسی شد؟ درود هنوز نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 327 ارسال شده در 21 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر در ۱۴۰۵/۴/۱۹ در 04:01، سادات.۸۲ گفته است: درود، در حال بررسی. سلام خدمتتون. رمان تا پارت ۷۲ پیش رفت و تا پارت ۶۴ مورد بررسی منتقدان و ناظرها قرار گرفت. بررسی نشده؟ رمانی با طعم درد و عذاب❤️🩹 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 584 ارسال شده در 21 مهر مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر در ۱۴۰۵/۴/۱۸ در 21:29، پری بانو گفته است: سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه دوستای عزیزم. بنده درخواست انتقال رمان یک روح در دو تن رو به تالار زیبای برتر داشتم. خدمتتون🥰 درود رمان شرایط انتقال نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 584 ارسال شده در 21 مهر مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر در ۱۴۰۵/۴/۲۱ در 16:50، S.ABRA گفته است: سلام وقتتون بخیر. https://forum.98ia.net/topic/6068-رمان-شـــبِســـتان-سابرا-عضو-انجمن-نودهشتیا/ رمان من بررسی شد؟ درود، رمان پرش لحن داره. شرایط انتقال به تالار برتر رو نداشت. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 327 ارسال شده در 22 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر 11 ساعت قبل، سادات.۸۲ گفته است: درود رمان شرایط انتقال نداره. دلیلش رو میگید. رمانی با طعم درد و عذاب❤️🩹 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 584 ارسال شده در 23 مهر مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر در ۱۴۰۵/۴/۳۱ در 11:34، پری بانو گفته است: دلیلش رو میگید. متن روان نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پری بانو 327 ارسال شده در 23 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر 31 دقیقه قبل، سادات.۸۲ گفته است: متن روان نیست من تموم سعیم رو کردم عالی باشه. متشکرم رمانی با طعم درد و عذاب❤️🩹 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 584 ارسال شده در 23 مهر مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر (ویرایش شده) 8 ساعت قبل، پری بانو گفته است: من تموم سعیم رو کردم عالی باشه. متشکرم موفق باشید. دیالوگ ها هم درست نوشته نشده بودن، گاهی متن به سختی خونده میشه چون نسبتا پرش لحن حساب میشه. اگر کمک خواستید بیاید خصوصی توضیح بدم. ویرایش شده 23 مهر توسط سادات.۸۲ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد Yammakh 2,565 ارسال شده در 24 مهر مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر درود، درخواست انتقال رمانم رو دارم. لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 584 ارسال شده در 25 مهر مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۵/۲ در 03:50، سـانـاز گفته است: درود، درخواست انتقال رمانم رو دارم. انجام شد. اعداد به حروف نوشته بشن. خوبه ولی دیالوگ نباید توی پرانتز باشه)( اینا رو حذف کنید ویرایش شده 25 مهر توسط سادات.۸۲ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد Yammakh 2,565 ارسال شده در 25 مهر مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر (ویرایش شده) 28 دقیقه قبل، سادات.۸۲ گفته است: انجام شد. اعداد به حروف نوشته بشن. خوبه ولی دیالوگ نباید توی پرانتز باشه)( اینا رو حذف کنید سپاس💚 دیالوگ نیستن؛ بخشهایی از آهنگن ویرایش میکنم و داخل «» مینویسم ویرایش شده 25 مهر توسط سـانـاز لحنِ این رمان طنز اما گزنده است؛ چرا که این رمان فریادِ دختریست که هر نوع ستمی را دید، شنید، چشید، بویید و لمس کرد. حتی روزگاری او را دیدند که پژمرده شده، پس از او امیدشان را بریدند، اما در لحظهی آخر دخترک به طور معجزه آسایی جان گرفت و تمام رنجهایش را با فریادِ مختص خود نوشت. لینک: «زندان؛ نادنز» 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
S.ABRA 22 ارسال شده در 25 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر (ویرایش شده) در ۱۴۰۵/۴/۳۰ در 23:54، سادات.۸۲ گفته است: درود، رمان پرش لحن داره. شرایط انتقال به تالار برتر رو نداشت. سلام وقت بخیر. منظور از پرش لحن دقیقاً چیه توضیح میدید؟ و اینکه لازمه دو تا نکته رو خدمتتون عرض کنم، این رمان هم به سبک جریان سیال ذهن نوشته شده، و قصدم از انتخاب دو یا چند لحن برای داستان تضاد شخصیتی هست که توی بطن رمان قرار گرفته. ویرایش شده 25 مهر توسط S.ABRA لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 584 ارسال شده در 25 مهر مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر 6 ساعت قبل، سـانـاز گفته است: سپاس💚 دیالوگ نیستن؛ بخشهایی از آهنگن ویرایش میکنم و داخل «» مینویسم اره گیومه هم خوبه، چون خط دیالوگ براشون گذاشته بودی گفتم توی پرانتز نباشن. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 584 ارسال شده در 25 مهر مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر (ویرایش شده) 1 ساعت قبل، S.ABRA گفته است: سلام وقت بخیر. منظور از پرش لحن دقیقاً چیه توضیح میدید؟ و اینکه لازمه دو تا نکته رو خدمتتون عرض کنم، این رمان هم به سبک جریان سیال ذهن نوشته شده، و قصدم از انتخاب دو یا چند لحن برای داستان تضاد شخصیتی هست که توی بطن رمان قرار گرفته. پرش لحن یعنی گاهی ادبی، گاهی محاوره لحن معیار دیالوگ ها محاوره و مونولوگ ها ادبی هست. ولی در متن شما گاها حواستون پرت شده ویرایش شده 25 مهر توسط سادات.۸۲ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
S.ABRA 22 ارسال شده در 26 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر 18 ساعت قبل، سادات.۸۲ گفته است: پرش لحن یعنی گاهی ادبی، گاهی محاوره لحن معیار دیالوگ ها محاوره و مونولوگ ها ادبی هست. ولی در متن شما گاها حواستون پرت شده توضیح دادم که عمدی هست و دلیلش رو هم گفتم، اما خب اگر شرایطش حتماً اینجوریه؛ مشکلی نیست. ممنون که بررسی کردین🙏💛 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 584 ارسال شده در 26 مهر مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر 10 ساعت قبل، S.ABRA گفته است: توضیح دادم که عمدی هست و دلیلش رو هم گفتم، اما خب اگر شرایطش حتماً اینجوریه؛ مشکلی نیست. ممنون که بررسی کردین🙏💛 توی خصوصی بیشتر توضیح بدید. اگر منطقی باشه منتقل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
S.ABRA 22 ارسال شده در 28 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر در ۱۴۰۵/۵/۵ در 01:51، سادات.۸۲ گفته است: توی خصوصی بیشتر توضیح بدید. اگر منطقی باشه منتقل میشه حتماً در اسرع وقت پیام میدم. 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
S.ABRA 22 ارسال شده در شنبه در 22:58 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 22:58 سلام، درخواست بررسی دوباره برای انتقال به تالار برتر رو دارم🙏 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر ارشد سادات.۸۲ 584 ارسال شده در یکشنبه در 18:16 مدیر ارشد اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:16 19 ساعت قبل، S.ABRA گفته است: سلام، درخواست بررسی دوباره برای انتقال به تالار برتر رو دارم🙏 درود منتقل شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
S.ABRA 22 ارسال شده در یکشنبه در 22:24 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 22:24 4 ساعت قبل، سادات.۸۲ گفته است: درود منتقل شد. متشکرم🙏 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری