Roshana 966 ارسال شده در 20 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد سلام @سایان جانم درخواست طراحی جلد داشتم برا رمانم ✨ 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana 966 ارسال شده در 20 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد میخوام طنز رمان مشخص باشه کمی با فونت و طراحی اگرم بشه جاهایی ردی از کلوچه خرمایی باشه مثلا به جای نقطه های اسم رمان جالبه اگرم نه اشکال نداره 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana 966 ارسال شده در 20 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana 966 ارسال شده در 20 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana 966 ارسال شده در 20 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد 4 1 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana 966 ارسال شده در 20 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد 4 1 4 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana 966 ارسال شده در 20 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana 966 ارسال شده در 20 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد (ویرایش شده) @سایان یک اینکه خوشحال میشم خودت زحمتش رو بکشی یا بانو یا جناب«نمدونم والا دیگه جنسیت هارو» n.t زحمتش رو بکشن ✨ دو اینکه من یکم نمدونم کدوم عکس بیشتر به رمانم میاد میخوام عکس عاشقانه بودن رو به رخ بکشه فونت، کمی طنز بودنش رو بیان کنه نظرِ طراح هم بدونم خوشحال میشم حتی خلاصم هم بخونهکمی داستان دستش میاد:) ویرایش شده 20 مرداد توسط Roshana 1 5 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 836 ارسال شده در 21 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد @n.t عشقم با شما 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
n.t 159 ارسال شده در 21 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد 7 ساعت قبل، Roshana گفته است: @سایان یک اینکه خوشحال میشم خودت زحمتش رو بکشی یا بانو یا جناب«نمدونم والا دیگه جنسیت هارو» n.t زحمتش رو بکشن ✨ دو اینکه من یکم نمدونم کدوم عکس بیشتر به رمانم میاد میخوام عکس عاشقانه بودن رو به رخ بکشه فونت، کمی طنز بودنش رو بیان کنه نظرِ طراح هم بدونم خوشحال میشم حتی خلاصم هم بخونهکمی داستان دستش میاد:) سلام عزیزم خوشحال شدم کارامو دوست داشتی❤️ درباره عکسها بنظر من عکس رنگی باشه بهتره چون بهتر طنزشو میتونه نشون بده ولی باز اگه خودت هرکدوم از عکسها رو دوست داشتی بگو با همون برات بزنم. 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana 966 ارسال شده در 21 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد 23 دقیقه قبل، n.t گفته است: سلام عزیزم خوشحال شدم کارامو دوست داشتی❤️ درباره عکسها بنظر من عکس رنگی باشه بهتره چون بهتر طنزشو میتونه نشون بده ولی باز اگه خودت هرکدوم از عکسها رو دوست داشتی بگو با همون برات بزنم. سلام زیبا جان ، هنرمندی خودته گل:) پس اون عکس رنگیه بنظرت زیبا تره؟ من بین دو عکسی که لایک شدن موندم.. 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
n.t 159 ارسال شده در 21 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد 3 دقیقه قبل، Roshana گفته است: سلام زیبا جان ، هنرمندی خودته گل:) پس اون عکس رنگیه بنظرت زیبا تره؟ من بین دو عکسی که لایک شدن موندم.. بله بنظر من رنگی بهتره 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana 966 ارسال شده در 21 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد 5 دقیقه قبل، n.t گفته است: بله بنظر من رنگی بهتره باشه جانم پس باهمون بزن بی زحمت. 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
n.t 159 ارسال شده در 21 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد 2 ساعت قبل، Roshana گفته است: باشه جانم پس باهمون بزن بی زحمت. چشم 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana 966 ارسال شده در 21 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد 4 دقیقه قبل، n.t گفته است: چشم ممنونم جانا✨ میسپرم به خودت دیگه مبدونم عالی انجامش میدی🤍 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
n.t 159 ارسال شده در 21 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد 57 دقیقه قبل، Roshana گفته است: ممنونم جانا✨ میسپرم به خودت دیگه مبدونم عالی انجامش میدی🤍 هرکاری از دستم بیاد میکنم عزیزم❤️ 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
n.t 159 ارسال شده در 22 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد @Roshana عزیزم خیلی گشتم اما نتونستم چیزی که مربوط به کلوچه خرمایی باشه پیدا کنم، اگه میتونستم به اینترنت وصل شم پیدا میکردم اما نشد، تموم سعیمو کردم امیدوارم خوشت بیاد✨ 2 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Roshana 966 ارسال شده در 22 مرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد 1 دقیقه قبل، n.t گفته است: @Roshana عزیزم خیلی گشتم اما نتونستم چیزی که مربوط به کلوچه خرمایی باشه پیدا کنم، اگه میتونستم به اینترنت وصل شم پیدا میکردم اما نشد، تموم سعیمو کردم امیدوارم خوشت بیاد✨ مچکرم عزیزم زحمت کشیدی خسته نباشی قشنگ شده🤍✨ 3 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
n.t 159 ارسال شده در 22 مرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد @سایانعزیزم قفل شه. 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مدیر اجرایی سایان 836 ارسال شده در 22 مرداد مدیر اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد 10 دقیقه قبل، n.t گفته است: @سایانعزیزم قفل شه. خسته نباشی عزیزم 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده